Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ στην εκπομπή του Παπαδάκη, πριν λίγο...



Η κα Ράικου ζήτησε την σύλληψη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, αυταπαγγέλτως

Και εκεί που όλα ήταν ήρεμα άρχισε το ξύλο. Ο Κασιδιάρης πέταξε ποτήρι με νερό στη Δούρου, μπήκε στη μέση η Κανέλλη και μετετράπη σε ρινγκ το στούντιο της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1"! 


Διάλογοι απείρου κάλλους                                      
 Κανέλη: "Τα πουσταριά δεν θα περάσουν"
Η φράση της κυρίας Δούρου "Πέρα από την κρίση της οικονομίας έχει κρίση Δημοκρατίας. Ξέρετε ποια είναι η κρίση της Δημοκρατίας; Είναι να έχουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω" έκανε τον κύριο Κασιδιάρη να ρίξη το νερό επάνω της...
Στην επιστροφή της εκπομπής, μετά το διάλλειμα και αφού έχει προηγηθεί ο προπηλακισμός ακούγεται, η κυρία Κανέλη με τσιγάρο στο στόμα, να λέει: "Έπαιξα με το ψωμί και το γάλα. Θα παίξω και με το ξύλο. Τα πουσταριά δεν θα περάσουν"... Ο κύριος Παπαδάκης προσπαθεί να την συγκρατήσει: "Εσύ μην πέφτεις στο επίπεδό τους". Και μόλις αντιλαμβάνεται πως είναι στον αέρα του λέει: "Με συγχωρείς, η χάρη σου, εγώ νόμιζα πως είμαι εκτός αέρα" (Κλικ ΕΔΩ)
 
 "Αντε να χαθείς ρε νούμερο" είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης στη Ρ. Δούρου, άρχισε το υβρεολόγιο και η Λ. Κανέλλη πλακώθηκε στον αερα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και... έπεσε σήμα τέλους στην εκπομπή. 

590_08e610b6eba3612e3452540471c51976[1]Στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Ant1 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Κασιδιάρης έριξε νερό στη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη. Το περιστατικό αποκτά μείζονες πολιτικές διαστάσεις…
.Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής έγινε έξαλλος όταν η εκπρόσωπος τυπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δουρου αναφερθηκε  στην δικαστική εμπλοκή που έχει ο Ηλ.  Κασιδιάρης της Χρυσης Αυγής σε υποθεση ξυλοδαρμού.Ο Ηλίας Κασιδιαρης της εριξε ένα ποτηρι νερό και η Λιάνα Κανέλη παρενέβη υπερ της.
Ο κύριος Κασιδιάρης άρχισε να την βριζει και να την αποκαλεί "παλιοκουμούνι".
Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και έριξε δύο μπουνιές στη Λιάνα Κανέλη.Η εκπομπή διακόπηκε και στη συνέχεια η παραγωγή απομάκρυνε τον Κασιδιάρη από το στούντιο, φυσικά με πολύ ξύλο.
Ο Παπαδάκης μάλιστα είπε πως ο Κασιδιάρης χτυπησε και τους εργαζόμενους οπερατερ και φλορ μανατζερ που προσπάθησαν να τον απομακρύνουν.

Oι διάλογοι, πριν από την επίθεση, μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη, Ρένας Δούρου και Λιάνας Κανέλη:


 ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Στη Χρυσή Αυγή μιλάς για τους χωροφύλακες του 1910; Άσε, εμείς είμαστε οι μόνοι που έχουμε παίξει ξύλο με τους χωροφύλακες.
ΚΑΝΕΛΗ: Με γερμανοτσολιάδες δε θα μιλήσω εγώ το 2012.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και λέει για αφοπλισμό των ΜΑΤ. Μη λες για χωροφύλακες σε μένα.
ΚΑΝΕΛΗ: Ούτε εσύ σε μένα για ΚΝΑΤ. Δεν υπερασπίστηκες τη Δημοκρατία.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είμαστε οι μόνοι που έχουμε πάει κόντρα σε αυτό το σύστημα εξουσίας. Όταν ρώτησαν την Παπαρήγα αν συνεργάζεται με την Αστυνομία, αντί να τους καταγγείλει για προβοκάτορες έλεγε άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Συνεργαστήκατε; Να δούμε τα πλάνα
ΚΑΝΕΛΗ: Είσαι καλά μωρέ; Δεν ασχολούμαι με φασισταριά.
 ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Δεν ασχολείσαι με φασισταριά παλιοκουμμούνι... ΔΟΥΡΟΥ: Πήρατε αναβολή;
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:
Πήρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου που πήρα αναβολή; Με τους παλιορουφιάνους; Που είναι μια ρουφιάνα από το κόμμα σου και μας σύρει στα δικαστήρια; Κυρία Δούρου, αναφερθήκατε σε ένα θέμα προσωπικό ...
ΔΟΥΡΟΥ: Πέρα από την κρίση της οικονομίας έχει κρίση Δημοκρατίας. Ξέρετε ποια είναι η κρίση της Δημοκρατίας; Είναι να έχουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω...
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άντε βρε νούμερο (και πέταξε το ποτήρι με το νερό) που θα πάμε 500 χρόνια πίσω τη χώρα. Αεί στο διάολο
ΚΑΝΕΛΗ: Σήκω φύγε από ‘δω 

