Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: 440.985 "Κασιδιάρηδες" ψήφισαν Χρυσή Αυγή

Για μία ακόμη φορά ο δημοσιογράφος-αναλυτής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τα βάζει και πάλι με τους έλληνες. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που τα είχε βάλει με την οικογένεια του μαθητή από τη Λάρισσα που, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, έστριψε το χέρι του να δώσει μούντζα αγανάκτησης προς την μεριά των επισήμων για όσα περνά η οικογένειά του με την μνημονιακή πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό. "Αν τους έχει μείνει λίγο μυαλό και αν καταλάβουν πως πήραν τη ζωή τους λάθος, θα γυρίσουν να μουντζώσουν πρώτα εκείνους που τους έβαλαν προχθές να μουντζώνουν", είχε γράψει σε άρθρο του, στην εφημερίδα "τα Νέα", για την οικογένεια του Αχιλλέα Μιχαλέ. Τώρα, με αφορμή το επεισόδιο και πρωταγωνιστές τους Δούρου-Κανέλη-Κασιδιάρη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τα βάζει με τους 440.985 "Κασιδιάριδες" που ψήφισαν "Χρυσή Αυγή"...
 ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΕ 441.000 ΕΛΛΗΝΕΣ
"Οι εκλογές είναι σαν το ταμείο. Μετά την απομάκρυνση, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ο,τι ψηφίσεις θα πάρεις. Για όποιο λόγο κι αν το ψήφισες"
 Ο Γιάννης Πρετεντέρης, με νέο άρθρο του, στην εφημερίδα "τα Νέα" όπου αρθρογραφεί, δίνει την δική του ερμηνεία για το επεισόδιο που σημειώθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Πρωινό ΑΝΤ1"..
Με τίτλο: ''Το ταμείο"  και με την γνωστή επιθετικότητά του, αναφέρει: "Ο Κασιδιάρης, λοιπόν, από μόνος του δεν μετράει τίποτα. Αντε να δώσει καμιά μπουνιά σε καμιά γυναίκα. Αλλά 440.985 Κασιδιάρηδες είναι άλλη υπόθεση.
Και οι 440.985 ψηφοφόροι που ψήφισαν Κασιδιάρη δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Ηξεραν. Κι αν δεν ήξεραν, όφειλαν να ξέρουν".
Αυτό που με τρομάζει, στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, είναι ότι χρησιμοποιεί χωρίς εισαγωγικά το ...Κασιδιάρηδες, για να το αναγάγει σε βρισιά... 
Ναι, όφειλαν να ξέρουν. Συμφωνώ και είναι κατακριτέο αυτό που συνέβει. Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει, για κανέναν λόγο. Δεν φέρεσαι έτσι σε γυναίκες. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει, όσα χρόνια κι αν περάσουν..
Όμως, το να βρίζεις μισό εκατομμύριο κόσμο που δεν ξέρεις γιατί βρήκε "καταφύγιο" σε ένα κόμμα όταν το κόμμα που εμπιστεύτηκε τη ίδια την ύπαρξή του τον πούλησε σεγνά και τώρα υποφέρει, είναι άνανδρο να του επιτίθεσαι. 
Τουλάχισον...
 Γιατί με την ίδια λογική θα  πρέπει να ξέρει ποιός βολεψιάκας και πάλι τους βρίζει...
Δεν μιλούν έτσι σε δυστυχισμένους ανθρώπους που κατάντησαν να μεταναστέψουν σε άλλα κόμματα για ζήσουν έξω από την Μεσαιωνική πολιτκή που έστειλε στον  τάφο 3.000 απελπισμένους αυτόχειρες...
Το είχα γράψει τότε για τον νεαρό από την Λάρισσα και την επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο και το ξαναγράφω, μπας και γίνω κατανοητός: 
"Οι βολεμένοι καλύτερα να σιωπούν!
Αρκετή ανατριχίλα προκαλεί το βόλεμα του καθενός, στην ψυχούλα του ήρωα που λέγεται Έλληνας, κυρίως σε καιρό "πολέμου"...
Γιατί, μη μου πεις πως δεν ήμαστε σε "πόλεμο"...
Κάθε βολεμένος, λοιπόν, πίσω με τα γυναικόπαιδα...
Η νεολαία έχει πάρει τη βαρυά "κλοιρονομιά" της κατάντιας...
Και είναι η μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου, που υποφέρει, για ένα καλύτερο ξημέρωμα, χωρίς ξερόλες και βολεψάκηδες, σε μια ισότιμη κοινωνία"...

 Το άρθρο του κυρίου Πρετεντέρη, στα "Νέα", σήμερα...

Λυπάμαι αλλά δεν φταίει ο Κασιδιάρης. 
Φταίνε 440.985 ψηφοφόροι που έστειλαν τον Κασιδιάρη και την παρέα του στη Βουλή και στην τηλεόραση.
Φταίνε εκείνοι που νομιμοποίησαν τους Κασιδιάρηδες με τις ακρότητες, τις υστερίες και τις ανοησίες τους κατά του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος.
Οσοι μέσα στον παραλογισμό τους ή την απελπισία τους σκέφτηκαν ή φώναξαν «να καεί, να καεί, το μπ... η Βουλή!».
Φταίνε όσοι μαϊμουδίζουν τους αντιστασιακούς στο «4ο Ράιχ» αλλά δεν βλέπουν το «3ο Ράιχ» να παρελαύνει μπροστά στα μάτια τους.
Και φταίνε επίσης πολλοί άλλοι ανεγκέφαλοι ή απλώς υστερόβουλοι που θεώρησαν την εκτροπή περίπου φυσιολογικό φαινόμενο διότι ο λαός, λέει, έχει αγανακτήσει με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Μπα; Αγανάκτησε ο λαός, ε; Και βγήκε από τα ρούχα του με τα λαμόγια για να στείλει στη Βουλή τις συμμορίες; Και τους ποινικούς; Ωραία αγανάκτηση!
Κακά τα ψέματα, στη δημοκρατία ο λαός τίποτα δεν παθαίνει που δεν το έχει επιλέξει ο ίδιος. Χωρίς, βεβαίως, να μετράει πάντα τις συνέπειες - αλλά δικό του πρόβλημα...
Διότι οι εκλογές είναι σαν το ταμείο. Μετά την απομάκρυνση, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ο,τι ψηφίσεις θα πάρεις. Για όποιο λόγο κι αν το ψήφισες.
Ο Κασιδιάρης, λοιπόν, από μόνος του δεν μετράει τίποτα. Αντε να δώσει καμιά μπουνιά σε καμιά γυναίκα. Αλλά 440.985 Κασιδιάρηδες είναι άλλη υπόθεση.
Και οι 440.985 ψηφοφόροι που ψήφισαν Κασιδιάρη δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Ηξεραν. Κι αν δεν ήξεραν, όφειλαν να ξέρουν.
Ακριβώς όπως, σε ένα άλλο επίπεδο, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το 2009 όφειλαν να ξέρουν ότι λεφτά δεν υπάρχουν.
Ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να ξέρουν σήμερα ότι η καταγγελία του Μνημονίου οδηγεί σε στάση πληρωμών.
Ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Αριστεράς οφείλουν να γνωρίζουν ότι η διάλυση του κράτους όλα τα τελευταία χρόνια διόγκωσε προβλήματα όπως η μετανάστευση και η εγκληματικότητα - με αποτέλεσμα να βγαίνουν τώρα οι καραμπίνες...
Οφείλουν να γνωρίζουν, δηλαδή, ότι η διατάραξη της ασφάλειας και η κατάλυση της τάξης ανοίγουν τον δρόμο στην αυτοδικία - δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς!
Ακριβώς όπως όλοι οι ψηφοφόροι οφείλουν να γνωρίζουν ότι στις 18 Ιουνίου δεν θα πάρουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από εκείνο που θα έχουν ψηφίσει την προηγουμένη.
Διότι αθώος λαός δεν υπάρχει. Ούτε χαβαλές ψηφοφόρος. Ούτε ανεύθυνη ψήφος.
Στις 6 Μαΐου, «όλοι μαζί ψηφίσαμε!» - που θα έλεγε και ο Πάγκαλος... Και στις 17 Ιουνίου πάλι θα ψηφίσουμε όλοι μαζί!..

ΑΡΕΣΕΙ:

* Nikolas Lazarou likes this.

