Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Γιος κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού εμπλέκεται σε μίζες και ναρκωτικά;

Παιχνίδια κατασκόπων ή αλήθεια; 
Έχει η CIA ομάδα με μοναδική αποστολή την έρευνα της προσωπικής ζωής Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών; 
Σεξ, ψέμματα και σκάνδαλα με πρωταγωνιστές Έλληνες πολιτικούς και τα παιδιά τους αλλά και επιχειρηματίες, αποκαλύπτει το Wikileaks σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα. Γιος επιχειρηματία έχει… πάρε δώσε με γιο πολιτικού και εμπλέκονται σε μίζες και ναρκωτικά. 

Το Wikileaks διαθέτει και ντοκουμέντα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ροζ σκανδάλου δυο κορυφαίους άνδρες της δημόσιας ζωής, με προτίμηση στο ίδιο φύλλο. Στα χέρια της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών υπάρχουν, εκτός από τις φωτογραφίες, και συνομιλίες... 

Τα ντοκουμέντα του Wikileaks, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα που επικαλείται δημοσίευμα της Espresso, είναι αναφορές Αμερικανών διπλωματών που ήρθαν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να ερευνήσουν την προσωπική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Και οι αναφορές φυσικά υπάρχουν στα αρχεία της CIA. 

Γίνεται λόγος για σκάνδαλα που θα προκαλέσουν τεράστιο σοκ. 

Ανάμεσα στο σκανδαλιστικό υλικό υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, καταγεγραμμένες συνομιλίες ανάμεσα σε κορυφαία πολιτικά στελέχη με άνδρες ερωτικούς συντρόφους, των οποίων η ζωή έχει γίνει φύλλο και φτερό, από την παιδική τους ηλικία. 
 newsit