Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Χιούχαραν τον Γ. Παπανδρέου στην κηδεία του Λάκη Σάντα.

Μόνο "όπλο" των αδικιμένων τα "γιούχα"...

Σε αμηχανία βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εισερχόμενος στον νεκροταφείο για το τελευταίο "αντίο" στον ήρωα Λάκη Σάντα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες πως ο Σάντας με τον Μανώλη Γλέζο, κατέβασαν την σβάστικα από την Ακρόπολη, την νύχτα της 30ής προς 31η Μαΐου του 1941. Πράξη Έλληνα σε κατοχικούς καιρούς. Και είναι αυτό που, ένα χρόνο μετά το μνημόνιο, φέρνει ένα ολόκληρος λαός στο μυαλό του, πιεζόμενος από την κρίση που του στερεί την ελευθερία, σε κάθε επίπεδο, για να "χωρέσει" η..."ελευθερία" των κρατούντων...

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να λέει στους υπουργούς του πως «δε θα μας κλείσουν μέσα στα γραφεία μας», λόγω των έντονων αποδοκιμασιών που δέχονται όταν βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο, όμως και ο ίδιος πλέον τα έχει βρει σκούρα, αφού όπου και να πηγαίνει αποδοκιμάζεται.

"Τα άκουσε" και πάλι ο Γιώργος

Μετά τα πολλλαπλα γιούχα στο Μέγαρο Μουσικής, ο Γιώργος τ' άκουσε και στην κηδεία του αγωνιστή, Λάκη Σάντα.

Την ώρα που αφίχθη στο νεκροταφείο, πολλοί από τους παρευρισκόμενους, ξεκίνησαν να του φωνάζουν, αποκαλώντας τον "προδότη και δωσίλογο".

Ο Γ. Παπανδρέου φάνηκε αμήχανος στο άκουσμα των συνθημάτων.

Κάποιοι μάλιστα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, αλλά τελικά ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε πριν τον προλάβουν. Αποχώρησε από το χώρο του νεκροταφείου πριν τελειώσει η τελετή, καθώς τα πράγματα αγρίεψαν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Εκτός από τον πρωθυπουργό οι παρευρισκόμενοι στο νεκροταφείο, φώναξαν συνθήματα και εναντίον του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη.

Χθες και λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής, διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών οι εργαζόμενοι στον επισητισμό, τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία αποδοκίμαζοντας έντονα τον πρωθυπουργό, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στο χώρο οι συγκεντρωμένοι είχαν φράξει την είσοδο και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άρχισαν να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Δες την αποδοκιμασία του πλήθους προς τον Γιώργο στην κηδεία του ήρωα Λ. Σάντα, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: