Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ηλ. Κασιδιάρης: Μήνυσε Κανέλλη, Δούρου, Δελατόλα και ΑΝΤ1

Μετά τη δίωξή του για το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι, για να καταθέσει μήνυση κατά της κυρίας Λιάνας Κανέλη, της κυρίας Ρένας Δούρου, του κυρίου Αντώνη Δελατόλλα και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.
Το "χαστούκι" στα Δικαστήρια...                                                                                                
" Ήρθα για να καταθέσω μήνυση στην Κανέλλη και στη Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτηση, αλλά και σε βάρος του εκδότη Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προσερχόμενος στα δικαστήρια...

Ακόμη, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, για να διαπιστωθεί αν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ο ίδιος στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ελένη Ράικου, την οποία φέρεται να αποκαλεί ως «Ελένη μου». Τότε θα διαπιστωθεί - όπως ανέφερε- εάν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της Δικαιοσύνης.


Να σημειωθεί ότι ένας εκ των συνοδών του, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, είπε: "Όταν μάθετε να λέτε την αλήθεια, θα σας κάνουμε δηλώσεις". Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από τα δικαστήρια στις 12 και τέταρτο.

Mετά την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και το κρυφτούλι που ακολούθησε επί 48 ώρες, προκειμένου να παρέλθει το αυτόφωρο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά την Κυριακή με προκλητική ομιλία στα Άνω Λιόσια.

Σήμερα εκδικαζόταν η υπόθεσή του στο Εφετείο, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε. 
Ο κύριος Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για "συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, λόγω της εμπλοκής του σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007".


Η Ρένα Δούρου μήνυσε τον Ηλία Κασιδιάρη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία  Ρένα Δούρου κατέθεσε μήνυση κατά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, κυρίου Ηλία Κασιδιάρη για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για την συγκεκριμένη ενέργεια είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

"Δεν δέχομαι να κάνω μήνυση", είπε η Λιάνα Κανέλλη μετά το περιστατικό στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 και την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εις βάρος της, με την εισαγγελέα Ε. Ράικου να ζητά την σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

"Πιστεύετε ότι είναι από τις υποθέσεις που λύνονται με μήνυση. Ως βουλευτής του ΚΚΕ και ως άνθρωπος το 2012 δε δέχομαι να κάνω μήνυση μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Αν θελήσουν οι Έλληνες να τους βάλουν στη Βουλή θα τους λουστούν κιόλας. Εγώ, πάντως, θα τους αντιμετωπίσω", είπε χαρακτηριστικά.

AΡΕΣΕΙ:

Mursini Salamani likes this.
Lamprini Thrilitsa, Miliaraki Olumpia and 5 others like this.

Lamprini Thrilitsa, Labrini St, Elizabeth Xristidou and 6 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

Xristoforos Snob aidiazw mono pou ton blepw

*Nick Rammos Βγάζω το καπέλο στην Λιάνα Κανέλλη, που δεν καταδέχτηκε να κάνει μήνυση. Πραγματικά την τιμά, άσχετα με το χαβαλέ που της έκανα πρίν μέρες.
Η άλλη όμως, που δροσίστηκε, έδειξε το ποιόν της, και προκαλώντας βασικά αυτή το επεισόδιο, και συνεχίζοντας μετέπειτα τις προκλήσεις και τις μηνύσεις. Να τη λουστούμε κι αυτήν όπως την Χ.Α.;


Antonis Antoniou σε ενοχλησε κοστακι


* Ilektra Tara Όλους μαζί χαχα! ΣΏΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ! Το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου!

George P. Zentelis Ηταν στημένο το σκηνικο για να ανεβει η τηλεθέαση...καλεις ρε Παπαδάκη δυό γυναίκες κκε κι αριστερά...τι περίμενες να γίνει με τον Κασιδιάρη να συζητήσουν με σαβουαρ βιβρ?
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: