Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εύα Καϊλή: Η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

Με τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες" η βρετανική εφημερίδα "The Sun" παρουσιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση, τις πιο σέξι γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του συντάκτη Oliver Harvey.
Στην κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος παρουσιάζεται η Εύα Καϊλή.

 Σύμφωνα με τη Sun
 Από το "τί να μας πεις, καλτσοδέτα" η πιο σέξυ πολιτικός της Ευρώπης...

Ο συντάκτης αναφέρει σχετικά: "πρέπει να έχετε χάσει το μυαλό σας αν δεν βλέπετε ότι η Ελληνίδα πολιτικός και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων φέρνει ομορφιά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο".

"Η Ελληνίδα βουλευτής και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο της χώρας της- έχει δίπλωμα αρχιτέκτονα μηχανικού. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ' την κρίση", αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης.
"Η Ελλάδα ταλαντεύεται στην άβυσσο, με το ευρώ να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όμως παρότι το χρέος και το έλλειμμα εξαπλώνεται στην Ευρώπη καθώς η φωτιά και τα σύννεφα της ύφεσης σκιάζουν την ήπειρο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα", αναφέρει. "Και αυτό γιατί κάποιες γυναίκες πολιτικοί, ομορφαίνουν την επικαιρότητα και την Ευρωζώνη", συμπληρώνει.
Μαζί με την Ελληνίδα πολιτικό, στο ίδιο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας συμπεριλαμβάνονται η υπουργός αθλητισμού Joanna Mucha από την Πολωνία, η Γαλλίδα υπουργός πολιτισμού Aurelie Filippetti, η Ισπανίδα πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Carme Chacón, η βουλευτής Ρουμάνα Elena Udrea και η Ιταλίδα Mara Carfagna η οποία άλλωστε είχε λάβει και την πρώτη θέση σε σχετική λίστα που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό "Maxim" με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο που ασχολούνται με την πολιτική.  

Να σου θυμίσω πως, πριν λίγους μήνες, φωτιά είχε πάρει το προφίλ της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, στο facebook και το twitter, από οργισμένους πολίτες.
Είχαν αντιδράσει έντονα με την θετική ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ έλεγε "δεν χρειάζονται άλλα λόγια, χρειάζονται πράξεις", επικρίνοντας με αυτόν τον τροπο τις λανθασμενες ενέργειες που έφεραν την χώρα σε αδιέξοδο.
'Ενας μάλιστα είχε γράψει με θυμό : "Τί να μας πεις κι εσύ, καλτσοδέτα"...

 Δες παρακάτω τη φωτογραφία της Ελληνίδας πολιτικού να φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας...



Πολωνία - Joanna Mucha



Γαλλία - Aurelie Filippetti




Ισπανία - Carme Chacón



Ρουμανία - Elena Udrea


Ιταλία - Mara Carfagna

Οι Αγανακτισμένοι ...πάνε πλατεία!

Ένα χρόνο μετά, οι Αγανακτισμένοι κλείνουν και πάλι ραντεβού στο Σημείον Μηδέν με το σύνθημα "Ή εμείς 'η αυτοί".Έτσι στις 6 το απόγευμα η πλατεία Συντάγματος θα ζήσει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν όπου χιλιάδες πολίτες φώναζαν "ψωμί-παιδεία-ελευθερία" και "Η Χούντα δεν έφυγε το ΄73 εμείς θα την κηδέψουμε σε τούτη την πλατεία"!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αμεση Δημοκρατία
Ας γεμίσουν και πάλι οι πλατείες με την αγωνία των Ελλήνων που ζουν στην απομόνωση και στο περιθώριο που τους επέβαλαν πολιτικοί μηχανισμοί, με την ανοχή των πάντων που ενδιαφέρονται πρώτα για την Ευρώπη και αν περισέψει λίγο βλέμμα να το ρίξουν στο λαό που υποφέρει!

Έχουν επέτειο, αλλά θα το ήθελα αυτό το ραντεβού ως επανεκίνηση στους αγώνες τους για ένα καλύερο αύριο, ενάντια στα ξένα συμφέροντα που προσκυνούν οι δικοί μας πολιτικοί αρχηγοί...

1.500.000 είναι οι άνεργοι στην Ελλάδα.
Θα τους ήθελα να γεμίσουν το Σύνταγμα με την αγωνιά τους για δουλειά κι αξιοπρέπεια.
Θα τους ήθελα να γεμίσουν τις γειτονιές στις πόλεις, στην ταλαίπωρη περιφέρεια.

Για να δώσουν απάντηση στον κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο που, σε συνέντευξή του στο ΒΒC και ερωτόμενος "τί έχετε να πείτε για τους έλληνε αγανακτισμένους;" εκείνος απάντησε πως "50.000 αποτελούν στατιστικό λάθος μιας εκλογής"!!!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Le Monde en Marche», ο -τότε- αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προέβη σε μερικές πολύ προκλητικές δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους Αγανακτισμένους ως "μείγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλ…".

Ας είναι, λοπόν, η σημερινή ημέρα αφετηρία με νέους δίκαιους αγώνες για Δημοκρατία στη χώρα.