Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

21ας Γάμοι και μια ...προσφορά!...

Γάμος 21 ζευγαριών μαζί, λόγω ... οικονομικής κρίσης

Η οικονομική κρίση πλήττει και τους γάμους, τα έξοδα για τους οποίους είναι συνήθως μεγάλα. Έτσι, 21 ζευγάρια από τη Σομαλία πήραν την απόφαση να παντρευτούν ταυτόχρονα για να μοιράσουν τα έξοδα.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε ξενοδοχείο στην πόλη Χαργκέισα, τη διοργάνωση της οποίας ανέλαβε μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην οποία εργάζονται όλοι οι γαμπροί.

Στη χώρα αυτή της Ανατολικής Αφρικής, τα έξοδα ενός γάμου είναι υπέρογκα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να μεταναστεύουν για να μη χρειαστεί να τα πληρώσουν. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αυτήν την εποχή, που η οικονομική κρίση αγγίζει όλα «τα μήκη και πλάτη» του πλανήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
"Στο 'Ονομα της Αγάπης"
Φιλανθρωπικό μουσικό θέαμα
του Κώστα Βλουτή

Επιμέλεια: Άρη Δήμου
Για μία ακόμη φορά, ο Κώστας Βλουτής, δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ατόμων με αναπηρία και δημιουργός πολλών επιτυχημένων τραγουδιών, μαζί με ένα επιτελείο καλλιτεχνών, θα επισκεφτεί τη Σαλαμίνα για να προσφέρει αγάπη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται στη ζωή.

Συγκεκριμένα, με το Φιλανθρωπικό Μουσικό Θέαμα που φέρει τον τίτλο «Στο όνομα της Αγάπης» θα προσπαθήσει να βοηθήσει πολυμελείς οικογένειες που έχουν προβλήματα υγείας και χρειάζονται την φροντίδα μας.


Οκτώ συμπολίτες μας στο νησί, ανάμεσά του και πέντε παιδιά, ηλικίας 4 μέχρι 13 ετών, θα νοιώσουν πως δεν είναι ξεχασμένα και πως μπορούν να ελπίζουν...

Στο πλευρό του Κώστα θα βρεθεί –εκτός των άλλων- η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, η Σταρ Ελλάς Χριστίνα Μανούση, ο μάγος και ταχυδακτυλουργός Sankara, ο Ντέρεκ Λιοντής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου με την ορχήστρα του και η Ρούλα Πανούσου.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα δημοπρατηθούν και δύο πίνακες καλλιτεχνών του «Εικαστικού Συλλόγου νήσου Σαλαμίνας» για την ενίσχυση της προσπάθειας.

Ήδη στον πατέρα της μιας οικογένειας, που τραυματίστηκε σοβαρά από τροχαίο, έχει εξασφαλισθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη…

Ενώ στο παιδί άλλης οικογένειας θα δοθεί η δυνατότητα ώστε, εκείνο το βράδυ, να υλοποιηθεί η επιθυμία του…

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «FLAMINGO», την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα … «Στο Όνομα της Αγάπης»!

Χορηγός επικοινωνίας: «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ»

Χορηγοί εκδήλωσης:

* Κομμώσεις «Κούλης 1980»

* «FLAMINGO»