Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Πόλεμος ΜΜΕ: "Δείγμα γραφής για τα 2,5 δισεκ. που μοιράζει η Δούρου"...

 "Πρώτη φορά Αριστερά με τόσα λεφτά"

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", το οποίο κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, δίνει το σήμα για το πού θα κινηθεί ο κυβερνητικός και μιντιακός πόλεμος, το επόμενο χρονικό διάστημα: στο πρόσωπο της νέας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, κάθε δημόσια δράση της οποίας θα βρεθεί στο στόχαστρο της μονταζιέρας τού Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να αποδομηθεί η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.
  


"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" από εδώ και πέρα η Δούρου αφού τα λεφτά είναι πολλά 
(δείτε πρωτοσέλιδο)…
 
Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Πρόβα εξουσίας για τον ΣΥΡΙΖΑ" και υπέρτιτλο "Δείγμα γραφής για τα 2,5 δισεκ. που μοιράζει η Δούρου" το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" συνεχίζει το "τρολάρισμα" που ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη διαβόητη φωτό με το ζεϊμπέκικο του Άκη Τσοχατζόπουλου
Από κοντά σιγοντάρουν και οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, οι οποίοι έχουν ανοιχτές μπίζνες στην Αττική και δεν θέλουν αυτές, επ’ ουδενί, να χαλάσουν λόγω της αλλαγής φρουράς στην Περιφέρεια.

Άλλο θέμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: 
* "Όσα δεν ξέρετε για την Ρένα Δούρου – Ο άντρας της ζωής της , το σύμφωνο συμβίωσης , τα μικρά μυστικά της και ο "μολότοφ" σύμβουλος. 
* "Πρώτη φορά Αριστερά με τόσα λεφτά".

Απο την πρώτη σελίδα, στο "Πρώτο Θέμα", ακόμα:
* Αλέξης Τσίπρας: "Η μοναξιά στο ταβάνι" και το τηλεφώνημα απο τον Λευκό Οίκο.* Αντώνης Σαμαράς: Αλλαγή πολιτικής με νέα πρόσωπα και μέτρα ελάφρυνσης.* Ευάγγελος Βενιζέλος: Το διπλό παιχνίδι , "μαθήματα" στην κυβέρνηση και άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: