Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΩΛΕΙΤΑΙ το σπίτι του Μητροπάνου...

Το "Κόκκινο Σπίτι" - όπως το αποκαλούσαν στο Ψυχικό λόγω του χρώματός του - θα μπει σε λίγο στην ιστορία σαν το "τελευταίο σπίτι του Μητροπάνου"... Ο λαϊκός τραγουδιστής μας έχει "μετακομίσει" στη γειτονιά των Αγγέλων κι ενώ η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, η οικογένειά του μπαίνει πια στη διαδικασία πώλησης της ιστορικής μονοκατοικίας, λόγω ανάγκης...
Η οικογένεια του τραγουδιστή μετκομίζει...     

Το "παλατάκι" του τραγουδιστή, που απέκτησε από τη δουλειά του,  αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.



 
Η σύζυγός του, Βένια, πουλάει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και μετακομίζει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Στις φωτογραφίες, μέρος του σπιτιού στο οποίο, ο δημοφιλής τραγουδιστής, περνούσε ξέγνιαστες στιγμές με την οικογένειά του.

Η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή που με τη φωνή του συντρόφευσε τις αγωνίες, τους καημούς, τις αγάπες και τους χωρισμούς μας,  αποφασισε να μετακομίσει στο Κολωνάκι...

Όπως μας πληροφορεί ο ρεπόρτερ της Real Life, η αξία του "σπιτιού" ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, είναι μονοκατοικία και βίσκεται στην περιοχή του Ψυχικού.
Ήδη η γυναίκα του αξέχαστου τραγουδιστή έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει στο Κολωνάκι,   τη στιγμή που δεκάδες κάτοικοι του τελευταίου το εγκαταλείπουν.

Να σου θυμίσω πως, στις 17 Απριλίου του 2012, ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία με οξύ διαρροϊκό σύνδρομο και εμετούς. Εκεί εμφάνισε πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11.00 το πρωί.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με έκτακτες μετατροπές των προγραμμάτων τους απέτισαν φόρο τιμής μεταδίδοντας τραγούδια και βιντεοσκοπήσεις των επιτυχέστερων ερμηνειών του  καθώς και δηλώσεις πολλών που συνεργάστηκαν μαζί του.
Η κηδεία του τελέστηκε στις 19 Απριλίου 2012 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η σορός του βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου (Άγιος Λάζαρος), όπου παρευρέθηκαν για έναν τελευταίο αποχαιρετισμό φίλοι, συγγενείς αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: