Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ" στελεχών του "ΛΑΟΣ" κατά Καρατζαφέρη και της παρέας του: "ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ"

Από χθες το βράδυ έχω στα χέρια μου την ανακοίνωση των στελεχών του κόμματος ΛΑΟΣ, του κυρίου Γιώργου Καρατζαφέρη και ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος με τα όσα αναφέρουν. Τα στελέχη καταφέρονται εναντίον του και της παρέας του που έφεραν τον κόσμο σε απελπιστική κατάσταση, καταπατώντας τις καταστατικές αρχές του κόμματος. Αυτό που με έκανε ώστε να δημοσιοποιήσω το "μανιφέστο" τους, όπως το αποκαλούν, είναι ο σοβαρός με τεκμήρια λόγος τους και το γεγονός ότι δεν βρίζουν.






























ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
"Διαγράφουμε Καρατζαφέρη, Βορίδη, Γεωργιάδη, Ροντούλη, Γεωργίου, μέχρι να συνετιστούν"...
"Με την υπογραφή του Γ. Καρατζαφέρη τόσο οι ψηφοφόροι μας, οσο και ο ελληνικός λαός, υποβάλλονται εδώ και δύο χρόνια σε θυσίες χωρίς αντίκρισμα και χωρίς ελπίδα", λένε τα στελέχη του κόμματος ΛΑΟΣ.

Το "μανιφέστο" χωρίς περικοπές:

"
Παρασκευή, 9-11-11
Ανακοίνωση στελεχών του "ΛΑΟΣ"
Επικοιμωνούμε για μια ακόμη φορά μαζί σας, έπειτα από τρία μανιφέστα, που κυκλοφορήσαμε κατά καιρούς, καταγγέλοντας την οπορτουνιστική πολιτική του προέδρου μας Γ. Καρατζαφέρη και της ομάδας του, που ξέφυγαν από τις καταστατικές αξίες και αρχές του κόμματός μας. Πολλοί από σαςμ αλλά και εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, αντιδράσατε αρνητικά στα όσα τότε καταγγείλαμε, νομίζοντας, ότι κινούμαστε από προσωπικά ή ιδιοτελή κίνητρα. Ήρθε όμως ο καιρός να επιβεβαιωθούμε από τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Γ. Καρατζαφέρης δεν είνια μόνο γυμνός, αλλά και ΔΕΙΛΟΣ. Η δειλία του να πει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ ευθαρσώς στην επιταγή της Τρόικας και του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών, τον οδήγησε σε μια νέα κολοτούμπα που δεην όπως οι άλλες που έκανε κατά το παρελθόν, αλλά ενέχει πλέον την ολοσχερή του παράδοση, άνευ όρων, στο σύστημα και στην κατοχική κυβέρνηση.
Γνωρίζουμε πια όλοι οι Έλληνες στην πράξη, ότι ουσιαστική κυβέρνηση της Ελλάδας είνια οι: Άγκελα Μέρκελ και Χ. Σόιμπλε, με πραιτοριανούς επιτρόπους στη χώρα μας τον Χ. Ραινχεμπαχ, τον Γιόχανς Χαν και τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ, οι οποίοι διοικούν την ελληνική ¨κυβέρνηση" του Λουκά Παπαδήμου. Στη κυβέρνηση αυτή συμμετέχει ουσιαστικά και το κόμμα μας με απόφαση του Γ. Καρατζαφέρη -απόφαση που έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αρχές και τις αξίες του κόμαμτός μας. Η κυβέρνηση αυτή δεν προέρχεται από εκλογές, δεν είναι ούτε οικουμενική, ούτε συνεργασίας, ούτε ανιπροσωπευτική, για΄τι απουσιάζουν τα υπόλοιπα κόμματα και ιδιαίτερα της αριστεράς και του ΚΚΕ. Αντίθετα είνια άκρα διχαστική, αφού η κοινωνία διχάστηκε μεταξύ των δύο τάσεων. Και όλα αυτά με τη σφραγίδα και την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας, που τάχθηκε μονομερώς με την μία πλευρά, αγνοώντας την άλλη και σπέρνοντας τους πρώτους σπόρους του διχασμού.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποτέ, ότι εμείς που καταστατικά υποστηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι δεν ανήκουμε στην Δϋση και δνε υπογράψαμε τη συνθήκη του Μάαστριχτ προτάσσοντας το πατριωτικό μας καθήκον, θα φτάναμε στο σημείο με απόφαση του ποέδρου μας να υπογράψουμε το πρώτο μνημόνιο και να προσφύγουμε στο ΔΝΤ και ό,τι ακολούθησε ως σήμερα, πράξεις και συμφωνίες που είναι συνταγματικά μετέωρες δεν έχουν περάσει από τη Βουλή και δεν έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση.
Εμείς, ως ιδρυτικά και βασικά στελέχει του ΛΑΟΣ, αρνούμαστε να συνταχθούμε με την άνευ όρων παράδοση της χώρας με τους ξένους και την κατοχή της Ελλάδας, αρνούμαστε την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, αρνούμαστε να υπαχθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις μας στο αγγλικό δίκαιο. Επομένως για μας και πιστεύουμε και για τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ οι αποφάσεις του Γ. Καρατζαφέρη είναι άκυρες και δεν έχουν τη δική μας κομματική νομιμοποίηση. Η διευθέτηση που έγινε έναντι των δανειστών μας., δήδεν για τη σωτηρία της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του δημόσιου χρέους, παρόλο που ως τώρα πληρώσαμε τουλάχιστον 400 δισεκατομμύρια χωρίς αυτό να μειωθεί. Με την υπογραφή του Γ. Καρατζαφέρη τόσο οι ψηφοφόροι μας, οσο και ο ελληνικός λαός, υποβάλλονται εδώ και δύο χρόνια σε θυσίες χωρίς αντίκρισμα και χωρίς ελπίδα. Και δνε περιμέναμε ποτέ το δικό μας κόμμα να βάλλει την υπογραφή του για μίωση των συντάξεων και των μισθών, για περιορισμό του κοινωνικού κράτους, για τον υψηλό δέικτη ανεργίας και για την πρωτόγνωρη ύφεση. Και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι ο πρόεδρός μας θα ψήφιζε και το νέο προϋπολογισμό του 2012 ο οποίος θα επιβάλλει και νέα μέτρα ύψους 7 δισ. οδηγώντας την κοινωνία στα όριά της. Η δικαιολογία ότι οδηγήθηκε από ανάγκη ώστε να μπορούν να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αισχρό δίλλημα αφού γνωρίζει ότι ο προϋπολογισμός μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του κράτους και έχει πρωτογενώς περίσσευμα 2 δις ευρώ. Τα υπόλοιπα 60 δις που προστίθενται στα έξοδα και τον εμφανίζουν ελλειμματικό αφορούν τόκους, τοκοχρεωλίσια και δανειακές ανάγκες για τους κερδοσκόπους και τους δανειστές μας. Σε ανάλογη περίπτωση ο Ιωάννης Μεταξάς είχε αρνηθεί να πληρώσει απαιτήσεις βελγικής τράπεζας και το Διεθνές Δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα γιατί υποστηρίξαμε τότε πως στις αξιακές υποχρεώσεις μιας χώρας πρώτη βρίσκεται η καταβολή μισθών και συντάξεων του λαού και έπειτα η εξόφληση των δανειστών. Η απόφαση εκείνη εμπεριέχεται πλέον στη διεθνή σχετική νομολογία. Αντί λοιπόν ο Καρατζαφέρης να υποστηρίξει το ΟΧΙ του Μεταξά είπε ΝΑΙ στην Τρόικα και την ίδια στιγμή υποκριτικά επισκέφθηκε την 28η Οκτωβρίου το σπίτι του δικτάτορα.
Επειδή κάθε φορά που ελέγχουμε την πολιτικη του, διαγράφει δι΄αλληλογραφίας, έναν από εμάς, όπως έκανε πρόσφατα με τον σύνορκο Παναγιώτη Αποστόλου, αποφεύγουμε να δηλώσουμε τα στοιχεία μας για να μη του δώσουμε αφορμή διαπόμπευσής μας μέσα από τις δυνατότητες που έχει. Όμως δεν θα κάμψει την πίστη μας στις καταστατικές αρχές του ΛΑΟΣ ποθ ο ίδιος και η παρέα του παραβιάζουν κατάφορα. Σύντομα, και δεν θα είναι αργά, θα μάθει και τα ονόματά μας και θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ίδιο του το κόμμα και το σύνολο των στελεχών και των έμμισθων υπαλλήλων του. Προς το παρόν, για να προστατέυσουμε την ιστορία των αγώνων μας και του κόμματός μας, από όσους καπηλεύονται το όνομά μας και τις αρχές μας, ζητούμε από τα μέλη, τα στελε΄χη και τους ψηφοφόρους μας να άρουν την εμπιστοσύνη τους. Εμείς:
ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ
από το ΛΑΟΣ, έως ότου συνετιστούν, τους: 1) Γεώργιο Καρατζαφέρη 2) Μαυρουδή Βορίδη 3) Σπυρίδωνα Γεωργιάδη 4) Αστέριο Ροντούλη 5) Γεώργιο Γεωργίου
και απαιτούμε να μην ομιλούν εκ μέρουςμας και να μην εκφράζουν επισήμως το κόμμα γιτί δεν απηχούν το "ΛΑΟΣ" που ιδρύσαμε και δεν κινούνται σύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές.
"

ΣΧΟΛΙΑ:

* Michael Skourtis ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Α ΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ... Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

* Andreas Robotis η κωλοτουμπα της κωλοτουμπας ω κωλοτουμπα

* Evaggelia Logothetis A Full ‎...εξεπλαγην..!!ωραιο αρθρο.....!!!!....

ΑΡΕΣΕΙ:

* Nikitas Soulos, Lamprini Thrilitsa and 9 others like this.

*
Xristos Tz and Vag Or like this.