Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

*11 μέρες αγανάκτησης * Σήμερα το Πανευρωπαϊκό Προσκλητήριο


Με το βλέμμα στραμένο στην Πανευρωπαϊκή Διαμαρτυρία, οι "Αγανακτισμένοι" 'Ελληνες σε όλες τις πλατείες της χώρας είναι εκεί, πιστοί και ενωμένοι στο ραντεβού τους, για να δώσουν ένα τέλος, όσο πιο γρήγορα γίνεται, στη "Σταύρωση" των ονείρων, όσο και να επιμένουν οι ισχυροί των καθεστώτων που υπόσχονται "Μεγάλη Εβδομάδα" διαρκείας...


στους δρόμους και τις πλατείες για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Τώρα...

"Τέρμα ο χαβαλές ήρθε η ώρα για κλωτσιές" είναι ένα από τα συνθήματα που προστέθηκαν σήμερα στις διαμαρτυρίες.

Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός και οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες από όλη τη χώρα να δώσουν το παρών στο αυριανό μεγάλο ραντεβού.
Οι διοργανωτές, αυτή τη φορά, θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ και έχουν υψηλές απαιτήσεις με σκοπό να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 200.000 ή και 300.000 "Αγανακτισμένους" πολίτες. Υπάρχουν και φωνές που καλούν τον κόσμο με σκοπό να ξεπεράσουν οι "Αγανακτισμένοι του Συντάγματος" το 1 εκατομμύριο διαδηλωτές.

'Ελληνες από την Κρήτη, τη Δυτική Ελλάδα και άλλες πόλεις της χώρας έρχονται με πλοία και λεωφορεία για να ενωθούν με τους χιλιάδες Αθηναίους "Αγανακτισμένους"...

Είναι εκεί και πάλι την ώρα που πέφτει η "βόμβα» από τον Χ. Βαν Ρομπάϊ: "Συζητούμε και τις υποθήκες για τα νέα δάνεια" δηλώνει ο πρόεδρος τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και συννεφιάζει ο νους στη σκέψη ότι ΠΟΤΕ στην ιστορία της Ελλάδας δεν σκέφτηκε κανείς να ΠΟΥΛΗΣΕΙ γη για να "σώσει" τη ...γη!!!

Για "εσχάτη προροσία" μιλούν όλοι και θα θυσιάζουν, λένε, "ακόμη και την ίδια τη ζωή" τους, αν χρειαστεί, προκειμένου να μη χαθεί ούτε σπιθαμί, "ούτε μια κόκκος άμμου" της πατρίδας!

Ιδιαίτερο τόνο στην πλατεία, έδωσε σήμερα το "Athens Pride", με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, στην καθιερωμένη παρέλαση, να κρατούν πολύχρωμα μπαλόνια και σημαίες και να δηλώνουν και αυτοί "αγανακτισμένοι", για το γεγονός ότι δεν έχουν κατοχυρωθεί ακόμα πλήρη δικαιώματα για τους ίδιους στην Ελλάδα, διεκδικώντας σύμφωνο συμβίωσης και δυνατότητα πολιτικού γάμου...
Έχοντας προγραμματίσει συσσίτια και ειδικούς χώρους φύλαξης για μικρά παιδιά, οι "Αγανακτισμένοι" δηλώνουν ότι κάνουν καθημερινά πράξη την αλληλεγγύη και εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν την πολυήμερη παραμονή τους στο κέντρο της Αθήνας.
Τα αντίσκηνα έγιναν περισσότερα και το "Σημείο Μηδέν" έχει ομορφύνει από την πανδαισία χρωμάτων, ήχων και ...καθαριότητας!!!

Συγκροτήματα εναλλάσσονται και κρατούν συντροφιά στους 8.000 διαδηλωτές που ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Τα ίδια συνθήματα στα χείλη και ο ίδιος "φόβος" για το ξεπούλημα της Ελλάδας στα χέρια ξένων...

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο τραγική καμπή στην ιστορία της και αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που "τον ψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο κι αυτός μας έφερε τη Δευτέρα Παρουσία"...
Τους πεισμώνει που "παριστάνουν τους κωφούς και τους τυφλούς στο γκρεμό που σέρνουν το λαό στεγνοί δολοφόνοι"...

"Η επανάσταση του 1821 συνεχίζεται...", λένε και μαζί ο αγνός και τίμιος Αγώνας προς "την Ελευθερία"!
Φόντο όλο δύναμη "οι 300 του Λεωνίδα δεν είσαστε εσείς, είμαστε εμείς"!!! Θέτουν τη ζωή τους σε δεύτερη μοίρα και βάζουν την Ελλάδα "κορώνα στο κεφάλι" τους...
"Εμείς τους βολέψαμε, εμείς θα τους ξεβολέψουμε", λέει μία κυρία. "Ήρθαμε από το Βόλο να υπογράψουμε και να φύγουμε. Το χρωστάμε στα παιδιά μας"!

Πολλοί μιλούν για πληρωμένο σχέδιο και φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους... και μου έρχεται στο μυαλό το άρθρο που διάβασα και που αναφέρεται σε "οικονομικούς δολοφόνους" ανυπάκουων κυβερνήσεων στις θελήσεις της "εταιρειοκρατείας". Ο Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει: "Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών δολοφόνων" (η συνέντευξη Ε Δ Ω ).
Το απόγευμα της Κυριακής θα μεταδίδονται ‘ζωντανά’ μέσω Internet στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας ότι θα διαδραματίζεται στο Σύνταγμα, όπου κι εκεί θα υπάρχει σε εξέλιξη αντίστοιχη διοργάνωση.

ΟΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, όπως μας ζητούν και τα μέλη της ομάδας "ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, τώρα"...