Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

O Παναγιώτης -Πανίκας- Ψωμιάδης...


...στην κούρσα διαδοχής!...

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.
Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι μπαίνει μπροστά και θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει κάποια άλλη, μεγάλη, όπως τόνισε, υποψηφιότητα, που θα τον πείσει ότι εκφράζει την πλατφόρμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
«Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά μαζί με άλλα άξια, ικανά στελέχη και θα είμαι παρών. Μπαίνω μπροστά, δηλώνω παρών για μια μεγάλη, νικηφόρα κεντροδεξιά παράταξη. Αν, όμως, κάποια άλλη υποψηφιότητα με πείσει ότι εκφράζει, αξιόπιστα, ιδεολογική πλατφόρμα, την ιδεολογική ταυτότητα που εκφράζει ο κεντροδεξιός χώρος, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να συστρατευτώ», είπε χαρακτηριστικά ο Πανίκας της δημόσιας ζωής, μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης είπε ακόμη, πως «πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για μια μόνο υποψηφιότητα».

Δείτε ένα σύντομο αφιέρωμα του Πανίκου... εδώ.

Δύο επιπλέον ονόματα ερίζουν τον ρόλο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνο της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά...

Προσθέσαμε και νέα ψηφοφορία για τον επόμενο πρόεδρο της Ν.Δ. Ψηφείστε, να δούμε η "κάλπη" τί θα δείξει...