Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"H υπογραφή Σαμαρά είναι για την αγορά όπλων" (;)

Όλοι πλέον και ανοιχτά μιλούν για πραξικοπηματική ενέργεια κατάργησης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία. Πληθαίνουν οι φωνές και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατασκευασμένες "κυβερνήσεις" σε βάρος της ...ελευθερίας των λαών να εκφραστούν δημοκρατικά για το μέλλον τους... Με τυρρανικό τρόπο παρεμβαίνουν στο εσωτερικό και παιρνούν τις "γραμμές" τους που υοθετούνται στο εξής από τα αντισυνταγματικά πολιτικά συστήματα. Σημερινό ξένο δημοσίευμα μιλά για συμφωνίες μεταξύ Παπανδρέου - Μέρκελ - Σαρκοζί για την αγορά στρατιωτικών προμηθειών από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας 10,5
δισεκατομμυρίων ευρώ, ως εγγύηση για το δάνειο...


Στις δαγκάνες της "Ομάδας της Φραγκφούρτης" η Ελλάδα
Ζητούν την υπογραφή Σαμαρά, για συμφωνία που κλείστηκε (ερείμην του λαού) από Παπανδρέου, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η μυστική συμφωνία περιλαμβάνει αγορά πολεμικών πλοίων, φρεγάτες, Leopard δεξαμενές από τη Γερμανία και Rafale μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία...

"Όταν, στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να χορηγήσει στην Ελλάδα € 110 000 000 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δισεκατομμυρίων ευρώ".
Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα της η neweurope.online και το συνδέει άμεσα με τα "δανεικά" που μας δίνουν οι ευρωπαίοι ετέροι "μας"!

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται πηγές από το κόμμα της ΝΔ, που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες του ανέφεραν ότι οι πωλήσεις που ενδιέφεραν Γερμανούς και Γάλλους είχαν να κάνουν με άρματα μάχης Leopard, μαχητικά αεροσκάφη Rafale και γαλλικές φρεγάτες.

Θέμα αγοράς αρμάτων μάχης μπορεί να μην έχει τεθεί, ωστόσο αυτά που έχουμε ήδη αγοράσει, έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη θωράκισή τους και ακόμη δεν έχουν επιλυθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ο Γ.Παπανδρέου έχοντας τότε προοπτική παραμονής άλλων δύο ετών στην εξουσία τού έδινε τη δυνατότητα να συμφωνήσει".

Ο συντάκτης του άρθρου υπενθυμίζει και την "ξαφνική απόφαση Μπεγλίτη για αποστρατεία όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, αλλά και τις… θεωρίες πραξικοπήματος".

Και συνεχίζει: "Ανεπίσημα διαρροές, κατά την χρονική στιγμή, έδωσαν μια ασαφή εικόνα ενός πιθανού πραξικοπήματος, αλλά καμία επίσημη εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ. Το θέμα είχε ξεχαστεί, γιατί αργότερα ο Παπανδρέου ανακοίνωσε την απόφασή του για δημοψηφίσμα, το οποίο απορρίφθηκε από το Eurogroup, ο Λουκάς Παπαδήμος διορίστηκε πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας είχε επίσης αλλάξει - ο υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο".

Τώρα , υποστηρίζει το δημοσίευμα αφού δεν έχουν "καμία υπογραφή από τον κ. Παπανδρέου ή οποιαδήποτε επίσημη δέσμευση από την Ελλάδα στα χέρια τους μετά την "απόρριψη" (στην πρωθυπουργία) του κ. Παπανδρέου και τα 110 δισ. του δανείου, το οποίο αποτελεί το σκληρό πυρήνα του σχεδίου διάσωσης στην Ελλάδα, που έχουν προαναγγελθεί επισήμα από το Eurogroup, με την εντολή αγοράς του υλικού άμυνας, αξίας 10.5 δισ. ευρώ, παραμένουν εντελώς στον αέρα".

Η υπογραφή Σαμαρά "αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα για τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί ότι ο Σαμαράς θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις του Παπανδρέου κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών αγορών, η οποία ήταν μέρος της μυστικής συμφωνίας".
Γι αυτό και αφόρητες πιέσεις...

Θέλουν να διασφαλίσουν την αγορά όπλων, πάσει θυσία, σύφωνα με το ρεπορτάζ...

Likes:

Lamprini Thrilitsa likes this.

Thanasis Tsolakos likes this.

Aggelikh Keramida and 2 others like this.

2 σχόλια:

iLiAs είπε...

ενας ανθρωπος δεν υπαρχει να τους στειλει στον αγυριστο??
καποιος να βγει και να τα πει χυμα???


καλο απογευμα κ.Βλουτη! :)

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Ο λαός Ηλία μου, όπου νάναι.

Να είσαι καλά.