Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ο Μάριος Λώλος που τον χτύπησαν σοβαρά τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Τετάρτης

"Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας". Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε για τον Μάριο Λώλο, τον πρόεδρο της Ένωσης φωτορεπόρτερ Ελλάδας, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια της Τετάρτης στο Σύνταγμα.

ΜΑΡΟΣ ΛΩΛΟΣ: "Ζητώ πολιτική εκδίωξη για τη βίαιη επίθεσή μου"

Δηλώσεις για την επίθεση που δέχθηκε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έκανε ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος φωτορεπόρτερ, μίλησε στην εφημερίδα Real News, δηλώνοντας πως ζητά πολιτική εκδίκηση για τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε, ενώ τόνισε επίσης πως θέλει να "πληρώσουν και οι ηθικοί αυτουργοί".

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος...

Στο μεταξύ, έγινε σήμερα η κηδεία του 77χρονου αυτόχειρα, Δημήτρη Χριστούλα, στο Α Νεκροταφείο ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία, όπου και θα αποτεφρωθεί.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο στον 77χρονο, ενώ όταν η σορός έφτασε οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναξαν συνθήματα.

'Εγινε, λίγο μετά τις 3 μμ, από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού


Στον επικήδειο που διάβασε η κόρη του επισήμανε ότι η πράξη του πατέρα της είναι βαθιά πολιτική, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα που έστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης στο οποίο υπογράμμιζε «την πολιτική διαθήκη» που αφήνει ο Δημήτρης Χριστούλας, επιλέγοντας να δώσει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Καθημερινά πολίτες έρχονται και αφήνουν το "δάκρυ" τους στο δέντρο όπου ο Δημήτρης Χριστούλας έβαλε τέλος στη ζωή του...

Στη διάρκεια της πολιτικής κηδείας διαβάστηκαν μηνύματα από οργανώσεις, ενώ ακούστηκε το τραγούδι του Μάνου Ελευθερίου και του Μίκη Θεοδωράκη, «ποιος τη ζωή μου».

Από την Τετάρτη το πρωί, το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος κάτω από το οποίο έβαλε τέρμα στη ζωή του ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός, έχει γίνει τόπος προσκυνήματος για χιλιάδες πολίτες.

2 σχόλια:

efhbos είπε...

Πραγματικα ηταν κατι εκωφαντικο ο θανατος του 77χρονου...

iLiAs είπε...

λυπηρα γεγονοτα, που "πληγωνουν" την κοινωνια μας :)
καλη βδομαδα κ.Βλουτη :)