Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η οργή στις κερκίδες αναστενάζει...

Και η οργή των φιλάθλων, δεν έχει τελειωμό. Ήταν να μη γίνει η αρχή... Εξοργισμένοι με τα χρόνια που τους περιμένουν και με την Μεσαιωνική κατάσταση που ζούμε, λόγω της κρίσης, οι φίλαθλοι τοποθετούνται πλέον και έχουν μοναδικό τους όπλο, στην αντιπαράθεση τους με την εξουσία, τα πανό!


Στο στάδιο Καραϊσκάκη κατά την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού – ΟΦΗ οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «Kανένας πολιτικός στο Καραϊσκάκη».

Δεν πέρασαν 10 λεπτά
από την έναρξη του αγώνα και ακούστηκαν τα πρώτα συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.



Παράλληλα δύο πανό με πολιτικό περιεχόμενο έκαναν την εμφάνιση τους στην Θύρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού: «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή», «50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι".

Στο επίκεντρο βρέθηκε αρκετή ώρα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά υβριστικά συνθήματα. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέχασαν και τους... υπόλοιπους, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «ξύλο και ξεβράκωμα σε κάθε βουλευτή» .

Ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος
στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ζήτησε να κατέβουν τα πανό που αναφέρονται στην κυβέρνηση, απειλώντας ότι θα διακόψει το ματς. Ακούστηκαν και άλλες συστάσεις, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνέχισαν τα συνθήματα, διατηρώντας στην κερκίδα τα πανό.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά οι πολιτικάντιδες μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ mahler76

Καλό Σαββατοκύριακο, φίλε μου...

ofotis είπε...

Επιτέλους, το "ποτάμι" που περίμενα 1,5 χρόνο, ξεκίνησε...
Φώτης
ΛΑΥΡΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ ofotis

Σ΄ευχαριστώ, φίλε μου, για την επίσκεψη.
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ να έχεις.