Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011: Ημερομηνία που ΛΑΒΩΣΑΝ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Η ΑΘΗΝΑ αστυνομοκρατείται, με αστυνομικούς από 16 επαρχιακές πόλεις και που ξεπερνούν τους 5.000, να συλλαμβάνουν κόσμο...
Στις 10:37 σύνελαβαν μια κοπέλα που απλώς ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ...
'Αλλες 5 προσαγωγές χωρίς λόγο...
Τα κάγκελα υψωμένα μπροστά στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ θυμίζουν "μαύρες μέρες"...


Στους δρόμους γράφεται η ιστορία... Τί κι αν αστυνομοκρατείται... Δεν την εμποδίζει ούτε οδοφράγματα ύψους 3,5 μέτρων στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ούτε οι κλούβες των ΜΑΤ στο Παναθηναϊκό Στάδιο... Πάνω από 5.000 ατυνομικοί στο πλευρό του κράτους και του... Μεσοπρόθεσμου, πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που τα βρίσκεις σε χώρες του εξωτερικού... Τα μηνύματα στο δρόμο δίνουν το στίγμα: "Ήρθε η ώρα", "'Εξω τα τείχη", "¨Οχι στο τείχος του αίσχους"...






Στις 10:00, 5.000 "Αγανακτισμένοι" ζητούν να φύγει από την εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του...











Η αστυνομία από νωρίς το πρωί ύψωσε ένα μεγάλο τοίχο στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων της Βουλής. Το τείχος της ΕΛ.ΑΣ είναι φτιαγμένο από σίδερο, «πλέξιγκλας» και σύρμα. Έχει τοποθετηθεί στο σημείο προκειμένου να αποκλειστεί η είσοδος διαδηλωτών στη Βουλή.









9.00: Στο Σύνταγμα συγκεντρώνονται οι Αγανακτισμένοι, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ύψωσε "τείχος" αποκλείοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας από το σημείο των "λουλουδάδικων".

8.45
Δείτε φωτογραφίες από τους "Αγανακτισμένους" που συρρέουν στο Σύνταγμα.











real.gr
8.30 Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία. Μπροστά στα «λουλουδάδικα» της Βουλής έχουν τοποθετηθεί «τείχη». Αυτή την ώρα κλειστές είναι οι: Αμαλίας από Συγγρού, Βασ. Σοφίας από Χίλτον και Ακαδημίας από Χαλκοκονδύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: