Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής του Star, ιδρύει νέο κόμμα...

Πανέξυπνος άνθρωπος και διορατικός. Είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, ο... "αυτουργός" των τηλεοπτικών παραθύρων με κεντρική παρουσιάστρια την Έλλη Στάη. Τον μιμήθηκαν άπαντες και μέσα σε μια... νύχτα, που λέει ο λόγος, γέμισαν τα τηλεοπτικά "παντζούρια'' με τηλεμαϊντανούς κάθε είδους...

Πήρε το τιμόνι του Star channel κι εκεί που έλεγες πως με τα ρίσκα του, να αλλάξει το προφίλ το τηλεοπτικού σταθμού, ενδεχομένως και να τον βρίσκαμε σε τηλεξέρα, κατάφερε να παίξει δυνατή μπάλα, κυρίως με τα νεανικά κοινά που, πολλές φορές, κέρδιζε το ...τηλεπρωτάθλημα...

Πολιτικό το επόμενο στοίχημα του mister... Star

Τώρα σκάει την βόμβα πως θέλει να κάνει ένα παιδικό του όνειρο πραγματικότητα.
Να πολιτευτεί...
Αποκάλυψε δε την ίδρυση μιας κίνησης "με προοδευτικό χαρακτήρα που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί" κάνοντας αναφορά και στο όνομα του Φώτη Κουβέλη.
Ο Μυτιληνιός, στα φοιτητικά του χρόνια είχε ενταχθεί στην ΚΝΕ και τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Άρα το ...μικρόβιο τόχει...

Το θέμα είναι βέβαια πώς θα πείσει τους ψηφοφόρους για την αλήθεια των προθέσεών του, όταν μια ολόκληρη Ελλάδα έχει σιχαθεί το "αμαρτωλό" πολιτικό σύστημα... Όταν η μούντζα κινηγά τη σκιά των κλεμένων, χρόνων και χρόνων, αλλά και τη βολεψιά των Βο(υ)λευτών που βρίσκουν άσυλο στο ..."Ναό της Δημοκρατίας", τη Βουλή.

Όταν πια ο κόσμος δεν πιστεύει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και δείχνει την δυσπιστία του ακόμη και με ερωτήσεις που κάνουν.
Όπως μία 25χρονη που τον ρωτά: "Με το παρελθόν το οποίο έχετε, τη μόρφωση, την καλλιέργια, και το μυαλό το οποίο φαίνεται όταν μλάτε, θεωρείτε πως το Δελτίο του Star είναι αξιοπρεπές και ταιριάζει με την αισθητική, με την οποίαν, καλή τη πίστει, δεν αμφισβητώ πως έχετε; Διότι η αναπαραγωγή ελαφριών θεμάτων, σε συνδιασμό με τον απαράδεκτο έως κακεντρεχή τρόπο σχολιασμού αυτών, εν είδει χιουμοριστικών σχολίων, θα έλεγα κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ταιριάζει με το γενικότερο προφίλ που παρουσιάζετε. Είμαι 25 χρονών και ειλικρινά απόρησα, παρακολουθώντας το αρχικό βίντεο (πορτραίτο Μαλέλη) καθώς δεν περίμενα διευθυντής αυτού τού συγκεκριμένου δελτίου να έχει τα τυπικά προσόντα που έχετε εσείς... Όλα για την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις, δηλαδή;".

Όπως προκύπτει και από την καυτή ερώτηση Θεσσαλονικιάς τηλεθεάτριας: "Η αυστυρού τύπου και αγέλαστη ειλικρίνεια, δεν νομίζετε ότι μπορεί να εγείρει καχυποψία για τις ειλικρινείς προθέσεις σας και τα κίνητρά σας σε μια μερίδα κόσμου; Σας απασχολεί η γνώμη των άλλων ή προτιμάτε την εκτίμηση των λίγων και εκλεκτών σας;".

Ο Σταμάτης Μαλέλης σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων στην Αθήνα και στην ΑΣΟΕΕ. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΑΝΤ1, στο Μega, στον Σκάι, στον Αlpha και στο Star. Σε όλα τα κανάλια σε διευθυντικές θέσεις. Έκανε ρεπορτάζ και αρθρογράφησε στις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος, Απογευματινή και Παρασκευή +13.

Δεν υπάρχουν σχόλια: