Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ο "γαμπρός της Μαιρούλας"... Καλούς..."απογόνους"!

Το ΧΡΟΝΙΚΟ ενός "ΓΑΜΟΥ"
Τ
ι κάνει ένα "ποντίκι"
όταν λείπει η... γάτα; Χορεύει.
Από τη στιγμή που δεν δίνουν το δημοκρατικό δικαίωμα στη "γάτα" τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για την τύχη του ..."ποντικού", τότε αυτό μέχρι και... πρωθυπουργό θα σου βγάλει... Έτσι η "Μαιρούλα θα βρει χαρά στα ...σκέλια της αφού γάμος, με κουμπάρο τον Γιώργο-καλά-να-πάθει-Καρατζαφέρη", επετεύχθη! Το "μηστήριο ευλόγησε", ο Καρολος Παπούλιας. Η θεία Μέρκελ, όχι από το Σικάγο, αλλά από τις Βρυξέλλες απευθείας, τρίβει τα χέρια της, διότι μέσα από τον "ανηψιό" θα κυβερνά
αυτόν τον τόπο...

(πρώην) Τραπεζίτης της "Μαιρούλας ο γαμπρός"... Όχι, παίζουμε...

"ΣΑΝ ΘΕΛ' Η ΝΥΦΗ ΚΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ"
Στο "μυστήριο", Κάρολος Παπούλιας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αντώνης Σαμαράς. Την "πρόσκληση" αρνήθηκαν, Αλέκα Παπαρήγα και Αλέξης Τσίπρας.
Ευχές έστειλαν, Ντόρα Μπακογιάννη, Φώτης Κουβέλης.
Αναμένονται δηλώσεις των εμπλεκομένων...


Για να πάρει τη "Μαιρούλα ο γαμπρός", ζητούσε.

1. Το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές να παραταθεί (να είναι ελαστικό).
2. Να υπογράψουν και τα δύο μεγάλα κόμματα ( οι "γονείς" δηλαδή) τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
3. Η ΝΔ να συμμετέχει με περισσότερα στελέχη και όχι μόνο με πέντε.

Τα "θέλω" του Λουκά ήρθαν σε αντίθεση με το "όχι" του έτερου "γονιού", Αντώνη Σαμαρά, που δεν υπογράφει εγγυητική επιστόλη στους ετέρους " "μας" πως θα τηρήσει τα "συμφωνηθέντα", επικαλλώντας την "Εθνική αξιοπιστία"!
Το "βάλε 100 ελιές, παραπάνω, πατέρα... Είναι όμορφος ο νιος", παραμερίστηκε για να προχωρήσει το "προξενιό για χάρη της "Μαιρούλας"!!!

Είχε προηγηθεί διερευνητική ματιά σε άλλον "μνηστήρα", τον Φίλιππο Πετσάλνικο.
Το τί ακούστηκε στο ψέλισμα και μόνο, του ονόματός του από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, (δεν) θες να ξέρεις!
Όπως επίσης, με τί κοσμητικά επίθετα "έλουσαν" τη "μανούλα του γάμου", Γιώργο Παπανδρέου. Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου φορτηγατζή στην Εθνική οδό! Μέσα είσαι...
Μάλιστα, 50 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, απείλησαν τον Γιώργο πως θα παραιτηθούν και του έστειλαν επιστολή.

Στην επιστολή αναφέρουν:
"Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας έναντι της πατρίδας και του ελληνικού λαού δηλώνουμε την αδιαπραγμάτευτη αξίωσή μας να υπάρξει εντός της σήμερον ομόφωνη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος, επιλέγοντας ισχυρή προσωπικότητα για τη θέση του Πρωθυπουργού.
Εάν αυτό δε συμβεί εντός της σήμερον, αύριο το πρωί, 10.11.2011, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Είναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Οι υπογράφοντες βουλευτές".

Ιδού και το τεκμήριο της ...απειλής τους...

Η "απειλή" για παραίτηση 50 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ιδιοχείρως
Βγήκε έξω από το Προεδρικό και ο "κουμπάρος-Γιώργος-καλά-να-πάθει-Καρατζαφέρης", που ένοιωσε να τον "φτύνουν οι γονείς της νύφης με τον παπά, που τον είχαν σαν ψωριάρη σε μια άλλη αίθουσα χώρια" κι έριξε μια "βόμβα", να.. με τα συγχωρήσεως.
"Λυπάμαι εξαιρετικά, δεν θέλω Πετσάλνικο, αν δεν μπει Παπαδήμος δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στη χώρα", λέει και την κάνει με ελαφρά...

Όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν μπροστά και άκουσαν τα ..."γαλλικά" των "εθνοπατέρων" μας, κρατούσαν την κοιλιά τους από τα γέλια...
Αυτόν τον "μνηστήρα" τον ...απέσυραν, άρον άρον...
Μεσα στη νύχτα, οι δυο "γονείς, παρακαλούσαν την τελευταία τους ελπίδα, να πει το "ναι, για να μη μείνει η Μαιρούλα, η κυβέρνηση στο... ράφι"!!!

"Η μανούλα με τον γαμπρό" σε ένα ενσταντανέ...

Κι έτσι, νάμαστε λίγο πριν το "μυστήριο του γάμου", έξω από το Προεδρικό να τον παρακολουθούμε, στριμωγμένοι δεξιά κι αριστερά σαν να παρακολουθούμε τον "γάμο του πρίγκιπα Ουΐλιαμ με την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτ, εν... χλιδαίς και οργάνοις"!!!
Από νωρίς σκούπισαν οδοκαθαριστές τους δρόμους, το κόκκινο χαλί ήταν στη θέση του και... ξεκινήσε ο "γάμος, σε στενό οικογενειακό κύκλο"...

Πρώτος έφθασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, γύρω στις 10 παρά τέταρτο, ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και τελευταίος την πύλη του Προεδρικού πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο "πατερούλης", Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε: "Είναι η τρίτη φορά που ήρθα γι αυτό το θέμα. Ελπίζω να είναι η τελευταία", και ο "κουμπάρος" Γιώργος", προσερχόμενος στα ενδότερα του Προεδρικού: "Σήμερα είναι μία καλή μέρα".

Στο χώρο του "μυστηρίου", οι εμπλεκόμενοι μιλούσαν αμήχανα μπροστά στις κάμερες για τα iPad τους και "άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε" του τύπου:
"Αν τα φλας ήταν πυροβόλα θα είχε πέσει ένα τάγμα"
Βλέποντας στη συνέχεια το κινητό του Γ. Παπανδρέου, ο Γιώργος-καλά-να-πάθει-Καρατζαφέρης, ρώτησε:
"Τι είναι αυτό, samsung;"
Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε:
"Όχι είναι το παλιό της aple. Είναι κινητό, είναι και χρηστικό πολύ"..
Και η απάντηση του Γιώργου του ΛΑΟΣ, με ύφος:
"Τώρα μπορείς να πάρεις και κανένα μήνυμα "!

πειτα, η πόρτα έκλεισε και ο "γάμος" ξεκίνησε "κεκλεισμένων των θυρών"...

Ο Λουκάς Παπαδήμος τη στιγμή που προσέρχεται στο "παλάτι"... Η συμφωνία έχει ¨κλείσει"...

Δύο ώρες μετά, γύρω στις 12, καλούν και το "γαμπρό" Λουκά Παπαδήμο, στο "παλάτι" για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Έξω μένει, για μια φορά ακόμη, ο Ελληνικός λαός που συνεχίζει να πληρώνει τις "μικροπολιτικές" τακτικές του σάπιου πολιτικού συστήματος, που δεν λέει να"αποτιναχθεί" από τις ταλαίπωρες πλάτες του..
Ως πότε, όμως; Καλείται ο χρόνος να δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: