Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Το ΥΕΘΑ πληρώνει υπερωρίες σε υπαλλήλους βουλευτών! Ο κ. Μπεγλίτης τ΄άκουσε από το πλήθος.

Γιούχαραν, στην Θεσσαλονίκη, τον κο Μπεγλίτη Αγανακτισμένοι πολίτες. "Δεν ντρέπεστε που έρχεστε και κουρεμένοι;" "Κλέφτες, κλέφτες". "Βρε που πήγανε τα ίδια τα λεφτά; Πήγανε στους λοποδήτες, για ν΄αυξήσουν μαύρες τρύπες"... "Ουουου, ρεζίληδες", είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν στον πολιτικό που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Το έγγραφο που δημοσιεύουμε προέρχεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και είναι το πρώτο που έχει πέσει στα χέρια μας. Δεν είναι το μόνο.

Η προκλητικότητα της κυβερνητικής πολιτικής έχει ξεπεράσει κάθεόριο.

Την στιγμή που πετσοκόβουν τη ζωή του έλληνα, που τον υποχρεώνουν να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, χωρίς ίχνος κοινωνικής πολιτικής για να αντιμετωπιστεί το πασοκικό φαινόμενο...

Τη στιγμή που βρίσκεται στην αφετηρία μιας μαύρης ζωής που του την επιβάλουν για τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια σκληρής λιτότητας, με το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους κατά 50% και με εποπτεία ζώρικη για την επίτευξη των στόχων που επιβάλουν οι ετέροι "μας"...

Τη στιγμή που ταΐζουν τους φαντάρους ληγμένα κρέατα και κονσέρβες...
Που κόβουν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια όσων υπηρετούν στην παραμεθόριο και στοιβάζουν τους συναδέλφους σε απαρχαιώμενα στρατόπεδα...
Που πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις σε μόνιμο-πολιτικό προσωπικό και στέλνουν τα άγρια χαράτσια, που δεν υπάρχει ανταλλακτικό ούτε για δείγμα και κινδυνεύει η υγεία και η ζωή όλων από την κακή συντήρηση οχημάτων-μέσων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Την ίδια στιγμή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποφασίζουν να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ υπερωρίες σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε βουλευτές και σε αστικά κόμματα, που αποκαλύπτονται σε όρνια που τρώνε τις σάρκες του λαού μας!

Το έγγραφο, που δημοσίευσε το onalert.gr και αναδημοσίευσε το "Κόκκινο Βαθύ", προέρχεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και όπως σημειώνεται είναι το πρώτο που έχει πέσει στα χέρια τους.


Δεν είναι, όμως και το μοναδικό.



Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης, που ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι ενήμερος και να κατεύθυνε αυτή την χυδαία απόφαση, που παράλληλα παρουσιάζεται θιασώτης της ανάγκης “δημοσιονομικής πειθαρχίας” και περικοπών, απαιτείται να δώσει εξηγήσεις!

Και να πάψει να τα βάζει με το πλήθος που διαμαρτύρεται για τον "Μεσαίωνα" που με το έτσι θέλω και τυρρανικά τον έσπρωξαν να ζεί. Το ένοιωσε στο πετσί του χθες στη Θεσσαλονίκη με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει κι εκείνος, λίγες ώρες μετά, να προβαίνει σε δηλώσεις από θέση ισχύος.
"Αισθάνομαι θλίψη, να μην πω κατάθλιψη, για την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν χθες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης, και αφού επεσήμανε ότι "δε μας φοβίζουν", υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική για να βγει η χώρα από την κρίση: "Μόνο μέσα από αυτή τη δυσάρεστη και επώδυνη πολιτική, η χώρα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Όσοι αξιοποιούν αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για να εισπράξουν πολιτικά, όσοι χρησιμοποιούν τον πιο ακραίο και χυδαίο λαϊκισμό να παίξουν τα παιχνίδια τους, τους λέμε ότι αυτά τα παιχνίδια δεν θα περάσουν. Είμαι απόλυτα σαφής και είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι σε αυτό"...

Κουβέντα δεν έκανε, όμως, για την ..."ταμπακέρα" των προνομιούχων "παιδιών"...