* Vasilis Kentikelenis, Dionisis Apostolopoulos A and 2 others like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

* Nikolas Lazarou pasokos tou kerata o kirios

*Nick Rammos Ο Πρετεντέρης ποιός είναι; Γιατί κι αυτός τις θέλει τις μπάτσες του ο γλυφτούλης..
  • 28 minutes ago · · 1

  • Nick Rammos Και για το άλλο, φίλε Κώστα, στο "δεν χτυπάμε γυναίκες", επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη. Δεν τα μπορώ τα φεμινιστικά. Πίστεψέ με, δεν θεωρείται γυναίκα κάθε όν με ήβη και στήθια. Μερικά ανήκουν στα ερπετά, και μάλιστα στις πράσινες μάμπα. Και ως γνωστόν, το φίδι το πατάς στο κεφάλι. Αυτά περί μελιστάλλαχτων. Αν ένας άνθρωπος με ωθήσει στα άκρα θολώνοντάς μου τα μυαλά σφάζοντάς με με το βαμπάκι, δεν με ενδιαφέρει πλέον το φύλλο του, μα η πράξη του. Οπότε, "όταν θολώνω, δεν βλέπω".

  • Ageliki Giannadaki Σε επεισαν και εσενα οτι αυτος ειναι ο τρόπος που λύνονται οι διαφορές πολιτισμένων ανθρώπων?Και ναι ειναι υβρις πλέον να σε αποκαλούν Κασιδιάρη!!Που κρύφτηκε απο ντροπή η δημοκρατία ΜΑΣ?
    15 minutes ago · · 1

  • Nick Rammos Για ποιό πολιτισμό μου μιλάς Αγγελική; Αν σου είναι εύκολο δείξε μού τον λίγο..

  • George Melekis γιατι η ελληνικη δημοκρατια μπαζει απο παντου?

  • Antonis Papadopoulos Pretendere=Προσποιούμαι. Πρετεντέρης, ελληνιστί "Προσποιόπουλος". Μια χαρά μου ακούγεται !! Ταμάμ !

  • Nick Rammos Είμαι πολύ σίγουρος δε, ότι πιστεύεις ακόμη και στα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, στο απαράβατο δικαίωμα να εργάζεται ο καθ' ένας, στην δικαιοσύνη και τη δημοκρατία που διέπει πολιτισμένα κράτη, στην ελευθερία και σε πολλά άλλα "πολιτιστικά".

  • Nick Rammos Ύβρις είναι και το να σε αποκαλούν Πρετεντέρη. Δε μου λέει τίποτε.

  • Ageliki Giannadaki Κύριε Ράμμο!!Η γυναίκα δεν κρίνεται απο την ήβη της οπως επίσης ο άντρας δεν κρίνεται απο αυτό που κάνουν'ολα τα οντα στην πλάση για την αναπαραγωγή τους.!Αν χαρακτιρίζεται συνανθρώπους σας με αυτα τα κριτήρια θα έπρεπε ισως να κοιταξετε στον καθρέπτη και να αναρωτηθείτε τι σας φταιει και τι δεν σας αρέσει
    9 minutes ago ·

  • Ageliki Giannadaki Προς Νίκο Ράμμο.Ο πολιτισμός βρίσκεται στην ψυχη και στο νου κάθε ανθρώπου!Αλλο'ιμονο στο λάο που χάνει τον πολιτισμό του σε δύσκολες καταστάσεις!!Ειναι πλέον ραγιάς!Και εγώ δεν είμαι ραγιάς ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ..
    5 minutes ago · · 1

  • Lavrio Lavreotikis Αν ένας άνθρωπος ΩΘΗΘΕΙ στα άκρα θολώνοντάς του τα μυαλά σφάζοντάς τον με το βαμπάκι, δεν τον ενδιαφέρει πλέον το φύλλο σου, μα η πράξη σου. Οπότε, "όταν θολώνει, δεν βλέπει" ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ "ΖΩΟΝ";;;
    4 minutes ago · · 1

  • George Melekis τα κουστουμια οι γραβατες ,τα πανεπιστημια και εις απταιστον ελληνικην μας φερανε σε αυτο το χαλι
    3 minutes ago ·

  • Nick Rammos Πρίν μου μιλούσες στον ενικό, τώρα έγινα κύριος Ράμμος; Σε πληροφορώ πως κι ο ενικός, μπορεί να δείχνει, και σεβασμό, και πολιτισμό.
    Αυτό λοιπόν που δεν μου αρέσει, είναι να βλέπω γυναίκες, που παριστάνουν τους άντρες, άντρες που παριστάνουν τις γυναίκες.
    Δεν μου αρέσει η αφάνταστη υποκρισία που βλέπω γύρω μου, συγκαλυμμένη με ανούσιες και ψεύτικες μεταξωτές κορδέλες.
    ΑΠΟΡΙΑ: Αν δεν κρίνεται πρώτα απο τα γεννητικά όργανα, το φύλλο ενός ανθρώπου, απο τι ξεχωρίζεις εσύ τα δύο φύλλα; Απλά μαντεύεις;

    Λαύριον, αν βρεθείς μπροστά σε ένα μεγάλο ζώον, το σέβεσαι τουλάχιστον επειδή είναι δυνατότερό σου και δεν το προκαλείς. Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις απο παιδάκι. Να θυμάσαι λοιπόν την λαϊκή παροιμία, όποιος σκαλίζει τον γάϊδαρο, τρώει τις κλωτσιές του.

    about a minute ago ·   

    • Ageliki Giannadaki Και η άπταιστος Ελληνική σε ενοχλεισε?Ακόμα και την ίδια μας την γλώσσα αποπιούμαστε!!
      5 minutes ago ·

    • George Melekis εαν χρησιμοποιειται για να παγιδεψει καπιοον ναι
      4 minutes ago ·

    • Nick Rammos Μόνο που γράφεται η άπταιστος ελληνική "ενόχλησε", και όχι "ενοχλεισε" :)
      3 minutes ago ·

    • Lavrio Lavreotikis Απλά ήθελα να επισημάνω, ότι δεν πρέπει να γίνουμε ζούγκλα, εφαρμόζοντας τον νόμο του ισχυρού.
      2 minutes ago ·

    • Nick Rammos Σε ζούγκλα ζούμε! Μα γιατί δεν θέλει κανείς να το πιστέψει;

    • Ageliki Giannadaki Νικο μου σε ενοχλείσε ο πληθυντικος μου?Συγγνώμη !!Πριν απάντησα στον Κώστα στον ενικό!Δεν σε γνωρίζω και δεν ήθελα να σε προσβάλλω!Εμένα δεν με ενοχλει η βία αν πρόερχεται απο άντρα η γυναίκα με ενοχλεί σαν πράξη.Και για το επομενο σου σχόλιο δενείπα ποτέ οτι ομιλώ εις απταιστην Ελληνικήν!

    • George Melekis οπως σου φερονται πρεπει να φερεσαι
 *Ageliki Giannadaki Και για να μην αφήσω τίποτα να πέσει κάτω ...στην Ελληνικήν η λέξις βαμπακι δεν υπάρχειabout a minute ago ·

Lavrio Lavreotikis ΟΧΙ, σαφώς όχι σε ζούγκλα. Απλά επιτέθηκαν σε μεγάλο "οικισμό" Πολιτισμένων ΑΝΘΡΩΠΩΝ, λίγα "άγρια θηρία" ΖΟΜΠΙ και πρέπει ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ να αλληλοπροστατευθούμε και από τα "δαγκώματα" μετάλλαξής μας. a few seconds ago ·
 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: "Θα ονομάσω το στούντιό μου 'Ηλίας Κασιδιάρης' και θα μηνύσω τον Κ. Ζούλα"...


Με μήνυση και αγωγή θα στραφεί εναντίον του συναδέλφου του Κωνσταντίνου Ζούλα ο Γιώργος Παπαδάκης. Αφορμή οι αιχμές πως η σύσταση του πάνελ με Κασιδιάρη, Κανέλλη, Δούρου πίστευε ότι "θα του έφερνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης". Κι εκεί προς το τέλος της εκπομπής του, σήμερα το πρωί και σε κλίμα χαλαρό ο κύριος Παπαδάκης ενημέρωσε το κοινό του πως από εδώ και πέρα το στούντιό του, όπου βγαίνει η εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", θα ο ονομαστεί "Ηλίας Κασιδιάρης"... Το βίαιο επεισόδιο στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη έχει κάνει το γύρω του κόσμου με αρνητικά, για την Ελλάδα, σχόλια...
Στην Ελλάδα, η κασέτα κοντεύει να λιώσει στα μηχανήματα από την πολυχρησία της, σε μια περίοδο που η χώρα βάλλεται από παντού...

Γιώργος Παπαδάκης
"Κατάπτυστο" το άρθρο σου Κωνσταντίνε Ζούλα...

Το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα, στην εφημερίδα "Καθημερινή" έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη εξω φρενών.
"Θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου: Μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή να σας κάνει μήνυση και αγωγή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση...", είπε ο παρουσιαστής από την εκπομπή του.
Και συνέχισε: " Κωνσταντίνε Ζούλα, όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες που με κοίταζες. Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις μ' αυτά που γράφεις". 

Ιδού το "κατάπτιστο" άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα που ενόχλησε τον Γιώργο Παπαδάκη...

"Άσε μας να τσακωθούμε λίγο, μήπως και ανεβούν τα νούμερα..."
"Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκε όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε και δίπλα δίπλα για να τους έχουμε σε κοινό πλάνο"...
Έχοντας αρκετά μεγάλη πείρα από τη διοργάνωση τηλεοπτικών εκπομπών, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που έγινε προχθές το απόγευμα στον Γιώργο Παπαδάκη από τον παραγωγό της εκπομπής του. Όπως είμαι επίσης βέβαιος και για την αντίδρασή του: "Μπράβο παιδί μου", θα του είπε και θα χαμογέλασε κάτω από το μουστάκι του, καθώς η εκρηκτική σύνθεση που είχε για μία ακόμη φορά εξασφαλίσει στο χθεσινό του πάνελ θα του χάριζε άλλη μια πρωτιά στα νούμερα της AGB.
Είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος δεν θα εκλάβει τον πρόλογο ως ανοίκεια συναδελφική επίθεση. Άλλωστε, με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, θα συμμερίζεται πλέον την ανάγκη, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, να μιλήσουμε ανοιχτά.
Η τηλεοπτική χάβρα
Ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας είναι τεράστια. Και κυρίως όσων επί χρόνια οργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται περί μιας συνειδητής προσπάθειας να μεταφέρουμε στα τηλεοπτικά πλατό τον "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν τηλεθέασης. Άλλωστε, είναι από χρόνια παρατηρημένο: όσο μεγαλύτερη χάβρα, όσο περισσότερος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Δεν επικαλέστηκα τυχαία στον πρόλογο την προσωπική μου τηλεοπτική εμπειρία. Είχα μείνει πραγματικά άφωνος όταν σε μία από τις πρώτες εκπομπές που έκανα στη δημόσια τηλεόραση, δέχθηκα -εκτός αέρος- μια απίστευτη παρατήρηση ενός εκ των κορυφαίων τότε υπουργών της Ν.Δ.
Ενώ διαπληκτιζόταν με τον συνάδελφό του του ΠΑΣΟΚ κι εγώ εις μάτην προσπαθούσα να τους διακόψω και να τους πω ότι αυτό δεν είναι διάλογος, μόλις έγινε διάλειμμα μού είπε το εξής αμίμητο: "Άσε μας, ρε Κωνσταντίνε, να τσακωθούμε λίγο μήπως και ανεβούν τα νούμερα"...
Ναι, και η ευθύνη των πολιτικών είναι τεράστια. Και κυρίως των λεγόμενων μετριοπαθών, που δέχονται να συναγελάζονται με τους ακραίους συναδέλφους τους. Φτάνει κανείς να παρατηρήσει τη χθεσινή "αντίδραση" του καθηγητή Πρ. Παυλόπουλου ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης έδερνε τη Λιάνα Κανέλλη. Δεν ανασηκώθηκε καν από την καρέκλα του να του φωνάξει "τι κάνεις εκεί, ρε", όπως θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.
Αλλά η στόχευση του παρόντος δεν είναι η ανάδειξη της ευθύνης των πολιτικών, όσο κυρίως της δικής μας. Ας είμαστε επιτέλους ειλικρινείς: σε κάθε αντίστοιχη εκπομπή με αυτήν του κ. Παπαδάκη εδώ και χρόνια υπάρχει η λεγόμενη λίστα διασφαλισμένης τηλεθέασης. Και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι εριστικότεροι των βουλευτών ή, έστω, όσοι φωνάζουν περισσότερο, ανεξαρτήτως του τι λένε. Παλαιότερα ήταν ο Γερ. Γιακουμάτος, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Κίμωνας Κουλούρης.
Τα τελευταία χρόνια στη λίστα μπήκαν ο Αργ. Ντινόπουλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Μανώλης. Και καθώς η λίστα πρέπει πάντα να ανανεώνεται, εσχάτως προστέθηκαν ο Παν. Λαφαζάνης, η Ρένα Δούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Π. Τατσόπουλος. Η Λιάνα Κανέλλη ήταν πάντα σταθερή "αξία".
Όσο το φαινόμενο των εριστικών φωνακλάδων περιοριζόταν στα λεγόμενα πρωινάδικα, παρέμενε σχεδόν γραφικό. Με τον καιρό, ωστόσο, το πρόβλημα άρχισε να γίνεται σοβαρότερο, όταν στη λίστα της διασφαλισμένης τηλεθέασης κατέφυγαν ακόμη και τα βραδινά πολιτικά τοκ σόου ή ακόμη και τα σοβαρά δελτία ειδήσεων, νομιμοποιώντας πλήρως τη χάβρα και τις φωνές ως τάχα πολιτικό διάλογο.
Επιχαίροντας...
Το γεγονός ότι ο καβγάς κατέστη σταδιακά κεντρική δημοσιογραφική επιδίωξη αποδεικνύεται και από τη στάση των παρόντων συντονιστών. Πολλοί εξ αυτών -ίσως οι περισσότεροι- εδώ και χρόνια όχι μόνον δεν διακόπτουν τον τζερτζελέ, αλλά συχνά συλλαμβάνονται στο πλάνο ακόμη και να επιχαίρουν που πέτυχαν τον στόχο τους. Χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο υποτιμητικό είναι να επιφυλάσσουν για τους εαυτούς τους ρόλο διαιτητή σε παλαίστρα, όταν καταφεύγουν ακόμη και σε διάλειμμα για να ηρεμήσουν τάχα τα πνεύματα, τα οποία οι ίδιοι έχουν υποδαυλίσει με τους "εκλεκτούς" καλεσμένους τους.
Αυτό -μεταξύ πολλών άλλων- πληρώνει σήμερα η ελληνική δημοσιογραφία και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι πολίτες μας έχουν βάλει όλους -δημοσιογράφους και πολιτικούς- στο ίδιο τσουβάλι. Πολύ περισσότερο όταν ειδικώς τις τελευταίες εβδομάδες προσκαλούνται στα πλατό οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και αντί οι οικοδεσπότες δημοσιογράφοι να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για να απομυθοποιούν με αιχμηρές ερωτήσεις τις απόψεις τους, επιχαίρουν ακκιζόμενοι που βρήκαν κι άλλους πελάτες οι οποίοι διεγείρουν τα μηχανάκια της ΑGB...
Σήμερα κιόλας...
Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχθεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Ηλ. Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτισθούν οι τηλεθεατές του μια εβδομάδα πριν από τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης.
Κατά τα λοιπά, το χθεσινό συμβάν έχει και μια θετική πλευρά. Κατέδειξε στους πολίτες τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Επομένως, όσοι την εμπιστευθούν και πάλι στις 17 Ιουνίου ουδόλως θα μπορούν να ισχυρισθούν εκ των υστέρων ότι πλανήθηκαν και ότι με την ψήφο τους μετέτρεψαν τη χώρα σε ζούγκλα. Παρεμπιπτόντως, πρέπει να είμαστε οι μόνοι τηλεθεατές στον κόσμο που μέχρι πρότινος αναδεικνύαμε σε δημοφιλέστερη πολιτική εκπομπή ένα τοκ σόου με τον άκρως προφητικό τίτλο: Ζούγκλα..."

Στην "κασιδιάρα" Ελλάδα ο Προκόπης έμεινε "Παυλόπουλος" στο επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλη-Δούρου

Οι αντιδράσεις, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σε πρωινή εκπομπή μεταξύ των εκλεγμένων βουλευτών Ρένας Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνας Κανέλη από το ΚΚΕ και Ηλία Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή, τα σχόλια για το το τηλεοπτικό θέαμα έχουν πάρει "φωτιά"... Ο θόρυβος δεν λέει να κοπάσει, τόσο που η χάρη μας για μια ακόμη φορά συζητιέται αρνητικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το μέτρο έχει ξεφύγει προ πολλού... Η υπερβολή και από τις δύο μεριές είναι εναντίον και πάλι του ελληνικού λαού... Του ρίχνουν την ευθύνη γιατί πάνω από 440.000 ψήφισαν αυτό το κόμμα και που με την ψήφο του βλέπουμε πια  δημόσια ακραίες συμπεριφορές...
ΜΗΝΥΜΑΤΑ 
"Ρε σεις,  να δείτε στη δίκη όταν γίνει, ο Πάκης θα πει : Δεν είδα τίποτα η Γιαδικιάρογλου μου έκρυβε τη θέα"

Από το πρωί μέχρι το βράδυ παίζει το βίντεο της ντροπής και "αναλυτές" πάσης φύσεως αναθεματίζουν και "φτύνουν" εκατέρωθεν...
Με το πέταγμα νερού και άνανδρα χαστούκια σε δύο κυρίες, ύστερα από προκλητική συμπεριφορά, τα προβλήματα που τυρρανούν τον κόσμο εξαφανίσηκαν από το τηλεοπτικό πλάνο...
Η επικαλούμενη Δημοκρατία, βρίσκεται σε όλων τα χέρια και ασφυκτιά στις αγκαλιές τους...
Της επικαλούμενης (όποτε μας συμφέρει) και τις επιλεγμένης που ξεχνά 3.000 αυτόχειρες που λείπουν από το μέτρημα του πληθυσμού μας. Τους άνεργους, τους άστεγους, τους νεόπτωχους, τους καταθλιπτικούς από μνημονιακούς χειρισμούς...

Τους "συγχωρεμένους"  που υπέγραψαν για την καταδίκη των Ελλήνων και που τώρα ως άλλοι, από άλλον πλανήτη, σου ζητούν και πάλι να τους ψηφίσεις γιατί, κατ΄αυτούς, δεν έχεις άλλη επιλογή για να σωθείς...

Ο κόσμος είναι ακόμη εξαγριωμένος από την "προδωσία" τους και τα μηνύματα που γράφει είναι με μελάνι θυμού...

Παραδείγματος χάριν, βλέπουν τον βουλευτή της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, να μην αντιδρά μπροστά στο επεισόδιο με τον Ηλ. Κασιδιάρη και τις δύο κύρίες και θυμούνται το... μπόνους των εκλογών, για το πρώτο κόμμα, που είναι 50!!! έδρες  (αντι)δημοκρατίας...
Κυρίως, όμως, ότι δεν έπραξε όπω όφειλε να υπερασπιστεί δύο κύριες...


Μετά από αυτά, το twitter "γέμισε" σχόλια κυρίως σαρκαστικά...















Κάποιοι, με την βοήθεια του photoshop προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα:






































 










Π ολλοί, όμως, είναι και οι υποστηρικτές της βίαιης πράξης του Ηλία Κασιδιάρη οι οποίοι τον συγχαίρουν για την πράξη του. Δείτε μερικά από τα μηνύματα που του αφήνουν στο Facebook.

Τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook
facebookr
facebookr1
facebookr2

 ΟΔΕΥΟΥΜΕ προς τις εκλογές και ένας Θεός ξέρει τι σ περιμένει την επόμενη μέρα, πέρα από τους τηλεοτικούς που είναι σαν έτοιμοι από καιρό να σου ρίξουν το ανάθεμα αν δεν τους έχει δώσει αυτό που θεωρούν τροφή σε λιοντάρι!

ΑΡΕΣΕΙ:

Eleni Papas and Thanasis Tsolakos like this.

Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος, Dionisis Apostolopoulos A and 4 others like this.