Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΕΥΡΗΜΑ Βενιζέλου το χαράτσι στη ΔΕΗ. Παράνομο, λέει Γερμανός επίτροπος!!!

Δεν είναι "τυχαία" στην θέση του ...υπουργού Οικονομικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κινεί τα νήματα αυτά που του "δίνουν" οι δανειστές "μας" να μας χρησιμοποιεί ως μαριονέτες κι εκείνος ως απόλυτος "μονάρχης" της συγκυβέρνησης παίζει καλά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με το "πρόσχημα" της ...σωτηρίας της χώρας, ο -και συνταγματολόγος- υπουργός εφευρίσκει τρόπους να "πολεμήσει" έναν λαό που σε τίποτα δεν έφταιξε για την κρίση που προκάλεσαν τα πολιτικά "τερτίπια" των ευρωπαίων. Το χαράτσι είναι εφεύρημα δικό του και απειλεί τους Έλληνες πως θα τους κόψει το ρεύμα (άκουσον, άκουσον) αν δεν το πληρώσουν!!!


Günther Oettinger, Γερμανός Επίτροπος
"Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα"
Σε μια Ευρώπη που το νόμισμά της καταρέει, οι κυβερνώντες ξεσπούν στους πολίτες, θύματα μιας τραγωδίας δίχως τέλος

Στο κεντρικό Δελτίο του Kontra channel, με παρουσιαστή τον κύριο Τέρενς Κουΐκ, αποκαλύφθηκε πως το χαράτσι μέσω ΔΕΗ το σκαρφίστηκε εις εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Είναι να απορεί κανείς με τον (και) συνταγματολόγο πώς παρακάμπτει το Σύνταγμα και... αντισυνταγματικά περνά χαράτσια για να πλήξει πιο πολύ τον ελληνικό λαό, με την συνοχή των συγκυβερνώντων...

"Οι διατάξεις σχετικά με την καθολική υπηρεσία γεννούν σαφή υποχρέωση των κρατών μελών και παρέχουν στους οικιακούς καταναλωτές το δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια.

Η οδηγία δεν περιέχει διατάξεις που να εξαρτούν το δικαίωμα αυτό από την κατάσταση του νοικοκυριού ή των μεμονωμένων μελών του όσον αφορά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις", αναφέρει στη δήλωσή του ο Γερμανός Επίτροπος και συνεχίζει: "Ως προς την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών, η οδηγία υποχρεώνει τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την τήρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέονται με τους ευάλωτους καταναλωτές"...

Ο κύριος Βενιζέλος, όμως "κωφεύει" και περνά σε... "εγκυκλίους" για να ...εξαιρέσει ευπαθείς ομάδες... Όπως, πχ, τους ανάπηρους με άνω των 80% (!!!) αναπηρία, αφήνοντας στην απ΄έξω τους υπόλοιπους ...κάτω των 80%!!! Λες και αυτοί έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την κάθε παράνοια κάθε ατόμου που ετσιθελικά "βολεύεται" στη θεσούλα του και χωρίς λαϊκή εντολή "χρήζεται" υπουργός!

Δημιουργείται 3μελής επιτροπή όπου, σε κάθε δήμο, θα εξετάζει τις μεμονωμένες περιπτώσεις απαλλαγής από το χαράτσι και θα αποφασίζει αν πρέπει να πληρώσουν μειωμένο το τέλος ή να απαλλαγούν.
Η επιτροπή θα απαρτίζεται από έναν υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, έναν κοινωνικό λειτουργό και έναν αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ!!!

Για τους υπόλοιπους...
Οι συλλήψεις είναι καθημερινό φαινόμενο στη "δημοκρατική" Ελλάδα του σήμερα, με τον λαό της σε απογνωση...

Πολιτικοί ξένων κρατών, ακόμη και αυτής της Γερμανίας, φωνάζουν, όσο πιο δυνατά μπορούν, "μη σκοτώνετε τους Έλληνες"...
Άλλοι πάλι λένε πως "το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό... Φταίει η Ευρωζώνη που καταρέει και μαζί του το ευρώ"...

Οι βολεμένοι στις θεσούλες τους και στο καδραρισμένο τηλεοπτικό πλάνο, με την ελληνική και ευρωπαϊκή σημαία φόντο, μιλούν για "πόλεμο"...
Όπως ο γενικός γραμματέας του υπουργίου Οικονομικών, κύριος Ηλίας Πλασκοβίτης.

Τον ρωτά ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1", κύριος Γιώργος Παπαδάκης: "Κύριε γενικέ, πώς μπορεί να πληρώσει ο κόσμος αυτό το χαράτσι, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικό;", για να πάρει την απάντηση: "Βρισκόμαστε σε πόλεμο, κε Παπαδάκη"!!!
Και το είπε αυτό ο κύριος στο ιλουστρασιόν πλάνο ως "χαράκωμα" και στην πρώτη γραμμή του... "πολέμου"...
Το χαράτσι μέσω ΔΕΗ μπήκε γιατί δεν εισπράχθηκε το ΕΤΑΚ του 2009!!!
Ο γενικός γραμματέας, όμως, είπε πως θα ...ειπσπραχθεί και το ΕΤΑΚ του 2009!!!
Άρα, δεν υπήρχε λόγος να μπει το ...χαράτσι.

"Υπήρχε ένα ανελαστικό κενό 1,7 δις ευρώ που έπρεπε να καλυφθεί, σε λιγότερο από 3 μήνες. Αυτό είχε συμφωνηθεί με τους δανειστές μας και οι επιλογές για να βρεθούν τα χρήματα ήταν πολύ λίγες", είπε ο γενικός και επιλέχθηκε από τον Ε. Βενιζέλο ο γνωστός πια τρόπος σε όλους μας! Κι αυτό γιατί "η ΔΕΗ διαθέτει το καλύτερο αρχείο στη χώρα, όπου μέσα εκεί υπάρχουνν και τα αυθέραιτα τα οποία πρώτη φορά πληρώνουν φόρο"!!!

ΣΧΟΛΙΑ:

Kay Black ο πόλεμος δεν άρχισε ακόμη...τα πιστόλια αρχίζουν να οπλίζονται...και αυτό δεν είναι απειλή...είναι προειδοποίηση.για κάποιους χτυπάει η καμπάνα!!!! θα την "ακούσουν" πολύ σύντομα!!!!!!!!!!

ΑΡΕΣΕΙ:

Stamatis Pantazis A likes this.

Luiza Prime and İsmail Koç like this.

Σοφία Χύτα likes this.

Evdokia Charis likes this.

Δεν υπάρχουν σχόλια: