Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

"Τίτλοι τέλους" για Μενεγάκη-Λάτσιο...


Το διαζύγιο της χρονιάς!

Είναι Σάββατο, γύρω στη μία το πρωί και με ενημερώνουν πως γίνεται χαμός με τον "ξαφνικό" και αναπάντεχο διαζύγιο της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο.

Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Την κρίση που περνούσε η Ελένη με το στεφάνι της την ήξερα. Ποτέ οι καλοθελητάδες δεν μ' αφήνουν χωρίς πληροφορίες... Και να που τώρα βγαίνουν αληθινοί. Προσωπικά αν με ερωτήσεις θα σου πω "στενοχωρήθηκα"... Έχω τους λόγους μου... Όμως περίμενα πως θα το πάλευαν ακόμη λίγο για τα παιδιά... Ας είναι... Εκείνοι ξέρουν καλύτερα.

Κοίτα τώρα να δεις τί θα συμβεί... Μετά το έκτακτο του κατιναριού, θα αρχίσουν τα "Αϊνστάιν" τις αναλύσεις του διαζυγίου, τύπου "δεν την πρόσεχε", "έβαλε απέναντί της τους "ΚαραμεροΧαριτάτους κι εκείνη δεν άντεξε την δεύτερη θέση, η -επί χρόοοονια- Βασίλισσα της πρωινής ζώνης" και άλλα κουλά. Λες και η σχέση και τα παιδιά είναι...καριέρα!...
Σε συμβουλεύω... Αν δεν το αντέχεις αυτό που θα συμβεί από αύριο, μη δεις τηλεόραση, μη πάρεις εφημερίδα για ένα χρόνο... Τόσο, σου λέω, θα κρατήσει ο "πόλεμος της ανάλυσης" του διαζυγίου, πέρα από το γεγονός ότι θα το ονομάσουν... "διαζυγίο της χρονιάς"!!!...

Τον χωρισμό της η Ελένη Μενεγάκη τον προανήγγειλε το πρωί μέσα από την εκπομπή της αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι εννοούσε ...

Δες το απόσμασμα της εκπομπής της Ελένης που λέει με νόημα :"όλα κάποτε τελειώνουν"...
Ο φίλος Νίκος Ευαγγελάτος, πριν λίγο, στο δικό του site έγραψε: "Οι φήμες για το χωρισμό του ζευγαριού, υπήρχαν από το καλοκαίρι.Οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για χωριστές διακοπές ακόμα και ότι τον τελευταίο καιρό δεν έμεναν μαζί. Τα Χριστούγεννα έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ. Τίποτα βέβαια από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί...εκτός από το διαζύγιο της λαμπερής παρουσιάστριας με τον δυνατό άντρα της τηλεόρασης.

Η παραφιλολογία για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό καλά κρατεί. Κάποιοι λένε ότι τα επαγγελματικά και η θέση του Γιάννη Λάτσιου σε αντίπαλο κανάλι δυσχέραναν τα ήδη τεταμένα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση τους.

Αυτό που νοιάζει τώρα και τους δυό τους είναι να μην πληγωθούν τα τρία τους παιδιά και σύμφωνα με το περιβάλλον τους θα κάνουν τα πάντα γι΄αυτό.

Η ανακοίνωση του χωρισμού στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης από το προσωπικό mail του Γιάννη Λάτσιου και παρά τις φήμες που υπήρχαν, ήταν είδηση σοκ!

Το Σάββατο θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως τα περιοδικά Hello και OK με πολυσέλιδα αφιερώματα στο χωρισμό της χρονιάς"!
Τί λες... Εσύ θα γλυτώσεις να ΜΗΝ ακούσεις την είδηση για το διαζύγιο, αλλά και τις προεκτάσεις του;

ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡ...

Όπως και νάχει εύχομαι, μαζί σου: "καλό δρόμο" και στους δύο...