Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

"ΑΝΑΨΕ το τσιγάρο, δώσ΄μου φωτιά" χορεύουν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ...




του Κώστα Βλουτή
Δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com 


...στην επέτειο τριών χρόνων από την ίδρυση του κόματος!

Σήμερα, στην Κυριακάτικη Δημοκρατία και στο πρωτοσέλιδό της, έχει ένα λαχταριστό δημοσιευμα με τα τρελά γλέντια των της ΔΗΜΑΡ, με αφορμή τα γενέθλιά της... 
Τα στελέχη, στην επέτειο των τριών χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας, παρουσία και του προέδρου Φώτη Κουβέλη, που συνοδευόταν από την σύζυγό του...
Όχι, ο πρόεδρος δεν έκανε καμμία δήλωση σχετικά με την "απαγκίστρωση του μνημονίου" ή της "μη συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ"!!!
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στις  πολιτικές "επιτυχίες" τους, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα...
Το γεγονός, βέβαια, σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα, το περασμένο Σάββατο συγκεκριμένα και στο κέντρο "Χυτήριο"... 
Ο απόηχος, όμως, δεν λέει να κοπάσει... 
Σε μια περίοδο που τα πάντα καταλύονται, βρίσκουν μερικοί το κέφι να το ρίξουν έξω... 
Στο βίντεο που δημοσίευσε το Karfitsa. gr μπορείς να παρακολουθήσεις την κα Κατερίνα Μάρκου και τον καθηγητή εγκληματολογίας κο Γιάννη Πανούση, βουλευτές και οι δύο της Αγίου Κωνσταντίνου, να ρίχνουν τρελό χορό, υπό τους ήχους του τραγουδιού "άναψε το τσιγάρο, δωσ΄μου φωτιά"!!!

Η εφημερίδα "δημοκρατία" αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: "Τσιφτετέλληνες. Το γλέντι της ΔΗΜΑΡ στα γενέθλιά της. Ο χορός του Γιάννη Πανούση με την βουλευτίνα Κατερίνα Μάρκου, ο "πανηγυρικός" του Κουβέλη, οι ψησταριές με τα λουκάνικα και τα σουβλάκια και το μπαρ με όλα τα ποτά του κόσμου"!!!