Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: "Καλώς ήλθατε στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου"!

Η κρατική τρομοκρατία προασπίζεται το Μεσοπρόθεσμο που περνά, τελικά,με 155... χειροβομβίφες κρότου λάμψης, χημικά, ασφυξιογόνα, ανοίγματα κεφαλιών, αιμοπτύσεις, λυποθυμικά επισόδια... Μπλόκα, συλλήψεις και μηχανές της ομάδας Δέλτα να πέφτουν πάνω στους διαδηλωτές. "Η κοινοβουλευτική δικτακτορία του Παπανδρέου σκοτώνει τους ειρηνιστές. Θέλουν να αδειάζει η Πλατεία και κάνουν το παν, τρομοκρατώντας τον κόσμο, να το καταφέρουν. Μας αντιμετωπίζουν σαν κατσαρίδες... Ίσως γιατί δεν καταλαβαίνουν πως ο Έλληνας μόνο ελεύθερος ζει", λέει ένας διαδηλωτής...

«η χούντα δεν τελείωσε το ‘73»

Δεν θέλω να σου πω περισσότερα. Λίγο πολύ έχεις ενημερωθεί για την τραγωδία που ζήσαμε... Δεν θέλω να σου πω πως είμαι εγώ -λίγη σημασία έχει- μετά από τόσα χημικά και δακρυγόνα. Άλλωστε δεν είμαι ο μόνος... Θέλω να σ΄αφήσω να δεις τις εικόνες ντροπής... Αυτές θα σου πουν όσα οι λέξεις δεν τολμούν... Και να διαβάσεις μετά τις σκέψεις της "Άμεσης Δημοκρατίας"... Προέχει...













Δεν μας τρομάζετε...Μας ξεσηκώνετε!

21:00

"
Καταγγέλλουμε το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από την κυβέρνηση που έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες δύο μέρες. Σήμερα το όργιο βίας και καταστολής κορυφώθηκε με αδικαιολόγητες και απρόκλητες επιθέσεις με κάθε μέσο σε ειρηνικούς διαδηλωτές, πνίγοντας την πλατεία Συντάγματος στα χημικά, τραυματίζοντας πάνω από 500 διαδηλωτές και με πογκρόμ που επεκτάθηκαν σε όλους τους γύρω δρόμους από την Πλάκα μέχρι το Μοναστηράκι με ομάδες Δίας, Δέλτα και ΜΑΤ να κυνηγάνε χιλιάδες διαδηλωτές μέχρι και μέσα σε καφέ, μανάβικα και εστιατόρια.

Καθιστούμε την κυβέρνηση υπόλογη για την σημερινή βάρβαρη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, δείγμα της «ατσάλινης δημοκρατίας» του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και της τρόϊκα. Την καθιστούμε την μοναδική υπεύθυνη για ότι συμβεί από εδώ και πέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και την καλούμε να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις καταστολής και τρομοκρατίας.

Για τη ζωή μας όμως είμαστε υπεύθυνοι εμείς! Εμείς οι χιλιάδες κόσμου που ακόμα βρισκόμαστε στους δρόμους, που ακόμα αντιστεκόμαστε, που συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Εμείς που δεν θα αφήσουμε κανέναν να διαλύσει την πραγματική δημοκρατία και ελευθερία όπως τις αναγεννάμε κάθε μέρα, εδώ και 36 μέρες σε όλες τις πλατείες της χώρας.

Όλοι αύριο, στις 6.00 στην πλατεία Συντάγματος. Συνεχίζουμε.
Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν.
Είναι 155 είμαστε εκατομμύρια.

Media Center"

Καλώς ήλθατε στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου!

19.15

"Η ανυπόστατη κυβέρνηση, παρά τη σύσσωμη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από τον ελληνικό λαό ακάθεκτη συνεχίζει το έργο τρομοκράτησης της κοινωνίας. Υλοποιώντας το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας, η αστυνομία με απαράμιλλη βαρβαρότητα επιτέθηκε σε ειρηνικούς πολίτες που διέπραξαν «το κακούργημα» της«ελεύθερης έκφρασης της διαμαρτυρίας», δικαίωμα που αναγνώρισε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος.

Τόσο ο κ. Πετσάλνικος –αλλά και ο ομοειδής του κ. Βενιζέλος που με εξίσου χυδαίο τρόπο κάλεσε «σε διάλογο τις πλατείες»-, όσο και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης απέδειξαν τι αντιλαμβάνονται ως «διάλογο» και «δικαιώματα»: καταδρομικές επιθέσεις αστυνομικών μέχρι να βεβαιωθούν ότι τουλάχιστον 500 διαδηλωτές θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και καρδιακά επεισόδια, επιθέσεις με δακρυγόνα ακόμη και στο σταθμό πρώτων βοηθειών και στις πλατφόρμες του Μετρό της πλατείας Συντάγματος, βομβαρδισμό με χημικά ακόμα και στο Μοναστηράκι.

Αυτή είναι η δημοκρατία του Μνημονίου. Εύγε! Ας την πάρουν μαζί με τα επίλεκτα αστυνομικά τους τάγματα και ας γυρίσουν εκεί που ανήκουν. Πουθενά!

Ο λαός βρίσκεται ακόμα στους δρόμους. Συνεχίζουμε την αντίσταση αποφασιστικά!

Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία που ξαναγεννήθηκε αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος και στις λαϊκές συνελεύσεις και καταλύουμε στους δρόμους όλους τους στρατιωτικούς νόμους!

Και επειδή «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73», ήρθε ο καιρός να την τελειώσουμε!

Media Center"