Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Εύα Καϊλή: Η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

Με τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες" η βρετανική εφημερίδα "The Sun" παρουσιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση, τις πιο σέξι γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του συντάκτη Oliver Harvey.
Στην κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος παρουσιάζεται η Εύα Καϊλή.

 Σύμφωνα με τη Sun
 Από το "τί να μας πεις, καλτσοδέτα" η πιο σέξυ πολιτικός της Ευρώπης...

Ο συντάκτης αναφέρει σχετικά: "πρέπει να έχετε χάσει το μυαλό σας αν δεν βλέπετε ότι η Ελληνίδα πολιτικός και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων φέρνει ομορφιά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο".

"Η Ελληνίδα βουλευτής και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο της χώρας της- έχει δίπλωμα αρχιτέκτονα μηχανικού. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ' την κρίση", αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης.
"Η Ελλάδα ταλαντεύεται στην άβυσσο, με το ευρώ να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όμως παρότι το χρέος και το έλλειμμα εξαπλώνεται στην Ευρώπη καθώς η φωτιά και τα σύννεφα της ύφεσης σκιάζουν την ήπειρο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα", αναφέρει. "Και αυτό γιατί κάποιες γυναίκες πολιτικοί, ομορφαίνουν την επικαιρότητα και την Ευρωζώνη", συμπληρώνει.
Μαζί με την Ελληνίδα πολιτικό, στο ίδιο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας συμπεριλαμβάνονται η υπουργός αθλητισμού Joanna Mucha από την Πολωνία, η Γαλλίδα υπουργός πολιτισμού Aurelie Filippetti, η Ισπανίδα πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Carme Chacón, η βουλευτής Ρουμάνα Elena Udrea και η Ιταλίδα Mara Carfagna η οποία άλλωστε είχε λάβει και την πρώτη θέση σε σχετική λίστα που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό "Maxim" με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο που ασχολούνται με την πολιτική.  

Να σου θυμίσω πως, πριν λίγους μήνες, φωτιά είχε πάρει το προφίλ της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, στο facebook και το twitter, από οργισμένους πολίτες.
Είχαν αντιδράσει έντονα με την θετική ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ έλεγε "δεν χρειάζονται άλλα λόγια, χρειάζονται πράξεις", επικρίνοντας με αυτόν τον τροπο τις λανθασμενες ενέργειες που έφεραν την χώρα σε αδιέξοδο.
'Ενας μάλιστα είχε γράψει με θυμό : "Τί να μας πεις κι εσύ, καλτσοδέτα"...

 Δες παρακάτω τη φωτογραφία της Ελληνίδας πολιτικού να φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας...Πολωνία - Joanna MuchaΓαλλία - Aurelie Filippetti
Ισπανία - Carme ChacónΡουμανία - Elena Udrea


Ιταλία - Mara Carfagna

Δεν υπάρχουν σχόλια: