Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ κατέθεσε μήνυση κατά των εργαζομένων του ALTER...

Πέρασαν 15 μέρες με τον «αέρα» του ALTER να φιλοξενεί τις ενημερωτικές κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού, για να αντιδράσει η διοίκηση της εταιρείας… Και πώς αντέδρασε; Όχι καταβάλλοντας τα οφειλόμενα, αλλά με μια πρωτοφανή πρόκληση...

Είμαστε ακόμα εδώ, λένε οι εργαζόμενοι
ANTI NA KATABAΛΛΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΑΝ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!!!
Οι εργαζόμενοι του ALTER απαιτούν τώρα τα δεδουλευμένα τους...

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Κουρής κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών, με τον ισχυρισμό ότι οι εργαζόμενοι «έχουν κάνει κατάληψη» και «εμποδίζουν την είσοδο σε όποιον θέλει να εργαστεί»!!!

Για μια ακόμη φορά, δηλώνουμε κατηγορηματικά:


  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
  • ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ
  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ»

Προς τιμήν της, η εισαγγελέας Αθηνών κα Ελένη Ράικου δεν ενστερνίστηκε τις ψευδείς καταγγελίες του μεγαλομετόχου και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αν υπάρχει ή όχι κατάληψη, πράγμα που θα αποδειχθεί πανεύκολα ότι δεν ισχύει.

Σε επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα και τον «Αττικάρχη» Γιάννη Λιούκα, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν είχε δοθεί η παραμικρή διαταγή για αστυνομική επέμβαση.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν μόλις ο διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος Περιστερίου κ Μαρκετάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον γενικό διευθυντή Β. Κοσμόπουλο και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχουν φθορές στο κτίριο. Ο κ Κοσμόπουλος μάλιστα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Όσα, λοιπόν, δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες ότι δήθεν «ετοιμάζεται αστυνομική επιχείρηση για να εκδιώξουν τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει το σταθμό», ότι «θα γίνουν συλλήψεις» και ότι «η επέμβαση θα γίνει ύστερα από εισαγγελική παραγγελία που προφανώς ζητήθηκε από τη διοίκηση του σταθμού», αποτελούν τουλάχιστον… λάθος πληροφόρηση –πιθανότατα από «σκοτεινούς» κύκλους που θα ήθελαν πολύ να γίνει έτσι!

Όσο για την διοίκηση του ALTER, ας φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους που ταλαιπωρεί εδώ και ενάμισι χρόνο, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο σταθμός πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε. Ως τότε, θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί!

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER


* Μεταφέρω το κείμενο των εργαζομένων, χωρίς παρέμβαση, διότι στην ανησυχία των ανθρώπων η μόνη παρέμβαση που μπορεί να γίνει είναι να σταθείς στο πλευρό τους και να τους βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς.

ΑΡΕΣΕΙ:

*
Evaggelia Logothetis A Full and Giorgos P-iantison like this.

*
Γεωργιος Αθηναιος, Sakis Aigio and 2 others like this.

* ευαγγελια καπετανιου likes this.

* Aggelos Abide likes this.


ΣΧΟΛΙΑ:


* Triantafillou Eleni ΨΟΦΑ-ΨΟΦΑ-ΨΟΦΑ βρωμόσκυλο Κουρή. ΨΟΦΑ. Ο τύπος δεν έχει πληρώσει σχεδόν ΠΟΤΕ εργαζόμενο εκτός του Αλτερ. Ενα γνωστό να έχετε σε φυλλάδες του κουρή θα το ξέρετε.
  • about an hour ago · · 8

* Dimi Tav ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ !

  • about an hour ago · · 4