Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ "πλευριτώνει" τη Ν.Δ., στη σκιά της δραχμής!

"Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα", είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου real fm ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης και συνέχισε να λέει πως  "ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά για κεντροδεξιά επανένωση, διαφορετικά ο ίδιος «θα πάρει απόφαση συνείδησης".απειλώντας τον πως θα τον εγκαταλείψει για να προσχωρήσει στους κόλπους της Ν.Δ. Στο σκεπτικό του Πλεύρη και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

"Είναι αδήριτη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα"  του Αντώνη Σαμαρά.

Reuters: Η εταιρεία De La Rue δηλώνει έτοιμη να τυπώσει δραχμές!

"Πατριωτικό καθήκον σε όποιον ανήκει στον εθνικό χώρο δεν είναι να διατηρήσει την κομματική ταυτότητα, αλλά να γίνει ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής που δεν ψήφισε το 2ο Μνημόνιο, όπως ήταν η γραμμή του κόμματός του και του προέδρου του, Γιώργου Καρατζαφέρη.
Να θυμίσω πως δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ το είχαν ψηφίσει και οι οποίοι διεγράφησαν από το κόμμα, για να προσχωρήσουν στο κόμμα της Ν.Δ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης...

Ο Πλεύρης μίλησε και για έναν ακόμη πρώην βουλευτή του -μέχρι τώρα- κόμματός του ότι κάνει την ίδια σκέψη με εκείνον. Να προσχωρήσει και αυτός στη Ν.Δ. " αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ,Γιώργος Καρατζαφέρης, δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά".
Είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος...

"Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κεντρικό ρόλο. Δεν είναι μόνον τα οικονομικά θέματα με τα οποία διαφωνώ πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αδήριτη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα"  του Αντώνη Σαμαρά για επανασυσπείρωση της Κεντροδεξιάς.

 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης που έπαθε μέγαλο στραπάτσο στις εκλογές της 6ης Μαΐου και βρέθηκε εκτός Βουλής, επιμένει να λέει πως"θα ξαναστήσει το κόμμα του από την αρχή και θα διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή" μέ νέα δεδομένα.
Αγκάθι συνιστά η παρουσία των δύο πρώην βουλευτών του, των κυρίων 'Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, που έφυγαν προεκλογικά και συνέτειναν στην εκλογική του αποτυχία.
Τώρα συζητά με μεγάλο αριθμό βουλευτών για να ενταχθούν στις λίστες, στις προσεχείς εκλογές.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά τα "ωραία" στο εσωτερικό της χώρας, το Reuters, ενισχύοντας τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει πως "βρετανική εκτυπωτική εταιρεία δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ελλάδας -σε περίπτωση που βγει από το ευρώ- να τυπώσει δραχμές"...
Η εταιρεία De La Rue δηλώνει έτοιμη να τυπώσει δραχμές, εφόσον κληθεί, να βοηθήσει τη χώρα, συνεργαζόμενη με τις αντίστοιχες ελληνικές εταιρείες...
Το στηρίζει, μάλιστα, με  τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Εμπορίου, Κάρελ ντε Γκουχτ, ότι Κομισιόν και ΕΚΤ επεξεργάζονται ένα σενάριο έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη...

Οι πιέσεις, μέσα κι έξω, είναι ασφυμκτικές...
Μέλημά τους είναι να μη χαθεί η Ευρώπη στις συμπληγάδες της, αδιαφορώντας για τους Ευρωπαίους που δυσυχούν...

ΑΡΕΣΕΙ:

* Giannhs Rhgalos likes this.

*  Kay Black and Sofoklis Margaritis like this.

 ΣΧΟΛΙΑ:

George Mihalopoulos Ο Τσίπρας φταίει!

* Kay Black λάος η χάος?

2 σχόλια:

iLiAs είπε...

τα λαμογια, ειδαν οτι χανουν τις καρεκλες και τη μασα και κανουν οτι μπορουν για να εκλεγουν ξανα..ελπιζω ο κοσμος να ξυπνησει και να τους στειλει, παλι στον αγυριστο

καλο σαβ/κο κ.Βλουτη :)

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Είναι καιρός ο Έλληνας να καταλάβει πολλά, πριν είναι αργά.
Το καλό που του θέλω.

Να είσαι καλά, Ηλία μου.