Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: 440.985 "Κασιδιάρηδες" ψήφισαν Χρυσή Αυγή

Για μία ακόμη φορά ο δημοσιογράφος-αναλυτής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τα βάζει και πάλι με τους έλληνες. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που τα είχε βάλει με την οικογένεια του μαθητή από τη Λάρισσα που, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, έστριψε το χέρι του να δώσει μούντζα αγανάκτησης προς την μεριά των επισήμων για όσα περνά η οικογένειά του με την μνημονιακή πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό. "Αν τους έχει μείνει λίγο μυαλό και αν καταλάβουν πως πήραν τη ζωή τους λάθος, θα γυρίσουν να μουντζώσουν πρώτα εκείνους που τους έβαλαν προχθές να μουντζώνουν", είχε γράψει σε άρθρο του, στην εφημερίδα "τα Νέα", για την οικογένεια του Αχιλλέα Μιχαλέ. Τώρα, με αφορμή το επεισόδιο και πρωταγωνιστές τους Δούρου-Κανέλη-Κασιδιάρη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τα βάζει με τους 440.985 "Κασιδιάριδες" που ψήφισαν "Χρυσή Αυγή"...
 ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΕ 441.000 ΕΛΛΗΝΕΣ
"Οι εκλογές είναι σαν το ταμείο. Μετά την απομάκρυνση, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ο,τι ψηφίσεις θα πάρεις. Για όποιο λόγο κι αν το ψήφισες"
 Ο Γιάννης Πρετεντέρης, με νέο άρθρο του, στην εφημερίδα "τα Νέα" όπου αρθρογραφεί, δίνει την δική του ερμηνεία για το επεισόδιο που σημειώθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Πρωινό ΑΝΤ1"..
Με τίτλο: ''Το ταμείο"  και με την γνωστή επιθετικότητά του, αναφέρει: "Ο Κασιδιάρης, λοιπόν, από μόνος του δεν μετράει τίποτα. Αντε να δώσει καμιά μπουνιά σε καμιά γυναίκα. Αλλά 440.985 Κασιδιάρηδες είναι άλλη υπόθεση.
Και οι 440.985 ψηφοφόροι που ψήφισαν Κασιδιάρη δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Ηξεραν. Κι αν δεν ήξεραν, όφειλαν να ξέρουν".
Αυτό που με τρομάζει, στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, είναι ότι χρησιμοποιεί χωρίς εισαγωγικά το ...Κασιδιάρηδες, για να το αναγάγει σε βρισιά... 
Ναι, όφειλαν να ξέρουν. Συμφωνώ και είναι κατακριτέο αυτό που συνέβει. Δεν θα έπρεπε να είχε γίνει, για κανέναν λόγο. Δεν φέρεσαι έτσι σε γυναίκες. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει, όσα χρόνια κι αν περάσουν..
Όμως, το να βρίζεις μισό εκατομμύριο κόσμο που δεν ξέρεις γιατί βρήκε "καταφύγιο" σε ένα κόμμα όταν το κόμμα που εμπιστεύτηκε τη ίδια την ύπαρξή του τον πούλησε σεγνά και τώρα υποφέρει, είναι άνανδρο να του επιτίθεσαι. 
Τουλάχισον...
 Γιατί με την ίδια λογική θα  πρέπει να ξέρει ποιός βολεψιάκας και πάλι τους βρίζει...
Δεν μιλούν έτσι σε δυστυχισμένους ανθρώπους που κατάντησαν να μεταναστέψουν σε άλλα κόμματα για ζήσουν έξω από την Μεσαιωνική πολιτκή που έστειλε στον  τάφο 3.000 απελπισμένους αυτόχειρες...
Το είχα γράψει τότε για τον νεαρό από την Λάρισσα και την επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο και το ξαναγράφω, μπας και γίνω κατανοητός: 
"Οι βολεμένοι καλύτερα να σιωπούν!
Αρκετή ανατριχίλα προκαλεί το βόλεμα του καθενός, στην ψυχούλα του ήρωα που λέγεται Έλληνας, κυρίως σε καιρό "πολέμου"...
Γιατί, μη μου πεις πως δεν ήμαστε σε "πόλεμο"...
Κάθε βολεμένος, λοιπόν, πίσω με τα γυναικόπαιδα...
Η νεολαία έχει πάρει τη βαρυά "κλοιρονομιά" της κατάντιας...
Και είναι η μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου, που υποφέρει, για ένα καλύτερο ξημέρωμα, χωρίς ξερόλες και βολεψάκηδες, σε μια ισότιμη κοινωνία"...

 Το άρθρο του κυρίου Πρετεντέρη, στα "Νέα", σήμερα...

Λυπάμαι αλλά δεν φταίει ο Κασιδιάρης. 
Φταίνε 440.985 ψηφοφόροι που έστειλαν τον Κασιδιάρη και την παρέα του στη Βουλή και στην τηλεόραση.
Φταίνε εκείνοι που νομιμοποίησαν τους Κασιδιάρηδες με τις ακρότητες, τις υστερίες και τις ανοησίες τους κατά του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος.
Οσοι μέσα στον παραλογισμό τους ή την απελπισία τους σκέφτηκαν ή φώναξαν «να καεί, να καεί, το μπ... η Βουλή!».
Φταίνε όσοι μαϊμουδίζουν τους αντιστασιακούς στο «4ο Ράιχ» αλλά δεν βλέπουν το «3ο Ράιχ» να παρελαύνει μπροστά στα μάτια τους.
Και φταίνε επίσης πολλοί άλλοι ανεγκέφαλοι ή απλώς υστερόβουλοι που θεώρησαν την εκτροπή περίπου φυσιολογικό φαινόμενο διότι ο λαός, λέει, έχει αγανακτήσει με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Μπα; Αγανάκτησε ο λαός, ε; Και βγήκε από τα ρούχα του με τα λαμόγια για να στείλει στη Βουλή τις συμμορίες; Και τους ποινικούς; Ωραία αγανάκτηση!
Κακά τα ψέματα, στη δημοκρατία ο λαός τίποτα δεν παθαίνει που δεν το έχει επιλέξει ο ίδιος. Χωρίς, βεβαίως, να μετράει πάντα τις συνέπειες - αλλά δικό του πρόβλημα...
Διότι οι εκλογές είναι σαν το ταμείο. Μετά την απομάκρυνση, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ο,τι ψηφίσεις θα πάρεις. Για όποιο λόγο κι αν το ψήφισες.
Ο Κασιδιάρης, λοιπόν, από μόνος του δεν μετράει τίποτα. Αντε να δώσει καμιά μπουνιά σε καμιά γυναίκα. Αλλά 440.985 Κασιδιάρηδες είναι άλλη υπόθεση.
Και οι 440.985 ψηφοφόροι που ψήφισαν Κασιδιάρη δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Ηξεραν. Κι αν δεν ήξεραν, όφειλαν να ξέρουν.
Ακριβώς όπως, σε ένα άλλο επίπεδο, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το 2009 όφειλαν να ξέρουν ότι λεφτά δεν υπάρχουν.
Ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να ξέρουν σήμερα ότι η καταγγελία του Μνημονίου οδηγεί σε στάση πληρωμών.
Ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Αριστεράς οφείλουν να γνωρίζουν ότι η διάλυση του κράτους όλα τα τελευταία χρόνια διόγκωσε προβλήματα όπως η μετανάστευση και η εγκληματικότητα - με αποτέλεσμα να βγαίνουν τώρα οι καραμπίνες...
Οφείλουν να γνωρίζουν, δηλαδή, ότι η διατάραξη της ασφάλειας και η κατάλυση της τάξης ανοίγουν τον δρόμο στην αυτοδικία - δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς!
Ακριβώς όπως όλοι οι ψηφοφόροι οφείλουν να γνωρίζουν ότι στις 18 Ιουνίου δεν θα πάρουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από εκείνο που θα έχουν ψηφίσει την προηγουμένη.
Διότι αθώος λαός δεν υπάρχει. Ούτε χαβαλές ψηφοφόρος. Ούτε ανεύθυνη ψήφος.
Στις 6 Μαΐου, «όλοι μαζί ψηφίσαμε!» - που θα έλεγε και ο Πάγκαλος... Και στις 17 Ιουνίου πάλι θα ψηφίσουμε όλοι μαζί!..

