Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Κορίτσι της ...ντίσκο, η Άνγκελα. Η ...σερβιτόρα που "τρέλανε" τον Μέρκελ!

"Κανείς δεν την αγαπάει, κανείς δεν την λατρεύει, αλλά όλοι τη σέβονται", λέει ο Βόλφγκανγκ Στοκ, καθηγητής Πανεπιστημίου και βιογράφος. "Είναι σαν τον Τόνι Μπλερ, αλλά χωρίς αρχές" πιστεύουν πολλοί. Ο λόγος για την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, πρώην κομμουνίστριας, νυν δυνατό "εργαλείο" του καπιταλισμού. Η Daily Mail μπήκε στον κόπο να της κάνει το πορτραίτο της κι εμείς έχουμε την "τιμή και τη χαρά" να μάθουμε άγνωστες πτυχές της κυρίας που έχει κάνει μαρτύριο της ζωή όλων των ελλήνων, ελείψει
"ντόπιων" ηγετών!

Ματιάς Μάτουσεκ: "Δεν είναι μία σαν κι εμάς"
"Όταν ο Χέλμουτ Κολ, που την αποκαλούσε "το κορίτσι μου", βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο και το Κόμμα αμφιταλαντεύτηκε για το μέλλον του, η προστατευόμενή του Άνγκελα Μέρκελ, με ένα πρωτοσέλιδο άρθρο της, ζήτησε δημόσια την παραίτησή του!"
Έχει κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο κράτησε το επίθετό του όπου με αυτό την γνώρισε όλος ο πλανήτης.


Γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1954 στο Αμβούργο (μέρος της τότε δυτικής Γερμανίας), μεγάλωσε στη μικρή πόλη των 13.000 κατοίκων, το Τέμπλιν της ανατολικής Γερμανίας όταν ο πάστορας πατέρας αποφάσισε να μετακομίσει η οικογένεια στην άλλη πλευρά του Τείχους...

Στις 13 Αυγούστου του 1961 όπου και χτίστηκε το Τείχος του Βερολίνου, η μητέρα της κάθισε σε μια εκκλησία κι έκλαιγε, ενώ ο πατέρας της ένιωσε απελευθερωμένος.
Η απόφασή του να φύγει από την ακμάζουσα δυτική Γερμανία για να εργαστεί σε ένα σπίτι με παιδιά που είχαν νοητική υστέρηση, στο ανατολικό τμήμα που ακόμη ήταν ερείπιο από τους βομβαρδισμούς, άφησε ακόμη και την οικογένειά του έκπληκτη.

Αν και οι κομμουνιστές δεν τα είχαν ποτέ καλά με την Εκκλησία και τους εκπροσώπους της και αντιμετώπιζε με καχυποψία τους προτεστάντες, η οικογένεια του Χορστ Κάσνερ απολάμβανε ιδιαίτερα προνόμια: τους επέτρεπαν να βλέπουν εκπομπές της δυτικής τηλεόρασης, να διαβάζουν δυτικές εφημερίδες, ακόμη και να παίζουν Μονόπολι, το υπέρτατο καπιταλιστικό επιτραπέζιο παιχνίδι!

Ψυχρός και σκληρός ο πατέρας της, πίεζε συνεχώς την Άγκελα να είναι η καλύτερη μαθήτρια. Και ήταν...
Έμαθε και τη γλώσσα της "μητέρας Ρωσίας".
Και την έμαθε τόσο καλά, που κέρδισε βραβείο ένα ταξίδι στη Μόσχα.

Γιοακίμ Σάουερ, ο δεύτερος σύζυγος της Άνγκελα Μέρκελ
Τον Ούλριχ Μέρκελ τον γνώρισε στα 23 της χρόνια, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας. Ήταν το 1977, που για να τα φέρει βόλτα δούλευε και σερβιτόρα σε ντίσκο!!!
Η ίδια λέει για τον πρώτο της γάμο με τον Ούρλιχ που κονόμησε το επίθετο που με αυτό την γνώρισε ο πλανήτης: "Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα στο γάμο με την απαραίτητη σοβαρότητα"...

Η πρώτη της γνωριμία με την πολιτική ήρθε στα 35 της χρόνια, όταν συμμετείχε σε μια ομάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, λίγες μέρες πριν από την πτώση του Τείχους. Ακολούθησε η συμμετοχή στο συντηρητικό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών και η γνωριμία με τον Χέλμουτ Κολ, τον «πατέρα» της συνένωσης των δυο Γερμανιών.

Με... βαθύ ντεκολτέ σε όπέρα. Λέγεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο τότε καγκελάριος την αποκαλούσε "το κορίτσι μου".
Ήταν για εκείνη ο μέντορας της. Αλλά ήρθε η στιγμή που αποκάλυψε το θράσος και τη "βαρβαρότητα" της. Όταν ο Κολ βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο και το Κόμμα αμφιταλαντεύτηκε για το μέλλον του, η προστατευόμενή του, με ένα πρωτοσέλιδο άρθρο της, ζήτησε δημόσια την παραίτησή του!
Στο στιγμιότυπο, η Άνγκελα Μέρκελ πανηγυρίζει ένα γκόλ της εθνικής Γερμανικής ομάδας στο Μουντιάλ του 2006!
Δεν είχε καμία πρόθεση να παντρευτεί τον Γιοακίμ Σάουερ.
Αλλά οι... "γηραιοί" των Χριστιανοδημοκρατών, είχαν άλλη άποψη.
Η συγκατοίκησή Μέρκελ-Σάουερ δεν τους άρεσε γιατί φοβήθηκαν ότι θα επηρέαζε την εικόνα του κόμματος και της αρχηγού του.
"Αναγκάστηκαν" λοιπόν να παντρευτούν το 1998, πέντε χρόνια πριν πάρει τα σκήπτρα της Γερμανίας και τον τίτλο της Καγκελαρίου.

Εκείνοι που μεγάλωσαν στην ανατολική Γερμανία τη θεωρούν «προδότη» και σαν έναν άνθρωπο που δε μπορεί να νιώσει τα προβλήματά τους. "Δεν τη βλέπουν σαν μια από εκείνους", λέει ο συγγραφέας Ματιάς Μάτουσεκ.

"Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται, εκτός απ’ το ότι θέλει να μείνει στην εξουσία και δεν αρκεί να μένει εκεί μόνο για την εξουσία", λένε πολλοί όταν τους ρωτούν για τη Μέρκελ.
Αλλά (χωρίς καμία πρόθεση να τη δικαιολογήσουμε) έτσι έμαθε.
Μεγαλώνοντας στην ανατολική Γερμανία, η ανάγκη να κρατάει καλά κρυμμένα αυτά που πιστεύει και σκέφτεται, έγινε δεύτερη φύση της.

Γι’ αυτό δεν αποκαλύπτει ποτέ τι σκέφτεται.
Μόνο ότι δεν θέλει το ευρωομόλο γο λέει συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ:

Dimitris Karagiannis Στην Ανατολικη Γερμανια της μιζεριας, ντισκο;;;Μα τι λετε ρε παιδια!;;?

γεώργιος γεωργίου ανάλογα το μαύρο βλέπεις και τα ανάλογα άλογα.

ΑΡΕΣΕΙ:

Anastasia Tsapos and İsmail Koç like this.

Βένη Παπαδημητρίου likes this.

2 people like this.

3 people like this.

Γιωργος Ζαμ, Luiza Prime and İsmail Koç like this.

Nikitas Soulos likes this.

Zoupanos Spyros likes this.

ΕΦΕΥΡΗΜΑ Βενιζέλου το χαράτσι στη ΔΕΗ. Παράνομο, λέει Γερμανός επίτροπος!!!

Δεν είναι "τυχαία" στην θέση του ...υπουργού Οικονομικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κινεί τα νήματα αυτά που του "δίνουν" οι δανειστές "μας" να μας χρησιμοποιεί ως μαριονέτες κι εκείνος ως απόλυτος "μονάρχης" της συγκυβέρνησης παίζει καλά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με το "πρόσχημα" της ...σωτηρίας της χώρας, ο -και συνταγματολόγος- υπουργός εφευρίσκει τρόπους να "πολεμήσει" έναν λαό που σε τίποτα δεν έφταιξε για την κρίση που προκάλεσαν τα πολιτικά "τερτίπια" των ευρωπαίων. Το χαράτσι είναι εφεύρημα δικό του και απειλεί τους Έλληνες πως θα τους κόψει το ρεύμα (άκουσον, άκουσον) αν δεν το πληρώσουν!!!


Günther Oettinger, Γερμανός Επίτροπος
"Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα"
Σε μια Ευρώπη που το νόμισμά της καταρέει, οι κυβερνώντες ξεσπούν στους πολίτες, θύματα μιας τραγωδίας δίχως τέλος

Στο κεντρικό Δελτίο του Kontra channel, με παρουσιαστή τον κύριο Τέρενς Κουΐκ, αποκαλύφθηκε πως το χαράτσι μέσω ΔΕΗ το σκαρφίστηκε εις εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Είναι να απορεί κανείς με τον (και) συνταγματολόγο πώς παρακάμπτει το Σύνταγμα και... αντισυνταγματικά περνά χαράτσια για να πλήξει πιο πολύ τον ελληνικό λαό, με την συνοχή των συγκυβερνώντων...

"Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια.

Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις", αναφέρει στη δήλωσή του ο Γερμανός Επίτροπος και συνεχίζει: "Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές"...

Ο κύριος Βενιζέλος, όμως "κωφεύει" και περνά σε... "εγκυκλίους" για να ...εξαιρέσει ευπαθείς ομάδες... Όπως, πχ, τους ανάπηρους με άνω των 80% (!!!) αναπηρία, αφήνοντας στην απ΄έξω τους υπόλοιπους ...κάτω των 80%!!! Λες και αυτοί έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την κάθε παράνοια κάθε ατόμου που ετσιθελικά "βολεύεται" στη θεσούλα του και χωρίς λαϊκή εντολή "χρήζεται" υπουργός!

Δημιουργείται 3μελής επιτροπή όπου, σε κάθε δήμο, θα εξετάζει τις μεμονωμένες περιπτώσεις απαλλαγής από το χαράτσι και θα αποφασίζει αν πρέπει να πληρώσουν μειωμένο το τέλος ή να απαλλαγούν.
Η επιτροπή θα απαρτίζεται από έναν υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, έναν κοινωνικό λειτουργό και έναν αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ!!!

Για τους υπόλοιπους...
Οι συλλήψεις είναι καθημερινό φαινόμενο στη "δημοκρατική" Ελλάδα του σήμερα, με τον λαό της σε απογνωση...

Πολιτικοί ξένων κρατών, ακόμη και αυτής της Γερμανίας, φωνάζουν, όσο πιο δυνατά μπορούν, "μη σκοτώνετε τους Έλληνες"...
Άλλοι πάλι λένε πως "το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό... Φταίει η Ευρωζώνη που καταρέει και μαζί του το ευρώ"...

Οι βολεμένοι στις θεσούλες τους και στο καδραρισμένο τηλεοπτικό πλάνο, με την ελληνική και ευρωπαϊκή σημαία φόντο, μιλούν για "πόλεμο"...
Όπως ο γενικός γραμματέας του υπουργίου Οικονομικών, κύριος Ηλίας Πλασκοβίτης.

Τον ρωτά ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1", κύριος Γιώργος Παπαδάκης: "Κύριε γενικέ, πώς μπορεί να πληρώσει ο κόσμος αυτό το χαράτσι, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικό;", για να πάρει την απάντηση: "Βρισκόμαστε σε πόλεμο, κε Παπαδάκη"!!!
Και το είπε αυτό ο κύριος στο ιλουστρασιόν πλάνο ως "χαράκωμα" και στην πρώτη γραμμή του... "πολέμου"...
Το χαράτσι μέσω ΔΕΗ μπήκε γιατί δεν εισπράχθηκε το ΕΤΑΚ του 2009!!!
Ο γενικός γραμματέας, όμως, είπε πως θα ...ειπσπραχθεί και το ΕΤΑΚ του 2009!!!
Άρα, δεν υπήρχε λόγος να μπει το ...χαράτσι.

"Υπήρχε ένα ανελαστικό κενό 1,7 δις ευρώ που έπρεπε να καλυφθεί, σε λιγότερο από 3 μήνες. Αυτό είχε συμφωνηθεί με τους δανειστές μας και οι επιλογές για να βρεθούν τα χρήματα ήταν πολύ λίγες", είπε ο γενικός και επιλέχθηκε από τον Ε. Βενιζέλο ο γνωστός πια τρόπος σε όλους μας! Κι αυτό γιατί "η ΔΕΗ διαθέτει το καλύτερο αρχείο στη χώρα, όπου μέσα εκεί υπάρχουνν και τα αυθέραιτα τα οποία πρώτη φορά πληρώνουν φόρο"!!!

ΣΧΟΛΙΑ:

Kay Black ο πόλεμος δεν άρχισε ακόμη...τα πιστόλια αρχίζουν να οπλίζονται...και αυτό δεν είναι απειλή...είναι προειδοποίηση.για κάποιους χτυπάει η καμπάνα!!!! θα την "ακούσουν" πολύ σύντομα!!!!!!!!!!

ΑΡΕΣΕΙ:

Stamatis Pantazis A likes this.

Luiza Prime and İsmail Koç like this.

Σοφία Χύτα likes this.

Evdokia Charis likes this.