Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Η Ρ. Δούρου "του Τσοχατζόπουλου" και η "επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" του Χανιά!

Είναι απίστευτο πόσα χτυπήματα μπορεί να δεχτείς από τα κόμματα που ζητούν να τους "κάνεις τη χάρη" να σε "κυβερνήσουν". Είναι, επίσης απίστευτος και ο καταιγισμός πληροφοριών και "πληροφοριών" που δέχεσαι προκειμένου να σου πολτοποιήσουν τα μυαλά και χωρίς ιδεολογία (μη μου πεις πως υπάρχει;) να φτάσεις στην κάλπη με τον τρόμο της εξόδου από το ευρώ, που σου το κότσαραν χωρίς να σε ρωτήσουν... Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό Κορινθίας, ο Ν. Χανιάς, λέει:"Ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι καταστροφή  για τη χώρα". Αυτό υποστηρίζει  σε μια επιστολή-βόμβα προς  τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα. Και η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο εξώφυλλό της, αναρωτιέται: "Τί κρύβει η Δούρου και δεν αναφέρει στο βιογραφικό της την συνεργασία με το Ινστιτούτο του 'Ακη;"

Η Ελλάδα ψάχνει ηγέτη αναμεσα από ηγετίσκους!   

ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ...

Στην επιστολή που δημοσιεύεται  σήμερα στη στήλη του «Μικροπολιτικού» στην  εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο υποψήφιος βουλευτής γράφει:"Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".

 Όπως συμπληρώνει, όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι"!
Ο Ν. Χανιάς προσθέτει:  "Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα".
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική "είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του...

Απάντησε, βέβαια, από τη μεριά του και το κόμμα που δικιολόγησε τη στάση του Χανιά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από την μη εκλογή του στις εκλογές του Μαϊου...
"Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές", αναφέρει σε δηλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, "με έκπληξη αλλά και οργή δεχτήκαμε από τον Νίκο Χανιά ένα αληθινά απαράδεκτο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μας ανακοίνωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη και ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι τα μνημόνια και η περεταίρω αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη (για όσους δε το γνωρίζουν ο κ. Χανιάς ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές της 6ης Μαϊου και είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου).

Μαζί μας κοινοποίησε και μία επιστολή την οποία είχε στείλει στο Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του Συνασπισμού με αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο.

Κάναμε προσπάθειες να συζητήσουμε μαζί του το θέμα, για να καταλάβουμε – κυρίως – τι έγινε. Με έκπληξη αντιμετωπίσαμε ένα προσωπικό του πρόβλημα που αφορούσε την μη εκλογή του στις εκλογές της 6ης Μαίου"...

Το άλλο "χτύπημα" έρχεται από την εφημερίδα "Δημοκρατία"...

 Συνεργάτρια του Άκη η Δούρου;

dimokratia-dourou

Με τίτλο "Τι κρύβει η Δούρου" και υπότιτλο "Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη" η σημερινή εφημερίδα "Δημοκρατια"αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου "σκέπασε"από το βιογραφικό της τη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

"Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το "σάπιο πολιτικό σύστημα" της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;" γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρένα Δούρου, είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
"Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Όπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων", αναφέρει η εφημερίδα.


Και καταλήγει: "Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Άλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής".

Και η απάντηση της κυρίας Ρένας Δούρου...

Ρ. Δούρου: Κίτρινα δημοσιεύματα

"Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα...τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί είναι της αρεσκείας μας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας", δήλωσε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου στην εφημερίδα "Δημοκρατία" η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Και συνέχισε: "Έχω αποφασίσει να μην απαντώ σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον ελληνικό λαό.
Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως, χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται... κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς, αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα. Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ", κατέληξε.


ΑΡΕΣΕΙ:

Eleni Konsta and Zebelia Ntamati like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

Antonis Papadopoulos Κώστα για κοίτα αυτό !!!! Ελπίζω να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που να του κάνουν αναφορά..... https://www.facebook.com/FckGreeceLoveAlbania


kjo faqe eshte pr te gjithe ata q duan Shqiperine dhe urrejne Greqine
Page: 5 like this


Fourtsan Agapoules Vlouti sovarologeis me afth th fwto ?

Κατερίνα Δ. Λιακοπούλου Χ-Α-Μ-Ο-Σ......στο ισιωμα!

2 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Βάλε και την απάντηση της κ. Δούρου αν θες να είσαι σωστός
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/diapseudei_h_douroy_oti_htan_ypallhlos_toy_akh_tsoxatzopoyloy.1813363.html

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ A.F.Marx

Μα και βέβαια το έχω κάνει.
Ίσως δεν με παρακολουθείς.
Κι ελπίζω να σου έχω δώσει, χρόνια τώρα, δείγματα ΣΩΣΤΗΣ γραφής.

ΔΕΚΤΗ η παρατήρησή σου, έτσι κι αλλιώς...