ΑΡΕΣΕΙ:

* Nikolas Lazarou likes this.

* Vasilis Kentikelenis, Dionisis Apostolopoulos A and 2 others like this.


ΣΧΟΛΙΑ:

* Nikolas Lazarou pasokos tou kerata o kirios

*Nick Rammos Ο Πρετεντέρης ποιός είναι; Γιατί κι αυτός τις θέλει τις μπάτσες του ο γλυφτούλης..
 • 28 minutes ago · · 1

 • Nick Rammos Και για το άλλο, φίλε Κώστα, στο "δεν χτυπάμε γυναίκες", επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη. Δεν τα μπορώ τα φεμινιστικά. Πίστεψέ με, δεν θεωρείται γυναίκα κάθε όν με ήβη και στήθια. Μερικά ανήκουν στα ερπετά, και μάλιστα στις πράσινες μάμπα. Και ως γνωστόν, το φίδι το πατάς στο κεφάλι. Αυτά περί μελιστάλλαχτων. Αν ένας άνθρωπος με ωθήσει στα άκρα θολώνοντάς μου τα μυαλά σφάζοντάς με με το βαμπάκι, δεν με ενδιαφέρει πλέον το φύλλο του, μα η πράξη του. Οπότε, "όταν θολώνω, δεν βλέπω".

 • Ageliki Giannadaki Σε επεισαν και εσενα οτι αυτος ειναι ο τρόπος που λύνονται οι διαφορές πολιτισμένων ανθρώπων?Και ναι ειναι υβρις πλέον να σε αποκαλούν Κασιδιάρη!!Που κρύφτηκε απο ντροπή η δημοκρατία ΜΑΣ?
  15 minutes ago · · 1

 • Nick Rammos Για ποιό πολιτισμό μου μιλάς Αγγελική; Αν σου είναι εύκολο δείξε μού τον λίγο..

 • George Melekis γιατι η ελληνικη δημοκρατια μπαζει απο παντου?

 • Antonis Papadopoulos Pretendere=Προσποιούμαι. Πρετεντέρης, ελληνιστί "Προσποιόπουλος". Μια χαρά μου ακούγεται !! Ταμάμ !

 • Nick Rammos Είμαι πολύ σίγουρος δε, ότι πιστεύεις ακόμη και στα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, στο απαράβατο δικαίωμα να εργάζεται ο καθ' ένας, στην δικαιοσύνη και τη δημοκρατία που διέπει πολιτισμένα κράτη, στην ελευθερία και σε πολλά άλλα "πολιτιστικά".

 • Nick Rammos Ύβρις είναι και το να σε αποκαλούν Πρετεντέρη. Δε μου λέει τίποτε.

 • Ageliki Giannadaki Κύριε Ράμμο!!Η γυναίκα δεν κρίνεται απο την ήβη της οπως επίσης ο άντρας δεν κρίνεται απο αυτό που κάνουν'ολα τα οντα στην πλάση για την αναπαραγωγή τους.!Αν χαρακτιρίζεται συνανθρώπους σας με αυτα τα κριτήρια θα έπρεπε ισως να κοιταξετε στον καθρέπτη και να αναρωτηθείτε τι σας φταιει και τι δεν σας αρέσει
  9 minutes ago ·

 • Ageliki Giannadaki Προς Νίκο Ράμμο.Ο πολιτισμός βρίσκεται στην ψυχη και στο νου κάθε ανθρώπου!Αλλο'ιμονο στο λάο που χάνει τον πολιτισμό του σε δύσκολες καταστάσεις!!Ειναι πλέον ραγιάς!Και εγώ δεν είμαι ραγιάς ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ..
  5 minutes ago · · 1

 • Lavrio Lavreotikis Αν ένας άνθρωπος ΩΘΗΘΕΙ στα άκρα θολώνοντάς του τα μυαλά σφάζοντάς τον με το βαμπάκι, δεν τον ενδιαφέρει πλέον το φύλλο σου, μα η πράξη σου. Οπότε, "όταν θολώνει, δεν βλέπει" ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ "ΖΩΟΝ";;;
  4 minutes ago · · 1

 • George Melekis τα κουστουμια οι γραβατες ,τα πανεπιστημια και εις απταιστον ελληνικην μας φερανε σε αυτο το χαλι
  3 minutes ago ·

 • Nick Rammos Πρίν μου μιλούσες στον ενικό, τώρα έγινα κύριος Ράμμος; Σε πληροφορώ πως κι ο ενικός, μπορεί να δείχνει, και σεβασμό, και πολιτισμό.
  Αυτό λοιπόν που δεν μου αρέσει, είναι να βλέπω γυναίκες, που παριστάνουν τους άντρες, άντρες που παριστάνουν τις γυναίκες.
  Δεν μου αρέσει η αφάνταστη υποκρισία που βλέπω γύρω μου, συγκαλυμμένη με ανούσιες και ψεύτικες μεταξωτές κορδέλες.
  ΑΠΟΡΙΑ: Αν δεν κρίνεται πρώτα απο τα γεννητικά όργανα, το φύλλο ενός ανθρώπου, απο τι ξεχωρίζεις εσύ τα δύο φύλλα; Απλά μαντεύεις;

  Λαύριον, αν βρεθείς μπροστά σε ένα μεγάλο ζώον, το σέβεσαι τουλάχιστον επειδή είναι δυνατότερό σου και δεν το προκαλείς. Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις απο παιδάκι. Να θυμάσαι λοιπόν την λαϊκή παροιμία, όποιος σκαλίζει τον γάϊδαρο, τρώει τις κλωτσιές του.

  about a minute ago ·   

  • Ageliki Giannadaki Και η άπταιστος Ελληνική σε ενοχλεισε?Ακόμα και την ίδια μας την γλώσσα αποπιούμαστε!!
   5 minutes ago ·

  • George Melekis εαν χρησιμοποιειται για να παγιδεψει καπιοον ναι
   4 minutes ago ·

  • Nick Rammos Μόνο που γράφεται η άπταιστος ελληνική "ενόχλησε", και όχι "ενοχλεισε" :)
   3 minutes ago ·

  • Lavrio Lavreotikis Απλά ήθελα να επισημάνω, ότι δεν πρέπει να γίνουμε ζούγκλα, εφαρμόζοντας τον νόμο του ισχυρού.
   2 minutes ago ·

  • Nick Rammos Σε ζούγκλα ζούμε! Μα γιατί δεν θέλει κανείς να το πιστέψει;

  • Ageliki Giannadaki Νικο μου σε ενοχλείσε ο πληθυντικος μου?Συγγνώμη !!Πριν απάντησα στον Κώστα στον ενικό!Δεν σε γνωρίζω και δεν ήθελα να σε προσβάλλω!Εμένα δεν με ενοχλει η βία αν πρόερχεται απο άντρα η γυναίκα με ενοχλεί σαν πράξη.Και για το επομενο σου σχόλιο δενείπα ποτέ οτι ομιλώ εις απταιστην Ελληνικήν!

  • George Melekis οπως σου φερονται πρεπει να φερεσαι
 *Ageliki Giannadaki Και για να μην αφήσω τίποτα να πέσει κάτω ...στην Ελληνικήν η λέξις βαμπακι δεν υπάρχειabout a minute ago ·

Lavrio Lavreotikis ΟΧΙ, σαφώς όχι σε ζούγκλα. Απλά επιτέθηκαν σε μεγάλο "οικισμό" Πολιτισμένων ΑΝΘΡΩΠΩΝ, λίγα "άγρια θηρία" ΖΟΜΠΙ και πρέπει ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ να αλληλοπροστατευθούμε και από τα "δαγκώματα" μετάλλαξής μας. a few seconds ago ·
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: