Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά... ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ακόμη μια αυτοκτονία έρχεται να συγκλονίσει αυτή τη φορά τα βόρεια προάστια. Δέκα λεπτά πριν τις επτά το πρωί ένας άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το έστρεψε πάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. ΚΑΝΕΝΑΣ τηλεοτικός σταθμός δεν σταμάτησε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει την τραγική αυτή είδηση που ανεβάζει επικίνδυνα τον κατάλογο των απελπισμένων ανθρώπων της μνημονιακής δυναστείας,που θέτουν τέλος στη ζωή τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πιπιλίζουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα μυαλά των ελλήνων ώστε να ψηφίσουν αυτό που τα συμφέροντα προστάζουν. Η ανθρωπινη ζωή πια δεν τους συγκινεί.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την ώρα που τα πρωινάδικα φιλοξενούσαν τους ίδιους και τους ίδιους για να πουν τα ίδια και τα ίδια. Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη  έλεγε "η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ είναι η αυτοτιμωρία του έλληνα" και στη συνέχεια έδειχνε αποσπάσματα από το χθεσινοβραδινό θρίλερ της Μ. Χούκλη "ΔΡΑΧΜΗ: η επόμενη μέρα"... Εκείνη την ώρα ένας 75χρονος, στη μεση του δρόμου άφηνε την τελευταία του πνοή, μέσα σε μια λίμνη αίματος...

Ο άνδρας έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 75χρονος, συνταξιούχος στρατιωτικός, βγήκε από το σπίτι του, προσχώρησε με το όπλο στα χέρια περίπου 100 μέτρα μέχρι τη γωνία του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Περαστικοί από το σημείο που άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο τον βρήκαν πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 75χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που έμενε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στη ζωή του. Έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημείωμα στο οποίο κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρει κάποια οικονομικά προβλήματα που είχε και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του για την περιουσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο απόστρατος αυτόχειρας Σωτήρης Ν., άφησε σημείωμα στο οποίο αποδίδει το απονεννοημένο διάβημά του σε χρέη, ενώ φέρεται να εκφράζει την απόγνωσή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί η φορολογία και μάλιστα στις τραπεζικές καταθέσεις.

Ακόμη, με πρόσφατη πληροφόρηση, ο αυτόχειρας στο σημείωμα ανέφερε προς τη γυναίκα του ότι αυτοκτονεί για λόγους υγείας- έπασχε από άσθμα- και στη συνέχεια δήλωνε πώς τον απασχολούσε μία μεγάλη κατάθεση σε τράπεζα, επειδή πληροφορήθηκε ότι θα φορολογηθούν οι καταθέσεις άνω των 30.000 ευρώ.

Επίσης τής εξηγούσε τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσει για να μεταφέρει τα χρήματα από την τράπεζα προκειμένου να μην φορολογηθούν.

Πρίν λίγο, γειτόνισσα του αυτόχειρα, συγκλονισμένη δήλωσε: "Είναι τραγικό αυτό που μας συνέβει. Μας έχει συγκλονίσει όλους. Να φύγει ακόμη ένας άνθρωπος σε τέτοια ηλικία. Αλλά να μου πεις, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που αυτοκτονεί για οικονομικούς λόγους"...

ΑΡΕΣΕΙ:

Katerina Kollia likes this.

* Miliaraki Olumpia, Labrini St and 4 others like this.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη and ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ like this.


ΣΧΟΛΙΑ: 

Yannis Kottis καταραμένοι να είναι!

 * Ilektra Tara Κουβέντα δεν είπαν ή κάνω λάθος; ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!

* Ρίκη Ματαλλιωτάκη Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται!
Πολιτεία και Δικαιοσύνη απουσιάζουν επιδεικτικά!
Λίγο ακόμα και θα μας ξεκάνετε όλους!
-Ζείδωρον-


* αδελφοί Τζαβάρα Τζαβάρας ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Στρατηγός Μακρυγιάννης
Πότε θα καταλάβετε ότι η ελαφριά δημοσιογραφία μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Έχετε ανάγει την αυτοκτονία σε εθνικό σπορ με συνέπεια ευαίσθητες ομάδες, καταθλιπτικοί, υπερευαίσθητοι, υπερήλικες με τάσεις, άνθρωποι που όντως έχουν οικονομικά και άλλα προβλήματα να βομβαρδίζονται καθημερινά με παρόμοια ειδησεογραφία της τελευταίας υποστάθμης. Οι τυχάρπαστες πένες θεραπαινίδων και μη του τύπου, όποιος μπορεί να πιάσει ένα πληκτρολόγιο στα χεριά, bloggers, παπαρολόγοι, αντιμνημονιακοί, δεν πληρώνω, πλατεία κλπ αμόρφωτοι σαλτιμπάγκοι… ντροπή σε όλους μας και ανάπαυση στον αυτόχειρα Y.Γ Ο Αυτόχειρας αν προσέξατε, ανησυχούσε για την φορολογία των καταθέσεων στις τράπεζες
 
* Giannis Mpalakis ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ!(ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ -ΣΥΛΛΗΠΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΙΟΥΣ ΤΟΥ) ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 1300 ΕΥΡΩ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ!
 
* Hristos Psihogios φροντιστε να τους ξαναψηφισετε....................ουτε ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΚΚΕ.................ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.................. 
 
* Mike Oug Ζεντελη εισαι απλα σκατοψυχος (mpalakis). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: