Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Κουρουμπλής, η... "αιθέρια" ύπαρξη και το "in" στέκι της πόλης...

Σαλάτα Βαλεριάνα, ταλιάτα και εισαγόμενες Stella Artois στο μενού...

Ψήφισε μνημόνιο, αν και δεν ήθελε... 
Έκανε δηλώσεις που σου "σπάραζαν" την καρδιά μπροστά στις κάμερες, του στιλ: "τι μπορείς να κάνεις άμα ο άλλος σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό;"  ή κάτι τέτοιο και μετά, κατά Κυριακή μεριά, πήρε μαζί του έναν από τους συνεργάτες του και μα όμορφη κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων και πήγε στο Albion, εκεί όπου συχνάζουν  οι πιο gourmet θαμώνες από τους opinion leaders της πόλης. Εδώ συνυπάρχουν αρμονικά τα βόρεια με τα νότια προάστια, οι επώνυμοι με τους ανώνυμους, τα πρώην και τα next top models...
Παρήγγειλε ο υπουργός ...ταλιάτα μόσχου angus, μέτρια ψημένη (κόντρα σπαλομπριζόλα, χωρίς κόκαλα) με ρόκα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, ενώ η παρέα του απόλαυσε λαβράκι ψητό με αλμυρίκια, πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ, κάπαρη και λάιμ. 

Μια σαλάτα Βαλεριάνα με σπανάκι, κολοκύθια, τρίμματα κατσικίσιου τυριού και λάδι φουντουκιού και τρεις παγωμένες εισαγόμενες μπύρες Stella Artois.

Το λογαριασμό πλήρωσε φυσικά ο ίδιος
Άλλωστε είναι γνωστό πως ο κος Κουρουμπλής είναι κύριος σε αυτά, ειδικά όταν στην παρέα υπάρχουν εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο υπουργός είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Το αποκλειστικό ενσταντανέ του υπουργού με την "αιθέρια", αγνώστων λοιπών στοιχείων, έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr

Η ταλιάτα του Κουρουμπλή, με αιθέρια ύπαρξη σε στέκι του Ψυχικού