Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Βασίλης Σκουρής (θα) πρωθυπουργεύει (;) Η "κωμωδία" συνεχίζεται.

Το "θρίλερ" ή η "κωμωδία" που παίζεται, με απόλυτη απυτυχία εδώ και πέντε μέρες, στην Ελλάδα δεν έχει τέλος. 'Εχουν φτάσει, σου λεει, να κάνουν μέχρι και εσωτερική ...δημοσκόπηση δημοφιλίας των "υποψηφιοτήτων" για να βγάλουν τον μεταβατικό πρωθυπουργό! Στην εμπλοκή των διαπραγματεύσεων, μεταμεσονύκτια, το α μπε μπα μπλομ "έπαιζε" ανάμεσα στα ονόματα του Φ. Πετσάλνικου (κλικ εδώ), και του Απ. Κακλαμάνη. Ξαφνικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, "βάζει" στο τραπέζι άλλο όνομα που, στα "στοιχήματα", φέρνει" πολλά κέρδη"...


ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ, ο επικρατέστερος
Το πρόσωπο αυτό είναι από το στενό περιβάλον του κυρίου Ευ. Βενιζέλου. Το "παλάτι" του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει σήμερα. Σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ

Ο υπουργός Οικονομικών, κος Ευάγγελος Βενιζέλος "έκοψε" τη φόρα στον κο Λουκά Παπαδήμο, επειδή "έβλεπε το όνομά του να μην είναι επιθυμητό στη νέα κυβέρνησή του"...

Τον κο Παπαγιώτη Ρουμελιώτη τον "ξέχασαν" νωρίς διότι είχε κάτι από...ΔΝΤ και ω εκ του οι συνειρμοί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και του ιδίου, θεωρήθηκαναν ανεπιθύμητοι, τουλάχιστον "στα φανερά"!

πήρχε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα χθες αλλά καμία επαφή από τότε", φέρεται να έχει πει στο Reuters, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται, ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, κύριος Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο οποίος "δεν αποκλείει την πιθανότητα να συνεισφέρει αν ικανοποιηθούν συγκεκριμένοι όροι"...

Και, ξαφνικά, περασμένες δύο και στη "μαύρη" νύχτα, άρχισε να παίζει... ο κος Βασίλης Σκουρής, ως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, προσθέτοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραμείνει στο πόστο του.

63 ετών ο Β. Σκουρής, είναι καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών για τη διενέργεια εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 1989 και υπουργός Εσωτερικών για τη διενέργεια των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου 1996.

Τον Ιούνιο του 1999 διορίστηκε Δικαστής στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Τον Οκτώβριο του 2003 και του 2008 ανανεώθηκε η θητεία του. Εξελέγη και επανεξελέγη τρεις φορές Πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

"Η Ελλάδα υποφέρει από διοικητική και νομοθετική δυσκαμψία", είχε πει σε συνέντυξή το 2009, πριν μπει η χώρα σε περιπέτειες...
Το γεγονός ότι ο κύριος Σκουρής είναι προσωπικός φίλος του κου Βενιζέλου, δείχνει να αποκτά εμπιστοσύνη το "πορτραίτο" του στη θέση του πρωθυπουργού, μεταβητικής και μακρά πνοής (;) περιόδου!

Σήμερα "κληρώνει", λένε...
Δεν μένει παρά να παρακολουθήσουμε το σίριαλ που, περισσότερο με "Αγνωστο πόλεμο" μου κάνει, αφού δεν δίνουν το δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίσει ο Ελληνικός λαός τον πρωθυπουργό της καρδιάς του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: