Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ντόρα στο νοσοκομείο... Aρνητικό και το 2ο τεστ για την Νέα Γρίπη.

Έκτακτη Επικαιρότητα
Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Ντόρα Μπακογιάννη

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009, 12:50

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» εισήχθη εσπευσμένως το πρωί η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η κ. Μπακογιάννη πάσχει από πνευμονία.

H ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο της υπουργού:
"Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετέβη σήμερα στον Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυναν με συμπτώματα πνευμονίας. Κατόπιν σύστασης των γιατρών θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία και εξετάσεις. Το πρόγραμμα των επισκέψεων και περιοδειών της για τα επόμενα εικοσιτετράωρα ματαιώνεται".

Ακολουθεί το τελευταίο Ιατρικό Ανακοινωθέν


"Η Υπουργός κα Ντόρα Μπακογιάννη προσήλθε σήμερα στις 11:00 στο Νοσοκομείο μας με ελαφρά πυρετική συνδρομή και συμπτωματολογία τραχειοβρογχίτιδας .
Ο ακτινολογικός έλεγχος κατέδειξε εστία πνευμονίας στο μέσο λοβό του δεξιού πνεύμονος, λοιμώδους αιτιολογίας, όπως επικυρώθηκε και από την αξονική τομογραφία.
Η γενική κατάσταση της κας Μπακογιάννη είναι καλή ώστε να εκτιμάται ότι η απαιτούμενη νοσηλεία της θα είναι βραχεία.
Επίχρισμα για τον ιό της νέας γρίπης εστάλη για καλλιέργεια στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Νεώτερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί εάν αυτό καταστεί αναγκαίο."
************


Στοίχιση  στο  κέντρο

ΤΑ sms ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ...
Κάθε 6’’ ένα παιδί στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου πεθαίνει από την πείνα όταν στον κόσμο υπάρχει άφθονη τροφή για όλους μας.

Έχουμε 14 ημέρες για να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου, δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και συνεισφέρουμε ουσιαστικά στέλνοντας με sms ένα μήνυμα ζωής (αξίας 1,19E, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και φωνάζοντας “όχι στην πείνα”.

Στείλτε και εσείς με ένα sms τη λέξη ΑΑ στο 19454.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν από την ActionAid για την καταπολέμηση της πείνας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.actionaid.gr και ενημερωθείτε πλήρως για τις 14 ημέρες ελπίδας.

Η δράση υποστηρίζεται από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Debate

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου οι τηλεμαχίες

Οι τεχνικές λεπτομέρειες απομένουν για τη διεξαγωγή της τηλεοπτικής μονομαχίας μεταξύ των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Aθηναϊκό πρακτορείο

"Καταλήγουμε μάλλον σε μία τηλεμαχία, αν και θα προτιμούσαμε περισσότερες και βρισκόμαστε στη φάση συζήτησης των λεπτομερειών του ντιμπέιτ", δήλωσε ο κ. Αντώναρος, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "ζητάμε μία απ' ευθείας συζήτηση μεταξύ των αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τη λιγότερη δυνατή διαμεσολάβηση, με ανταπαντήσεις και ουσιαστικό διάλογο".

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμφώνησαν στη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση θα έχει τις εξής έξι ενότητες: οικονομία, περιβάλλον, δημόσια διοίκηση, εργασία και κοινωνική πολιτική, παιδεία, εξωτερική πολιτική.

Θα υπάρχουν δύο κύκλοι ερωτήσεων με τρεις ενότητες ο καθένας και οι δημοσιογράφοι θα χωριστούν σε τρεις κύκλους.

Στο τέλος κάθε κύκλου, κάθε αρχηγός θα έχει δικαίωμα να υποβάλει ερώτημα σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό αρχηγό επιθυμεί χωρίς ωστόσο να μπορεί να σχολιάσει.

Για "παρωδία και γελοιοποίηση του διαλόγου" έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ Μ.Μαϊλης και τόνισε ότι το κόμμα του θα συμμετέχει στην τηλεμαχία «μόνο και μόνο για να μη δώσουμε αφορμή σε αποπροσανατολιστικές συζητήσεις, γιατί υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα μέχρι τις εκλογές».

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π.Σκουρλέτης δήλωσε ότι ο συνδυασμός κατέθεσε «μια σειρά προτάσεων έτσι ώστε ο διάλογος να καταστεί πιο ουσιαστικός» οι οποίες δεν έγιναν δεκτές, ωστόσο «έστω και με τα όποια προβλήματα είναι προτιμότερη η διεξαγωγή του από την κατάργησή του».

Επιστολή Παπακωνσταντίνου προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Στη συνέχεια της σημερινής συζήτησης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ απέστειλε προς τον κ. Αντώναρο επιστολή, με την πρόταση του Κινήματος για την διεξαγωγή της τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ προτείνει:

«Η συζήτηση να διαρκέσει 75 λεπτά και να δομηθεί σε πέντε 15λεπτες ενότητες με την εξής σειρά: Εξωτερική πολιτική, Οικονομία & Ανάπτυξη, Κοινωνικά θέματα, Περιβάλλον, Κράτος & Δημόσια διοίκηση.

Σε κάθε ενότητα ο συντονιστής δημοσιογράφος θα κάνει μια εισαγωγική τοποθέτηση ενός λεπτού, θέτοντας τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη. Ο κάθε ένας από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα έχει τη δυνατότητα μιας αρχικής 3λεπτης τοποθέτησης και στην συνέχεια δύο γύρους με τοποθετήσεις 2΄ λεπτών κάθε φορά από κάθε πολιτικό αρχηγό»

Επίσης προτείνει «οι δύο πολιτικοί αρχηγοί να στέκονται όρθιοι σε πόντιουμ απέναντι ο ένας στον άλλον με τον δημοσιογράφο συντονιστή να στέκεται μεταξύ τους σε διάταξη τριγώνου, τη δε όλη διαδικασία να αναλάβει η δημόσια τηλεόραση, με δημοσιογράφο-συντονιστή την κα. Χούκλη».

6 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ SMS.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ JK O SKROYTZAKOS


Αγόρι μου, αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα που δεν θα θα λυθεί ποτέ.
Ωστόσο, ας ευαισθητοποιηθούμε ακόμη περισσότερο, για να νοιώσουμε πως είμαστε άνθρωποι...

Και πού ξέρεις;
Μπορεί να σωθεί ένα παιδί.

Να είσαι καλά...

spyros1000 είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ?
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ..

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ spyros1000

Σπύρο μου, εδώ που φτάσαμε (στο μαύρο μας το χάλι...) αυτό που ψάχνει ο... "κυρίαρχος" λαός είναι μια χαραμάδα, ένα φως... να του φωτίσει την ελπίδα.

ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ...

Καλό χειμώνα.

Artanis είπε...

θα κοιτάξω αν υπάρχει παράρτημα της ActionAid εδώ και να τρέχει κάποια παρόμοια καμπάνια...
Για τα υπόλοιπα, σκασίλα μου...
καλημέρα και σε φιλώ...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ Artanis

- Κάνουν σπουδαία δουλειά στην Αction Aid, Artanis μου. Γι αυτό και βάλαμε την προσπάθειά τους πρώτο θέμα.

Ας πούμε κι εμείς, με αυτόν τον τρόπο "Όχι στην πείνα"...

- χαχαχαχα...Αυτό λέγεται "όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι"...


Να είσαι καλά.
Σε φιλώ