Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ο Γ. Παπανδρέου και οι ...λοιποί "συγγενείς" λείπουν ...σε διακοπές

Δεν ήταν η πρώτη απόδραση τού Γιώργου Παπανδρέου για το φετεινό καλοκαίρι. Για λίγες μέρες "πετάχτηκε" μέχρι τη Σέριφο και στην Πάρο και τώρα βρίσκεται στην Σκιάθο.
Μένει στο ξενοδοχείο Skiathos Princess και όταν βρίσκεται στην παραλία δεν σταματά να γυμνάζεται.
Κοιλιακοί, ραχιαίοι και μετά βόλτες με το κανό του έχοντας πάντα μαζί του σε αδιάβροχη θηκη το iPad και το κινητό του. Και όποτε δεν ήταν στην θάλασσα έκανε το άλλο του αγαπημένο άθλημα, το ποδήλατο.


Ζωή και κότα περνάνε. Πού να μην είχαμε και κρίση...

Δεν θα το πιστέψεις κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ο Γιώργος που έλεγε "Διακοπές, φέτος, κανείς" στους βουλευτές του, εκείνος κάνει διακοπές στη Σκιάθο...
Και δεν είναι μόνος. Έχει μαζί του τον αναπληρωτή υφυπουργό Ναυτιλίας, Χρήστο Παμπούκη, έναν γυναικολόγο και ...έναν παιδίατρο από το νοσοκομείο Άγιος Κύρυκος Ικαρίας.

Ήθελε, μάλιστα, να πάει στην κηδεία του Αναστάσιου Πεπονή, αλλά ένα "πού να τρέχω τώρα ρε μάνα μου, με τόσο αέρα που κάνει" στάθηκε εμπόδιο κι έτσι δεν πήγε...
'Ετσι εκπροσωπήθηκε από τον αδελφό του Νίκο Παπανδρέου , πράγμα που σημαίνει οτι ότι δεν διέκοψε τις πολύτιμές - για αυτόν και για τον υπόλοιπο τόπο- διακοπές του...
Τις πήρε ...σερί τις τριήμερες και περνά ζωή και κότα...

Τις πήρε ...σερί τις τριήμερες και περνά ζωή και κότα...
Έχει αφήσει, βέβαια, τα ...φερέφωνα πίσω να τηλεδιαλαλούν ότι το Σεπτέμβριο έρχεται νέο ψαλίδι στις συντάξεις, στα επιδόματα, η φυλακή για όσους χρωστούν στο Δημόσιο από 5.000 και άνω...

Προηγούμενος σταθμός για τον Γιώργο υπήρξε η Σέριφος...

Τώρα βολτάρει στην παραλία Κουναριές της Σκιάθου και όταν τον αναγνωρίζει η "λαϊκή... εντολή" γιουχάρει τον πρωθυποργό της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί... (δες ΕΔΩ).

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΕΟ;

Στην Πύλο ο Α.Σαμαράς

Βρίσκεται εκεί από την προηγούμενη Τρίτη με την οικογένειά του. Κατέλυσε στο ξενοδοχείο Karalis Beach και οι μετακινήσεις του ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα στην παραλία, αφού μέρες με πολύ κύμα όλοι ήθελαν βοήθεια για να επιστρέψουν στην ακτή!
Την Δευτέρα θα πάει στην Ημαθία στην Παναγία Σουμελά για να συμμετάσχει στον εορτασμό του 15αύγουστου.


Στην Σκόπελο είναι από την προπερασμένη Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μένει στο εξοχικό που έχει ο πεθερός του στο νησί με την κόρη του και οικογενειακούς φίλους. Για μπάνιο στην ιδιωτική παραλία Adrina Resort, όπου δεν είχε πολύ κόσμο και ίσως να πετύχαινει και κανέναν Αγανακτισμένο. Φυσικά και τον αναγνώρισαν αλλά κανείς δεν φάνηκε να είχε διάθεση για κουβέντα.
Και ο κ. Βενιζέλος θα πάει στην Παναγία Σουμελά στην Ημαθία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στην Λευκάδα και θα κάνει Δεκαπενταύγουστο στην Πρέβεζα.

Στην Πάρο είναι ο κ. Ραγκούση, στην Ρόδο ο Μ. Καρχιμάκης, στην Χαλκιδική στο σπίτι της η κα Διαμαντοπούλου, στο εξοχικό της στην Κεφαλονιά η κα Αλέκα Παπαρήγα, στο εξοχικό του στις Λιβανάτες ο Γ. Καρατζαφέρης.

Στην Κρήτη είναι ο Αλέξης Τσίπρας, στην Ζάκυνθο ο Φώτης Κουβέλης και στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη. (δες ΕΔΩ).

Ας περάσουν όμορφα τα "παιδιά"...
Αν δεν κάνουν τώρα διακοπές, πότε θα κάνουν;
Όταν ...γεράσουν;

Την κρίση μου μέσα...