Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τα "έτσουξε" πριν "αυτοκτονήσει", ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Με τσικουδιές...
...στο θάνατο, το παλικάρι που "έφυγε" άδικα...
Οι πραγματικοί ένοχοι είναι, ακόμα, ελεύθεροι...
Αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν ...αναπάντητα...

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε πιει… τσικουδιές πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Η συνταρακτική αποκάλυψη προήλθε από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών - αιματολογικών εξετάσεων του άτυχου σπουδαστή, καθώς στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, εντοπίστηκε σημαντικό ποσοστό ποσότητας αλκοόλ στα σπλάχνα του.
Κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αποκαλύπτουν στον "Ελεύθερο Τύπο", πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό, φαίνεται να έχει καταναλώσει σχετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πιθανόν Κρητική τσικουδιά.
Όλα αυτά "αποκαλύπτονται" με το σταγονόμετρο, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι, σε αυτή την τραγική ιστορία, είναι έξω χωρίς κανείς να τους... ενοχλεί...
Αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν ...αναπάντητα, με έναν κόσμο να αγωνιά για το τι, πραγματικά, συνέβη στο παλικάρι, πριν από το απονενοημένο διάβημα...
Ο Γιώργος, μόλις, μαθαίνει την είδηση για το "μεθύσι" του Βαγγέλη, αναρωτιέται: "Δηλαδή με λίγα λόγια, έφαγε τις φάκες του έγινε ντίρλα, περπάτησε περίπου 1.800 μέτρα, γιατί τόση είναι η απόσταση που βρέθηκε, από ότι είπε ο θείος του και όχι 800 μέτρα από τη σχολή και έκοψε τις φλέβες του. Ωραιααααα!!!! Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: τι ώρα, ακριβώς, τα κοπάνησε; Γιατί κατά τις 13:30-13:45 έφυγαν από τη τραπεζαρία. Πήγαν στο δωμάτιό τους, από ότι είπε ο συγκάτοικος του και ο Βαγγέλης αμέσως πάει στις τουαλέτες. Εκεί γίνεται ένας καυγάς και φεύγει αναστατωμένος και 13:56 περίπου καταγράφεται από τη κάμερα στο βενζινάδικο και χάνεται από εκείνη την ώρα. Άντε να τα κοπάνησε εκεί που βρέθηκε. Το μπουκάλι που είναι; Αλήθεια μια μαρτυριά που είχε η Νικολούλη στις 14:45 μια συμφοιτήτρια του τον είδε στο χώρο της εστίας και μίλησαν, ισχύει; Γιατί αν ισχύει, τότε το παιδί ξαναγύρισε στη σχολή από την βόλτα του και χάθηκε μέσα στη σχολή. Οπότε εκεί κάτι έχει γίνει. Και τι έχει γίνει; ...Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις"!!!!
Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με

Τραγωδίας συνέχεια...

Τα πέντε τελευταία λεπτά
 της ζωής του Βαγγέλη...
Καταθέσεις από την οικογένεια Γιακουμάκη, κυρίως από τη μητέρα του η οποία μίλησε τελευταία στο τηλέφωνο μαζί του, θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ.
Τα πέντε τελευταία λεπτά της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Από τις καταθέσεις και κυρίως αυτή της μητέρας, θα γίνει προσπάθεια να ανασύρει από τη μνήμη της λεπτομέρειες από την τηλεφωνική συνομιλία με το γιο της, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες, ίσως και να δώσουν νέα κατεύθυνση σε αυτές. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί θα επιδιώξουν όσο τους επιτρέπεται να κάνουν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει στην πορεία των ερευνών μετά τον εντοπισμό του γιου της. 
Η πρώτη κατάθεσή της είχε γίνει στο πλαίσιο της εξαφάνισης του Βαγγέλη και τώρα οι αστυνομικοί θέλουν να τους βοηθήσει, αναφέροντας κάποιες λεπτομέρειες από τη συνομιλία με τον γιο της την προηγούμενη νύχτα της εξαφάνισής του και κυρίως αν της αποκάλυψε κάποιο ακραίο περιστατικό κακοποίησης σε βάρος του ή κάποιο πιεστικό άγχος για τις βαθμολογίες της επόμενης μέρας.
Τα 5 μαρτυρικά λεπτά του Βαγγέλη...
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο νεαρός έκανε στο χέρι του δύο τομές με τον σουγιά που κρατούσε. Το ένα κόψιμο είναι ελαφρύ, δεν ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο καθώς ήταν σχεδόν επιδερμικό. Ο Βαγγέλης ωστόσο ήταν φαίνεται αποφασισμένος, αμέσως μετά φαίνεται πως έβαλε το μαχαίρι πιο βαθιά.

Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, φαίνεται πως ο νεαρός άφησε το μαχαίρι, έκανε δύο βήματα και στη συνέχεια κατέρρευσε. 

Η απώλεια αίματος είναι αρκετά επώδυνη, ωστόσο ο νεαρός φαίνεται πως γρήγορα έπεσε σε μια ιδιόμορφη μέθη που προκαλεί η απώλεια αίματος και η έλλειψη οξυγόνου, πλέον και να ήθελε να ζητήσει βοήθεια δεν θα μπορούσε, μέσα σε μερικά λεπτά ξεψύχησε.
Η αστυνομική έρευνα ωστόσο πάει πιο πριν. 
Στις τελευταίες ώρες της ζωής του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί το περιστατικό εκείνο που προκάλεσε την αντίδραση του νεαρού, ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με
Νέα Στοιχεία...

Ο Βαγγέλης πέθανε μέσα σε 5 λεπτά 
από διπλό κόψιμο στο χέρι...
Εκτός από το βασικό τραύμα, στο χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη
υπήρχε ακόμη ένα κόψιμο, πιο μικρό. 
Το μοιραίο κόψιμο στο δεξί καρπό του Βαγγέλη Γιακουμάκη,ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του αναδιπλούμενου σουγιά, που βρέθηκε δίπλα του, όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ...
Η ανυπαρξία εργαστηριακών αποτελεσμάτων, η έλλειψη σημειώματος από τον Βαγγέλη, έχει κάνει τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Δημήτρη Μπούκα, να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας...
Στο μεταξύ, οι αρχές ζήτησαν από τους Κρητικούς σπουδαστές του "σκληρού πυρήνα" της Γαλακτοκομικής Σχολής να παραμείνουν στη Σχολή τους και να μην απομακρυνθούν από τα Γιάννενα.


Οι επικεφαλής των ερευνών έχουν εξετάσει λεπτό προς λεπτό το βίντεο που παρουσιάζει τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη - μαζί με άλλους σπουδαστές μέσα σε ένα δωμάτιο της Σχολής, ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι τον απειλούσαν με το περιεχόμενο του dvd.

Οι αστυνομικοί , όπως αναφέρει η εφημερίδα Ημερησία, αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλους όσοι εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο, ενώ και η μητέρα του 20χρονου αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση. 
Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε πως η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει τόσο γρήγορα... 

Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με Υπογραφή  Αρθρο με
Τραγωδία δίχως τέλος...
"Μπορεί και να άφησε σημείωμα στο δωμάτιό του, το οποίο εξαφάνισαν για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης"...
Μπούκας και Βρόσδος σε νέες αποκαλύψεις...

Στις ειδήσεις του Mega, στις 20:00, με την Μαρία Σαράφογλου, ο Δημήτρης Μπούκας, που έχει αναλάβει χρέη συνηγόρου της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι ο νεαρός ίσως να έχει πέσει ακόμη και θύμα δολοφονίας... 
Ο κος Μπούκας, δήλωσε: "Περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και μια από τις πιθανές εκδοχές που εξετάζονται είναι και η δολοφονία και όποιες άλλες εκδοχές τις οποίες και δεν αποκλείουμε καθόλου"!...
Στο ίδιο ρεπορτάζ, ο συνεργάτης του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, ο Φώντας Βρόσγος, πήγε την ανατριχιαστική εκδοχή, ένα βήμα πιο πέρα καθώς, κατ΄αυτόν, το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε αφήσει πίσω του σημείωμα για τα όσα του συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα, πριν εξαφανιστεί, αλλά κάποιος να το εξαφάνισε για να μην ενοχοποιηθεί: "Υπάρχει τον ενδεχόμενο να δολοφόνησαν τον Βαγγέλη... Μπορεί και να άφησε σημείωμα στο δωμάτιό του, το οποίο εξαφάνισαν για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης. Η πόρτα του δωματίου του δεν ήταν κλειδωμένη, με αποτέλεσμα να μπει και να εξαφανίσει τα ίχνη του ο δράστης"!!! 
Αναμένονται και υπόλοιπες εξετάσεις, στην αρχή της εβδομάδας, που θα λύσουν το μυστήριο γύρω από την τραγωδία, με πρωταγωνιστή τον ευαίσθητο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγγέλη Γιακουμάκη...
Στο μεταξύευτυχισμένες στιγμές που έχουν να θυμούνται από τον Βαγγέλη, είναι αμέτρητες. Μερικές από αυτές αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του αδικοχαμένου φοιτητή στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη: 
"Πουλάς", Βαγγέλη Γιακουμάκη, "πουλάς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: