Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Mετεωρίτες πέφτουν στη Γη! - Τραυματισμοί και υλικές ζημιές στη Ρωσία...



Τουλάχιστον 500 τραυματίες υπάρχουν, μέχρι στιγμής, από την βροχή μετεωριτών που έπεσαν στη Ρωσία... Το οστικό κύμα έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές, με το φαινόμενο που σημειώνεται καθε 100 με 200 χρόνια!
Μετεωρίτης, μάλιστα, εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ. Κι έχεις και τον αστεροειδή 2012 DA14 που "απειλεί" πως θα περάσει ξυστά από τη γη!...
.."H ...Δευτέρα Παρουσία ... κοντοζυγώνει"!!!...
Η είδηση πως στη Ρωσία και συγκεκριμένα στα Ουράλια οι κάτοικοι έζησαν στιγμές... τρόμου όταν μετεωρίτες που μπήκαν στην ατμόσφαιρα άρχισαν να “σκάνε” στον αέρα, είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Φανταστείτε να το βλέπετε κιόλας!

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εσωτερικών, τουλάχιστον 150 άνθρωποι χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια. Κανείς τους όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι περισσότεροι τραυματισμοί οφείλονται σε σπασμένα τζάμια.






Από τις ισχυρότατες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας έσπασαν τζάμια κτιρίων και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Τσέλιαμπινσκ.
πηγή: newsit



ne

Δεν υπάρχουν σχόλια: