Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΣΩ: "Κάνει κουμάντο η Τρόικα"...

Οι διάλογοι που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή χθες, μεταξύ κυρίας Βάσω Παπανδρέου, προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και του κυρίου Γιάννη Παναγόπουλου, προέδρου της ΓΣΕΕ, ήταν άκρως αποκαλυπτικοί και αποδεικνύουν το προφανές...

Αναλυτικά, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, η οποία επεξεργάζεται το πολυνομοσχέδιο και στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων, ο κος Παναγόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στις επιταγές της Τρόικας.


"Αφήσατε "να κάνει κουμάντο η Τρόικα";;; Πίσω και σας έφαγα"...

Ο προβλεπόμενος χρόνος για την τοποθέτησή του όμως είχε λήξει, με αποτέλεσμα να τον διακόψει η κα Παπανδρέου , λέγοντάς του «δεν πειράζει! Θα ολοκληρώσετε την τοποθέτησή σας σε ένα άλλο νομοσχέδιο, που θα καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις».

Έκπληκτος ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ απάντησε, λέγοντας «μας απειλείτε;», για να εισπράξει και πάλι την αφοπλιστική απάντηση της προέδρου, η οποία, με εμφανή τη διάθεση χιούμορ, του είπε: «Όχι. Όμως απ' ότι έχω καταλάβει κουμάντο κάνει η Τρόικα, οπότε να πάτε εκεί να τα πείτε».

Η κα Βάσω Παπανδρέου ξεστόμισε αυτό που, εδώ και μήνες, λέει ο Ελληνικός λαός στις πλατείες και στους δρόμους. Αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η ομολογία από τα χείλη πολιτικού, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και δεν μένει παρά να το "αντιληφθεί" και ο Έλληνας πρωθυπουργός πρίν είναι πια ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...





2 σχόλια:

iLiAs είπε...

τζαμπα μαγκες, ολοι εκει στο πσκ
και οταν ερχεται η ωρα να ψηφισουν τα αρθρα, ολοι κανουν τις "κοτουλες"..

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Συμφωνώ.