Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστολή Πάνου Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πάγωσε το αίμα μου όταν επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου. 
Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Χωρίς Αναισθητικό" στο EXTRA 3 όπου ωρυόταν ότι "ΜΟΝΟ νεκρός θα συνεργαζόμουν με Σαμαρά και Βενιζέλο", ενώ από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία γινόταν χαμός με τα μυστικά πσου πσου του Ανεξάρτητου Έλληνα με το Προεδρικό. Το έγγραφο εστάλη με FAX στα κόμματα ...όχι απο την Προεδρία, αλλά από το ...σπίτι υπαλλήλου κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο πάρα πολλά ερωτήματα!!!
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αμφισβητεί τη γνησιότητα του non paper, τη στιγμή που οι ψηφοφόροι του κόμματος νοιώθουν προδομένοι με τα μετεκλογικά "ανεξάρτητα'' τερτίπια...
"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους απέναντι στους Έλληνες και την Χώρα, θα παράσχουν ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ  στην όποια κυβέρνηση ήθελε σχηματισθεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις, με την προϋπόθεση ότι θα ορίσουμε την πολιτική ηγεσία για τις ακόλουθες θέσεις:
* Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
* Δύο θέσεις. Αντιπροέδρου και Μέλους, χωρίς την αλλαγή του νόμου σύστασή της"...
Διέψευσε κάθε είδηση και ο εκπρόσωπός τους Τέρενς Κουίκ, στο Νίκο Χατζηνικολάου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στον real fm...
Αυτός ο κύριος που επί μήνες από το KONTRA channel, ωρυόταν επίσης εναντίον του μνημονίου... 

Ο δημοσιογράφος, επανέρχεται ξανά στο θέμα την επομένη και μέσα απο τη συχνότητα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αποκαλύπτει πως τηλεφώνησε σε ανώτατη πηγή στο Προεδρικό για να βεβαιωθεί αν το "ανεξάρτητο" non paper Καμένου είναι...υπαρκτό. 
Στη συνέχεια επικοινώνησε με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων να πληροφορηθεί αν έλαβαν την, χωρίς υπογραφή, "αματρωλή" επιστολή... 
Το σημαντικότερο όλων είναι πως η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, πήρε στα χέρια της την περιβοήτη επιστολή Καμμένου, από τον Κάρολο Παπούλια, στην κατ΄ίδιαν συνάντησή τους... 

Με κατηγορηματικό τρόπο η Προεδρία της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε στο Νewsit πως "ο κ. Καμμένος έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το κείμενο με τις προτάσεις του. Σε κάποιους πολιτικούς αρχηγούς εγχειρίστηκε, ενώ σε κάποιους άλλους εστάλη σε φάκελο."

Αναφορά, σε γραπτή πρόταση, έκανε και ο Α. Σαμαράς αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση:
“Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διερευνήσει και τη γραπτή πρόταση που του έδωσε χθες ο κ. Καμμένος. Από την οποία υπάρχουν ορισμένα περιθώρια δικής του στήριξης ενός τέτοιου κυβερνητικού σχήματος. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα το εξετάσει. Επιμένουμε, λοιπόν, σε αυτή την αναγκαία ευρύτερη στήριξη.”

Το περιβόητο έγγραφο αναφέρεται και στα πρακτικά της συνάντησης του Κάρολου Παπούλια με την Αλέκα Παπαρήγα.
 "Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του κόμματός του. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς (...) Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένου", λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Την απάντησή μας την ξέρει", λέει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δήλωνε χθες το βράδυ στην εκπομπή ΦΑΚΕΛΟΙ: "Την ώρα που ερχόμουν εδώ με ειδοποίησαν από το γραφείο μου ότι εστάλη το κείμενο του κ. Καμμένου από την Προεδρία της Δημοκρατίας."

Και να τώρα, τα γραπτά που τους διαψεύδουν, αν και διαψεύδουν τη γνησιότητα...
Σου παραθέτω όλο το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό από την σπουδαία δουλειά του ίδιου του δημοσιογράφου...
Με μία ερώτηση: " Η δκαιοσύνη θα παρέμβει ή θα εξακολουθούμε να ζούμε σε μία non Χώρα που "παράγει ΜΟΝΟ...  non papers";

Τα συμπεράσματα δικά σου...

" Ρεπορτάζ Νίκος Χατζηνικολάου

Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

\











































 "



ΑΡΕΣΕΙ:



* ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΚΚΚΚΚ ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ Τ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Έφη Νάτση-Ελισσαίου Και τι ιστορια ειναι αυτη με την Ανυπογραφη επιστολη που τρομοκρατει και μοιραζεται αλλα δεν ξερουν και καλα ποιανου ειναι?????Θα μας τρελλανουν Α πα πα πα!!!!!!!!

* Marilena Tzatzani για 8 καρέκλες πουλάνε και ιδεολογίες και τα πάντα !!!

KΛΥΝΝ μενόμενος, εναντίων των "σάπιων" και των "διαλυμένων"...

 Ο αγαπημένος κωμικός μας ξεσπά στην ιστοσελίδα του στο Facebook. 
Είναι εξαγριωμένος με την πολιτική απραξία και το αδιέξοδο που έχει βάλλει, για μια ακόμη φορά, σε περιπέτεια τη χώρα και καλεί τους φίλους του να συνέλθουν, αλλά και όλους τους έλληνες..

 Χάρρυ Κλυνν                                                                                                                          

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ξεσπά στους "σάπιους" και "διαλυμένους" που "επί 30 χρόνια ασέλγησαν πάνω στον ελληνικό λαό και φέρνουν την καταστροφή για τις 30 μέρες μέχρι τις επόμενες εκλογές"... 
Ο Χάρρυ Κλυνν υπενθυμίζει τί έχουμε να πληρώσουμε από τον Ιούνιο και μετά. Είναι από τα συμφωνηθέντα με υπογραφή μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...
"Καλλίτερα να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας και να πάτε από τώρα για φουντάρισμα ή να τινάξετε τα καθυστερημένα μυαλά σας στον αέρα", λέει με οργή για όσους σκεφτούν να ξαναψηφίσουν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, σε περίπτωση που ξαναγίνουν εκλογές... 
Εϊναι σκληρός όταν λέει "ψηφίστε τους βιαστές σας μαλάκες" και καθοριστικός όταν καταλήγει: "Στο όνομα των παιδιών σας... τελειώστε τους"

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ


1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών !
4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια) : ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%
17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.
18 ) ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.
19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας