Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη Εβδομάδα για τους Έλληνες. Περιμένοντας την Ανάσταση...


Με εξώφυλλο την Ακρόπολη να βουλιάζει και τίτλο «Χάθηκαν τα λεφτά μας» κυκλοφορεί σήμερα, το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus.
Στο νέο τεύχος απεικονίζεται ο Παρθενώνας βυθισμένος σχεδόν μέχρι το αέτωμα σε μία θάλασσα, από την οποία προεξέχει επίσης το κεφάλι αγάλματος στο οποίο έχει παραμείνει χαρτονόμισμα του ευρώ.
ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Στους υπότιτλους του εξωφύλλου αναφέρεται: «Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη. Tι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση».

Στη βιντεοσκοπημένη παραπομπή στον ιστότοπο του Focus για τα ρεπορτάζ του αφιερώματος στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αναφέρεται ότι «η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;».

Σημειώνεται ότι στην αρχή της ελληνικής κρίσης το ίδιο περιοδικό είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία στους Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Δεν αντέχεται άλλη προσβολή. Υπάρχει οργανομένο σχέδιο ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ...

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σήμερα ο ελληνικός τύπος, στα πρώτοσέλιδά του, στάζει "αίμα και δακρυα"...

Δύο, σχεδόν, χρόνια οι φράσεις που επικρατούν είναι:

"Με το μαχαίρι στο λαιμό", "με την πλάτη στον τοίχο", "με το πιστόλι στο τραπέζι", "με το περίστροφο στον κρόταφο" και κανείς δεν συγκινείται με το δράμα που ζούν οι Έλληνες... Επιδιώκουν την εξαφάνιση των Ελλήνων και δεν υπάρχει ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να παρέμβει να υπερασπιστεί το δικαίωμά του προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

Στα κανάλια έχουν δεδομένο πως ο Έλληνας θα πληρώσει τους νταβατζήδες και δημοσιεύουν πίνακες με παραδείγματα για τα χαράτσια και πίνακες με τα νέα αιματηρά μέτρα, αντί συστρατευτούν μαζί με την αγωνία του, ν' αποτινάξει από πάνω του τον εχθρό...

Αυτή η εβδομάδα είναι ΜΕΓΑΛΗ γι αυτόν... Η Ανάσταση αναζητείται...

TA NEA: "Aίμα και Δάκρυα για την 6η δόση"
ΕΘΝΟΣ: "Αίμα και Δάκρυα. Απολύσιες-μείωση μισθών 20% στο Δημόσιο"
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "ΑΜΕΣΗ η σφαγή στο Δημόσιο"
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Οδηγούν τη χώρα σε Εμφύλιο η τρόικα και η κυβέρνηση με το νέο πακέτο"
Οι αποκαλύψεις την κυρίας Ζωής Γεωργαντά (μέλος της ΕΛΣΤΑΤ) περί μαγειρέματος του ελλείμματος για να μας χώσουν στο ΔΝΤ, ξεσκεπάζει -αν αποδειχθούν αληθινές- τη "δολφονική ενέργεια" των ιδυνόντων κατά του Ελληνικού Λαού και θα πρέπει να μπουν στη φυλακή οι "πρόδοτες" της Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: