Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

"Όποιος δεν αγαπάει τη Χαρούλα δεν είναι καλός άνθρωπος".

Η Μπιγιονσέ στη σκηνή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ, περιτριγυρισμένη από δύο εξίσου απαστράπτουσες χορεύτριες: οι μουσικοί της ήταν όλες γυναίκες, οι τραγουδίστριες που την υποστήριζαν στα φωνητικά έμοιαζαν με μοδάτες σωσίες της Αρίθα Φράνκλιν, ενώ οι μόνοι άνδρες που εμφανίστηκαν επί σκηνής ήταν τέσσερις χορευτές (ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ- ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ)


xaris-alexiou-386
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού «παρουσίασε» δημόσια, σε συνεντευξή της, το πρόβλημα υγείας που είχε με τον καρκίνο και τη μάχη που έδωσε για να το ξεπεράσει...
Η δήλωση που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι όταν χειρουργήθηκε στο μαστό και ανέβαλλε απλά την πρεμιέρα της για μία εβδομάδα. Για άλλη μια φορά η Χαρούλα μας εντυπωσίασε με το μεγαλείο ψύχης της.
Το θάρρος της Χαρούλας
Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της μίλησε για πρώτη φορά η Χαρούλα Αλεξίου σε συνέντευξή της. “Έγώ έπαθα καρκίνο. Το λέω πρώτη φορά δημόσια. Σας παρακαλώ να φροντίσετε να ακουστεί λίγο... ποιητικά. Από αυτό έχασα και την μητέρα μου. Αλλά δεν πίστευα ότι θα το πάθω κι εγώ. Ποιος το πιστεύει...”. Με αυτά τα λόγια η Χαρούλα των Ελλήνων, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι θαυμαστές της, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. “Σκεφτείτε πως όταν χειρουργήθηκα καταδέχτηκα μόνο να αναβάλω την πρεμιέρα μου για μια εβδομάδα. Το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή ήταν να με πάρουν αγκαλιά και να πενθήσω. Αλλά είπα “όχι”! Δεν θα το αφήνω αυτό να με νικήσει. Θα του δείξω εγώ!” συμπλήρωσε στην συνέντευξή της στο ένθετο “7” της κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία με τόλμη και θάρρος βγήκε νικήτρια στον δύσκολο αγώνα που τώρα θυμάται μόνο σαν ένα κακό όνειρο.

Η ίδια, σ΄ένα στίχο της, θα πει:
"Έφυγα απ΄την ανάγκη μου να υπάρξω
Πίστευα ότι θα τρομάξω, μα ύστερα σκέφτηκα
Ότι αγάπησα έχει μπόι
Κι ότι αγαπώ, θέλει τα μάτια μου ανοιχτά το χτες να μη με τρώει".


Για όλους εμάς που σ΄αγαπάμε νάχεις τα ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!...
Και ότι σου έχω πει ΠΟΤΕ σου μη ξεχνάς...

Ο τίτλος τού άρθρου μας είναι από τα χείλη της Ελένης Γερασιμίδου ως ταβερνιάρισας στους "Δυο ξένους", με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο...

Η Χαρούλα τραγουδά σε συναυλία της το:"Θεος αν ειναι" (για να την ακούσεις, πάτα το στοπ του ραδιοφώνου μας δίπλα...)