Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αφέθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, η σύζηγος του Πάνου Καμμένου, που ηγείται του κόμματος  "Ανεξάρτητοι Έλληνες", κα Ελένη Τζούλη μετά από μύνηση που κατέθεσε εναντίον του, σύρει με χειροπέδες τον δημοσιογράγο Αιμίλιο Λιάτσο στο αυτόφωρο.ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

"Aυτό που γίνεται είναι πλήγμα για την δημοκρατία. Εγω έγραψα για τον Γεωργαλά που ήταν χουντικός, αλλά ούτε η χούντα δεν έκανε αυτά που έγιναν σήμερα."


 Και είναι εικόνα που σοκάρει, αν σκεφτείς πώς πήγαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην Ευελπίδων για να απολογηθεί πριν κριθεί προφυλακιστέος...

Ο εκδότης της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" σε δημοσίευμά του είχε αναφέρει στις 30 Μαρτίου ότι ο κος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δραχμών.  Επιπλέον, η εφημερίδα έκανε αναφορά στη σύζυγο του κου Πάνου Καμμένου, Ελένη Τζούλη, για την οποία αναφέρεται ότι "καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών"..

Η κα Ελένη Τζούλη μύνησε τον δημοσιογράφο μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει κατά της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" για την απογόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν. 

"Ευχαριστώ για την παρουσία σας. θα τα πούμε στο δικαστήριο", είπε κατά την έξοδό του ο κος Λιάτσος περιμένοντας την απόφαση αν θα κρατηθεί η θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση...


Ρεπόρτερ τον ρωτά: "Χειροπέδες γιατί κε Λιάτσο;", για να πάρει την απάντηση: "Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα"...

Πριν λίγο είχε μιλήσει για "πλήγμα της δημοκρατίας" και ανέφερε πως στην εφημερίδα του έγραψε "για τον γεωργαλά που ήταν χουντικός, αλλά ούτε η χούντα δεν έκανε αυτό που έγινε σήμερα".
Ήταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν τον εκδότη της εφημερίδας Αιμίλιο Λιάτσο. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου και κρατήθηκε έως τις 6 το απόγευμα και στην συνέχεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 Μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: