Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Έκθεση Φωτογραφίας-Κολάζ, στο χώρο Τέχνης "Γκαράζ"


"Στο βάθος Φως"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, διοργανώνεται Έκθεση Φωτογραφίας και κολάζ του Αντώνη Παπαδόπουλου με τίτλο «Στο βάθος, φως».

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο Τέχνης «Γκαράζ» του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού "Μελίνα Μερκούρη", από την Δευτέρα, 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Θέμα της έκθεσης είναι η μετάβαση από τις ασπρόμαυρες καταστάσεις της ζωής στα θέματα που μπορούν να μας γεμίσουν φως για να συνεχίσουμε.


Γι αυτό το λόγο, μέρος της Έκθεσης είναι αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες όπου ο δημοσιογράφος και "ψυχή των Ελλήνων Παραολυμπιονικών" στα δύσκολα χρόνια του Ειδικού Αθλητισμού στην Ελλάδα, Κώστας Βλουτής, παρουσιάζει φωτογραφία εμπνευσμένη από την δύναμη των αθλητών στους Αγώνες, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την προετοιμασία αθλητή να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στο Λονδίνο.

"Επί ίσοις όροις": Ολυμπιονίκες (Ι. Μελισσανίδης, Π. Δήμας, Ν. Κακλαμανάκης, Ν. Ξάνθου ...) και Παραολυμπιονίκες (Χρ. Ταμπαξής, Κ. Φύκας, Στ. Αναργύρου, Γ. Τοπτσής, Χρ. Αγγουράκης, Γερ. Βρυώνης...), με τον Κώστα Βλουτή, στο Μέγαρο Μαξίμου

Το τρίτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη αναμένεται, στο χώρο της Βιομηχανικής Καλλιέργειας, Εκθεση Φωτογραφίας, εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ιστορία και τα κατορθώματα των δικών μας αθλητών που κατάφεραν να διακριθούν σε Παραολυμπιάδες, για την οικονομική ενίσχυση αθλητή που θέλει να διαπρέψει.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα προλογίσουν:

* ο Βουλευτής Δημήτρης Λιντζέρης

* οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Κώστας Βλουτής

* ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Κορυδαλλού, Κώστας Καλούδης.


Έναρξη έκθεσης : ώρα 19.00 μμ


Το "Γκαράζ" βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης , εντός του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού.

Διοργάνωση Έκθεσης : Αλέξης Νικόλας

Είσοδος Ελεύθερη


Με εκτίμηση,

Αντώνης Παπαδόπουλος

τηλ.: 210-4914901 / 6976443300

Δεν υπάρχουν σχόλια: