Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ κατάργησαν, στην πράξη, το άσυλο * Εισβολή την ώρα συναυλίας του Μικρούτσικου

Την ώρα που ΟΛΟΙ οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας έκαναν λόγο για μικρής έκτασης επεισόδια, ανήμερα της επετείου της 17ης Νοέμβρη, τα ΜΑΤ έκαναν επέμβαση στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, καταργώντας και στην πράξη το άσυλο του χώρου, για να συλλάβουν τελικά δύο από τους διαδηλωτές. Τους κινήγησαν μέχρι το κτίριο της διοίκησης κάνοντας ακόμη και χρήση χημικών.

Η "σιωπή" των καναλιών εγείρει πολλά ερωτηματικά
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Το Κοινοβούλιο είναι παντοδύναμο. Μέσα στην 4ετία μπορεί να βγάλει όσους πρωθυπουργούς θέλει, χωρίς λαϊκή εντολή"

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν νεαρούς διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί στην Εγνατία και στη συνέχεια μπήκαν στο πανεπιστήμιο.
Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός, στα μεταπολιτευτικά χρονικά, καθώς η αστυνομία για πρώτη φορά εφαρμόζει το νέο νόμο που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο.
Την ώρα της καταδίωξης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, είχε συναυλία ο Θάνος Μικρούτσικος, για το Πολυτεχνείο, παρουσία των πρυτανικών αρχών.

Οι σκηνές που εκτυλήχθηκαν θύμησαν "χρόνια των ΕΣ ΕΣ"...

Η ένοχη τηλεοπτική σιωπή προσπάθησε να ...κουκουλώσει το τραγικό αυτό γεγονός, μιλώντας ΜΟΝΟ για μικρής έκτασης επεισόδια...

Για επιτυχία αυτής της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, που υποστηρίζεται από τρία κόμματα, μιλούν τα φερέφωνα...
Ο σχεδιασμός, ο αποκλεισμός των δρόμων, το ΜΕΤΡΟ να μη λειτουργεί μετά τις 3 το μεσημέρι, ούτε ο ηλεκτρικός που σε φέρνει πιο κοντά στο Πολυτεχνείο, οι 7.000 αστυνομικοί διασκορπισμένοι στους δρόμους... Όλα υπέρ αυτής της κυβέρνησης που οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν να είναι "λαοπρόβλητη" (πότε πρόλαβε, Χριστέ μου;)...
Με την υπουργό Παιδείας να μην καταθέτει στεφάνι, δικιολογώντας τ' αδικιολόγητα...

Άλλωστε, τί είναι το Πολυτεχνείο γι αυτούς πια...
Μη ρωτάς...
Μήπως δεν ξέρεις την σκέψη τους για τους ήρωες του '21;
Έγινε μια επανάσταση από αγράμματους, βρώμικους, Αρβανίτες και ...gay που μας "έμαθαν" στα ρουσφέτια, έλεγαν...

Μη μου πεις πως δεν θυμάσαι, τί έχει επωθεί γι αυτούς;
"Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο και αδαών χωριατών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά. Γι αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την Απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας"...

Άρχισαν να τσακίζουν ΚΑΙ την Ιστορία των Ελλήνων.
Τους νεκρούς του Πολυτεχνείου θα άφηναν;

Κατέβηκαν οι "Θεοί" να τιμωρήσουν...

Σου γράφω αυτές τις αράδες και νοιώθω πολύ θυμωμένος...
Που προσπαθούν, στην πλειοψηφία των τρακοσίων της Βουλής, να την πέσουν σε 10.000.000 Έλληνες... Και το πετυχαίνουν γιατί ενώνουν πολτοποιώντας ιδεολογίες, πουλώντας συνειδησεις και μετατρέποντας τα κόμματα... σε ερμαφρόδιτα τίποτα!!!


Είδα τον Γ. Καρατζαφέρη το πρωί, στου Γιώργου Παπαδάκη την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1".
Τον ρωτούν. Μα, πώς υπερασπίζεστε μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό, χωρίς την λαϊκή εντολή;
Και η απάντηση: "Γιατί το Κοινοβούλιο είναι παντοδύναμο και στην 4ετία του μπορεί να βγάλει όσους ...πρωθυπουργούς θέλει"!!!
Είπες τίποτα;

* Αρέσει σε 3 άτομα.
* Thanasis Tsolakos likes this.
* Αρέσει στους Stelios Koundourakis, Si Lad και σε 2 άλλους.

Evaggelia Logothetis A Full ‎............ακρα του ταφου σιωπη.......!!!.....