Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Φ. Πετσάλνικος, μεταβατικός πρωθυπουργός; Πόσο θα μας εξευτελίσετε πια!

Είχα μεταφέρει την είδηση, αργά χθες βράδυ, ύστερα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από πολύ σημαντικό πρόσωπο που ξέρει το "πολιτικό παιχνίδι"... Και μάλιστα, η η πληροφορία του επιβεβαιώθηκε όταν διάβασα από την ηλεκτρονική εφημερίδα "το Βήμα" την ανησύχια που εξέφραζε με την "υποψηφιότητα" του πολιτικού ανδρός στο πρωθυπουργικό θώκο! Πληροφορίες επαναφέρουν στο προσκήνιο της "νύχτας τα καμώματα"! Μόνο που η μέρα και ο Έλληνας δεν μπορεί να γελάσει με αυτά. Το "μαγείρεμα" του κόβει κάθε όρεξη!

ΣΕΙΣΜΟΣ πολλών Ρίχτερ στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, η υποψηφιότητα Πετσάλνικου
Στα ξαφνικά έπεσε το site του νέου (όπως όλα δείχνουν) πρωθυπουργού, πρών προέδρου της Βουλής! Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ με ακονισμένα δόντια, είναι σε πλήρη αναμονή.... Τσίπρας, Παπαρήγα δεν πάνε Μέγαρο. "Χαλαρό" και απόλυτα αναμενόμενο το "διάγελμα αποχαιρετισμού'' του Γιώργου Παπανδρέου... Τώρα αναλαμβάνει την "συντέλεια" του ελληνικού ο επόμενος!

Σ
το χθεσινοβραδινό
μου άρθρο έγραψα:
ρίν από λίγο, έφτασε η πληροφορία πως νέος μεταβατικός πρωθυπουργός της "συγκυβέρνησης" θα είναι ο κύριος Φ. Πετσάλνικος.

Με τον κο Πετσάλνικο άλλαξε κάτι; Ο εφιάλτης του λαού, συνεχίζεται...

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!"
Η εφημερίδα "το ΒΗΜΑ" επευσε να ανακοινώσει:

"Ξαφνικά τα μεσάνυχτα τα δεδομένα άλλαξαν.

Εσωτερικές διεργασίες στο κυβερνών κόμμα επέβαλαν την απόρριψη της υποψηφιότητας του ακαδημαϊκού και πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λ. Παπαδήμου και προέκριναν πολιτικό πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού της συμπεφωνημένης κυβέρνησης συνεργασίας.

Κατά τις πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να προτείνει τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο , αν και νωρίτερα είχε μεταδοθεί ως επικρατέστερος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Απ. Κακλαμάνης.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφθούν.
Ισως στην περίπτωση αυτή να είναι προτιμότερη η παραμονή του κ.Παπανδρέου".
(Διάβασέ το κι ΕΔΩ)


Η Τετάρτη που ξημερώνει θα έχει πολύ τρέξιμο...
Όπως φαίνεται αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες, οπότε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Κάρολο Παπούλια.

Όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη μετά τα μεσάνυχτα, από το διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργο Ελενόπουλο, αμέσως μετά την συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης και το όνομα του επικεφαλής της και νέου πρωθυπουργού.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ελλάδα."
Μένει να (ξανα)δούμε το μέγεθος της κοροϊδίας στο πρόσωπο του Ελληνικού λαού που, για μια ακόμη φορά, τον έχουν στην απ΄εξω...
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, από το βράδυ της Τρίτης ήταν μεταξύ αυτών των προσώπων που είχαν θεωρηθεί φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού, ενώ ισχυρές πιθανότητες συγκέντρωσε και ο υπουργός των Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που -απ΄ότι φαίνεται- παραμένει στο Οικονομικών.

Τα πρώτα ονόματα του ΠΑΣΟΚ, αντιδρούν με αυτή την υποψηφιότητα...
Ανάσα δηλώνει η ΝΔ, με την εκλογή.

ΠΟΙΟΝ κοροϊδεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: