Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ: "'Ακουσέ με γυναίκα Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ"!


"Hear me woman Hitler, Angela Merkel. Hear me woman Hitler!!!", φώναζε η Ελένη Λουκά μπροστά στο μικρόφωνο του ανταποκριτή του Skay News, ο οποίος μετά από δευτερόλεπτα καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με μια γυναίκα με "δυνατά συναισθήματα"...

 ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ. ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΣ...

ΠΟΡΝΕΙΟ είπαν την Ελλάδα τα ξένα Μέσα και μόνο μια ελληνίδα βρέθηκε να υψώσει το ανάστημά της και να τα βάλει με την Καγκελάριο της Γερμανίας. Την ώρα που όλοι τα ..."κωλομπαρίζουν" (έκφραση Ντόρας Μπακογιάννη) εκείνη κρατά ίδια στάση όσο αφορά την Θρησκεία και την πατρίδα...Εκείνη και το ...ΚΚΕ σε ..πολιτικά θέματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky News, ο ρεπόρτερ Jeremy Thompson, δέχτηκε την παρέμβαση "διαδηλωτή" κατά της Μέρκελ.

Ποιος ήταν ο εν λόγο "διαδηλωτής"; 
Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελένη Λουκά που λίγο πριν το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών, "χτύπησε" και πάλι.
Αυτή η καλτ φιγούρα που έχει στη καρδιά της την πατρίδα και την Ορθοδοξία!

Ο έκπληκτος ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά εικόνες από το Σύνταγμα, έδωσε το λόγο στην Ελένη Λουκά η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά για τη Γερμανίδα καγκελάριο, την οποία κατονόμασε σαν "Γυναίκα Χίτλερ", αλλά και για την οικονομική κρίση. 
Το βίντεο φυσικά, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.
Η παρέμβαση της Ελένης Λουκά τερματίστηκε πάντως κάπως απότομα, αφού ένα χέρι μπήκε στο πλάνο από το πουθενά στερώντας της το λόγο.
Ο Βρετανός δημοσιογράφος ωστόσο συνέχισε ατάραχος το ρεπορτάζ του, περιγράφοντας την ως μια γυναίκα με "δυνατά συναισθήματα".

Στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, και τι δεν είπε η Λουκά. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είπε και την Μέρκελ "γυναίκα Χίτλερ"!

Ο Βρετανός δημοσιογράφος την περιέγραψε ως μια γυναίκα με "δυνατά συναισθήματα".
επιμέλεια: Κώστας Βλουτής
πηγή: news247.gr

ΑΡΕΣΕΙ:

* Valantis Toskas likes this. 

Stelios M. Koundourakis, Simos Aramp, Labrini St and 4 others like this.

ΣΧΟΛΙΑ:

Angelos Panayotakis ‎:-ο και τι σχέση έχει η θρησκεία με όσα περνάμε; και τι σχέση έχει η λουκά με οτιδήποτε; δεν αφήνω το μέλλον μου σε γραφικά άτομα του life-style, ούτε τα υποστηρίζω ... ούτε με αντιπροσωπεύουν ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: