Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

H Ντόρα, η Χίλαρι και η η Κ. Κούνεβα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!...

Το θέμα
" Η Κωνσταντίνα δέχεται βιτριόλι! Τα ΜΜΕ σιωπούν..."







ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΤΟΡΑ
Με την Ντόρα, στο Έκτακτο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, να δηλώνει "είμαι πιο ψηλή από τη Χίλαρι" (μπιχτή στον Αντώνη), έληξε κι αυτή η εβδομάδα.
Σ΄ενα συνέδριο που τα είχε όλα και που, στο επίκεντρο, είχε τους δύο μονομάχους να πετάνε βέλη ο ένας στον άλλον...
"Πόσοι Ομπάμα υπάρχουν πια στην Ελλάδα"; Με αυτή την ατάκα η Ντόρα Μπακογιάννη, θέλησε να «αποδομήσει» το επιχείρημα - παραλληλισμό που χρησιμοποίησε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράςο Ομπάμα πρώτα κέρδισε το κόμμα»), ενώ αστειευόμενη προσέθεσε: Πάντως εγώ είμαι δύο κεφάλια πιο ψηλή από τη Χίλαρι...

Κατά τ΄άλλα, η καταιγίδες αφήνουν θύματα στο πέρασμά τους και κάνει πιο εφιαλτική την αυριανή σκέψη του χειμώνα...
Οι λιμένεργάτες αποφασίζουν νέα απεργία. Στη δικαιοσύνη τρέχουν και όσοι έδωσαν τα αυτοκίνητά τους για απόσυρση...
Ενώ η Beyonce ήταν η μεγάλη νικήτρια των MTV Europe Music Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου.

Το θέμα
Η Κωνσταντίνα στο προσκήνιο...
Το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου, η γραμματέας του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων Κωνσταντίνα Κούνεβα, δέχεται επίθεση με βιτριόλι!... Η Κωνσταντίνα νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό», σε κακή κατάσταση, με σοβαρές και μόνιμες, απ’ ό,τι φαίνεται, βλάβες στην υγεία της. Το γεγονός ότι ήταν μετανάστρια από τη Βουλγαρία και γυναίκα, κάνει την περίπτωση ακόμα πιο χαρακτηριστική του κλίματος τρομοκρατίας προς κάθε κατηγορία εργαζομένων που θεωρείται πιο αδύναμη και ευάλωτη. Η ΓΣΕΕ και το ΕΚΑ αν και δήλωσαν την συμπαράσταση τους, φέρουν ευθύνες καθώς η όλη υπόθεση τους ήταν γνωστή εδώ και χρόνια. Τα ΜΜΕ πέρασαν το θέμα στα «ψιλά» παρ’ ότι είναι φανερό ότι αποτελεί τομή στην εργοδοτική τρομοκρατία. Η αστυνομία δεν εξέτασε ούτε καν τους αυτόπτες μάρτυρες!

Η ιστορία της Κωνσταντίνας Κούνεβα δεν έτυχε ιδιαίτερης δημοσιότητας από τα ΜΜΕ.
Σχεδόν καμία εφημερίδα δεν της αφιέρωσε κάποιο πρωτοσέλιδο , δεν στήθηκε κανένα τηλεοπτικό παράθυρο "συζήτησης".
Σε μια Αθήνα ταλαιπωρημένη από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου , δεν υπήρχε χρόνος για μια ακόμα "επανάσταση".
Μερικούς μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε , η Κωνσταντίνα Κούνεβα μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και είπε πράγματα που δεν ξέραμε.
Δεν θεωρεί ότι είναι Αριστερή καθώς δηλώνει ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα κόμματα. Έχει κάνει 8 εγχειρήσεις και υπολοίπονται άλλες 10 και μια καρδιά δυνατή για να αντέξει...

Η Κωνσταντίνα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανοίγει τον φάκελο της Κ. Κούνεβα στους πρωταγωνιστές και την φέρνει πρώτο πλάνο...

Καλή Εβδομάδα...