Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πόλεμος ΜΜΕ: "Δείγμα γραφής για τα 2,5 δισεκ. που μοιράζει η Δούρου"...

 "Πρώτη φορά Αριστερά με τόσα λεφτά"

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", το οποίο κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, δίνει το σήμα για το πού θα κινηθεί ο κυβερνητικός και μιντιακός πόλεμος, το επόμενο χρονικό διάστημα: στο πρόσωπο της νέας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, κάθε δημόσια δράση της οποίας θα βρεθεί στο στόχαστρο της μονταζιέρας τού Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να αποδομηθεί η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.
  


"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" από εδώ και πέρα η Δούρου αφού τα λεφτά είναι πολλά 
(δείτε πρωτοσέλιδο)…
 
Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Πρόβα εξουσίας για τον ΣΥΡΙΖΑ" και υπέρτιτλο "Δείγμα γραφής για τα 2,5 δισεκ. που μοιράζει η Δούρου" το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" συνεχίζει το "τρολάρισμα" που ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη διαβόητη φωτό με το ζεϊμπέκικο του Άκη Τσοχατζόπουλου
Από κοντά σιγοντάρουν και οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, οι οποίοι έχουν ανοιχτές μπίζνες στην Αττική και δεν θέλουν αυτές, επ’ ουδενί, να χαλάσουν λόγω της αλλαγής φρουράς στην Περιφέρεια.

Άλλο θέμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: 
* "Όσα δεν ξέρετε για την Ρένα Δούρου – Ο άντρας της ζωής της , το σύμφωνο συμβίωσης , τα μικρά μυστικά της και ο "μολότοφ" σύμβουλος. 
* "Πρώτη φορά Αριστερά με τόσα λεφτά".

Απο την πρώτη σελίδα, στο "Πρώτο Θέμα", ακόμα:
* Αλέξης Τσίπρας: "Η μοναξιά στο ταβάνι" και το τηλεφώνημα απο τον Λευκό Οίκο.* Αντώνης Σαμαράς: Αλλαγή πολιτικής με νέα πρόσωπα και μέτρα ελάφρυνσης.* Ευάγγελος Βενιζέλος: Το διπλό παιχνίδι , "μαθήματα" στην κυβέρνηση και άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η επόμενη ημέρα των Εκλογών στην Αδέσμευτη Πολιτική Εφημερίδα "Η ΝΙΚΗ"...

Αριθμός Φύλλου: 1322
Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Θέματα που απασχολούν την Αδέσμευτη Πολιτική Εφημερίδα "Η ΝΙΚΗ"



















* Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ε Σ   Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ   2014

Το Παρασκήνιο, οι Συμαχίες και οι καταγγελίες...
... σε μια μάχη μέχρις εσχάτων...

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Σελίδα 4 |

* Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Ο  Θ Ε Μ Α


ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ 

Ο μεγάλος νικητής των Δημοτικών Εκλογών, από τον Α΄ γύρο
Με ποσοστό 62,25% και πάλι Δήμαρχος 
Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη


του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του πιο "δημοφιλούς" Δημάρχου στην Ελλάδα. Επανεξελέγει και πάλι δήμαρχος, από την πρώτη Κυριακή των Εκλογών, με το περίφημο ποσοστό 62,25% και 28 έδρες.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης αναδεικνύεται σε "πρόσωποτων Δημοτικών Εκλογών 2014, στην περιοχή του Πειραιά, αφού για 6η δημαρχιακή θητεία, επανεκλέγεται και μάλιστα με υψηλό, όπως πάντα, ποσοστό...
Η εκλογή του δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού και οι δημοσκοπήσεις του έδιναν καθαρή νίκη και μάλιστα, από την πρώτη Κυριακή. 
Δήμαρχος για τρεις τετραετίες, στον Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εξελέγη το 2010, δήμαρχος στον δεύτερο γύρο του καλλικρατικού Δήμου Νίκαιας- Ρέντη με "εφόδιο" την πολύ πετυχημένη, μέχρι τότε, θητεία του.
Σε αυτές τις Εκλογές, κατάφερε με τον συνδυασμό του, να πείσει  και πάλι τους συνδημότες του, παρά το γεγονός ότι, στη διεκδίκηση της Δημαρχίας, υπήρξαν 6 συνδυασμοί αντίστοιχων υποψηφίων...
Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν δύσκολο να κάνει τις δύο πόλεις να λειτουργήσουν ως μία "καλλικρατική": "Δεν ήταν εύκολο να γυρίσεις το διακόπτη και να πεις ότι από την 1η Ιανουαρίου οι δυο πόλεις θα είναι μια και στη συνείδηση των κατοίκων τους και στη λειτουργία και στη δυναμική τους. Νομίζω ότι σταδιακά και μέσα από κοινές δράσεις και κοινές διεκδικήσεις αποκτήθηκε η συνείδηση της μιας πόλης. Χρειάστηκε χρόνος και μεταβατική περίοδος για τον κοινό βηματισμό. Όπως βλέπετε, στο τέλος καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία πόλη με κοινές προοπτικές ανάπτυξης"!

Απέφυγε, επιμελώς, όλο το προεκλογικό διάστημα να κάνει προβλέψεις για το
αποτέλεσμα διότι, κατ΄αυτόν: "Δε μου αρέσουν οι εκτιμήσεις, γιατί κανένας δεν μπορεί να προδιαγράψει το αποτέλεσμα μιας μυστικής ψηφοφορίας. Κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με καθημερινές περιοδείες και συγκεντρώσεις. Ο αγώνας μας είναι καθαρός, με συγκεκριμένες προτάσεις και με συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Ποτέ δεν φοβηθήκαμε να συγκρουστούμε με συμφέροντα και πάντα είχαμε ως γνώμονα το συμφέρον της πόλης, με όποιο προσωπικό ή πολιτικό κόστος. Ο κόσμος που συναντούμε καθημερινά στη Νίκαια είναι ένας κόσμος πολύ θετικός στην πρόσκλησή μας, που στηρίζει φανερά την προσπάθεια της"Κίνησης Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη". Εκτίμησή μου είναι ότι ο συνδυασμός έχει αναπτύξει μια δυναμική που όσο προχωρά ο χρόνος προς τις δημοτικές εκλογές, θα συσπειρώνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Η δημοτική μας ομάδα είναι ανοιχτή στο διάλογο και σε νέες ιδέες που θα αναπτύξουν τη νέα πόλη, αποτελούμενη από ανθρώπους από όλους τους κομματικούς χώρους, που αγαπούν την πόλη τους και πιστεύουν στη δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".
Όπως φαίνεται, οι δηλώσεις και κυρίως, οι πράξεις του έπεισαν και πάλι τους ψηφοφόρους του...

Ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής δήλωσε συγκινημένος ότι αυτό το ποσοστό αποδοχής του δημιουργεί πρόσθετα βάρη για την 5η συνεχόμενη δημαρχιακή θητεία του.
Σελ.: 3 |

* ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
"Λιμάνια: Μηχανές Ανάπτυξης"
Ετήσια άτυπη Συνοδος κορυφαίων στελεχών της Ε. Ε. και των επικεφαλής managers όλων των μεγάλων λιμανιών, στον Πειραιά
Γ. Ανωμερίτης: "Θα συνεχιστεί η κερδοφόρα πορεία – Μηχανή ανάπτυξης το λιμάνι"...
Κερδοφόρος ο ΟΛΠ και το 2014
"ΟΧΙ στην πώληση του ΟΛΠ" 
Ποιοι τάσσονται "υπέρ" και ποιοι "κατά" της πώλησης 
Σελ.: 2|

* Π ΕΡ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ε Σ   Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2014
ΑΤΤΙΚΗ
Ρένα Δούρου
50,82% - 61 Έδρες

* Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ  2014
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ποιοι Εκλέγονται
Ο Μανώλης Γλέζος στην Ευρωβουλή
 Σελ.: 6 |

Και, όπως πάντα:
Θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ τέχνες
ΠΟΛΙΤΣΜΟΣ εκδηλώσεις 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
ΦΩΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ
Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 
ΝΙΚΗ αναγνώστες
ΑΡΘΡΟγραφία
ΜΟΤΟ
μας φαίνονται τεράστιοι γιατ΄είμαστε γονατισμένοί!...
Κ ο ύ λ η ς  '80



Σ μ υ ρ ν έ ϊ κ ο


H a i r  S a l o n - H a i r T a t o o



  * palo.gr