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Ηλ.Κασιδιάρη από τον Ant1

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός διέκοψε την μετάδοση της επεισοδιακής εκπομπής, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε με δύναμη το μικρόφωνο και σηκώθηκε να φύγει.
Οι ίδιες πηγές από τον Ant1 υποστηρίζουν ότι στη συνέχεια, κάποιοι τεχνικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πάνω στη συμπλοκή ένας τεχνικός έπεσε πάνω σε μία τζαμαρία η οποία έγινε θρύψαλα.

Στη συνέχεια ο κύριος Κασιδιάρης, σύμφωνα με όσα μετέφεραν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής και ο Αντώνης Δελατόλλας, έβγαλε το κινητό του και «διέταξε» να πάνε αμέσως 100 άτομα στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΑΝΤ1 στην Κάντζα, ενώ δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το χώρο, όπως και όλα τα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά του.

Αξιωματικοί της αστυνομίας, ακόμη και τώρα, παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού. 

Όταν επανήλθε ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά τις διαφημίσεις, έδειξε το πρόσωπο της Λιάνας Κανέλη που ήταν χτυπημένο από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η Κανέλη πήρε το λόγο:
 "Δεν είμαι καθόλου ταραγμένη. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη. Δεν είμαι δυστυχώς, παρά μόνο σε σε θέση να σας πω ότι στο 2012, μεσα σε αυτή την αίθουσα με την εντολή του ΕΣΡ να σεβαστούμε την Δημοκρατία και πόσοι έλληνες ψήφισαν ποιούς, να πάρετε την ευθύνη να ξέρετε ποιούς ψηφίσατε.

Αντρας που σηκώνεται εδώ μέσα ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό, πετάει ποτήρι με νερό στην κυρία Δουρου, βρίζει "παλιοκομμούνι" εμένα, μιλάει για ρουφιάνους και μαφιόζους συνεργάτες της αστυνομίας σηκωνομαστε όρθιοι γιατί είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτό τον τρόπο, σε αυτό το επίπεδο της αυτοδικίας ευτυχώς που είχα προλάβει να πω οτι όταν η κοινωνια από πολιτικά, κατ' Αριστοτέλη, ζώα μετατρέπεται σε πολιτικά κτήνη του 2012, όποιος θέλει αυτά τα κτήνη να τα βάλει στο σπίτι του.

'Ενα θα σας πω: δεν πρόκειται να μας κάνει κανείς σαπούνι, κανένας Χρυσαυγίτης, κανένας Κασιδιάρης και αυτό το πρόσωπο όταν θα πάψει να υπάρχει θα υψωθούν άλλα 500 πρόσωπα στην θέση του."

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

"Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι' αυτό θα μηνυθεί. Αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή, θα καταθέσω μήνυση και κατά του ΑΝΤ1", είναι το πρώτο δημόσιο σχόλιο του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε  βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά της υποψηφίας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως έως τη λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στη Λιάνα Κανέλλη επιρρίπτει την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό της στον "τηλεοπτικό αέρα" από τον Ηλία Κασιδιάρη η Χρυσή Αυγή που, στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για "αποκλεισμό» και βρώμικο παιχνίδι" από τα ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε μάλιστα μποϊκοτάζ στα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι δεν τα χρειάζεται έχοντας στο πλευρό της μισό εκατ. ψηφοφόρους.
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της δεν γίνεται καν λόγος και το πέταγμα νερού στη Ρ. Δούρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
"Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για το πολιτικό σύστημα", τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, και ζήτησε από το λαό να ξαναστείλει τη Χρυσή Αυγή "στη λήθη της", σημειώνοντας πως "όλα αυτά τα φασιστοειδή τα οποία προσβάλλουν την κοινωνία μας".

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
"Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο", σημείωσε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε: "Πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπούν στη βουλή οι μπράβοι ναζιστές".

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Μετά το περιστατικό το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ναζιστικά μορφώματα και τραμπουκική επίθεση.
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ."
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ
Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. "Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι", ανέφερε.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΣΡ για τον ξυλοδαρμό Κανέλη από τον Κασιδιάρη

"Οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί μπορούν να οργανώσουν συζητήσεις με επιμέρους ομάδες των πολιτικών κομμάτων ούτως ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Από καμιά διάταξη του Συντάγματος και των νόμων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αποκλεισμός, από τη συζήτηση, οιουδήποτε κόμματος που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012", σημειώνεται σε γνωμοδότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, του οποίου τα μέλη συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα μετά το περιστατικό βιαιοπραγίας στελέχους της Χρυσής Αυγής σε βάρος των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, δήλωσε πως ο κάθε σταθμός πρέπει να λαμβάνει μέτρα που να υποστηρίζουν την νηφαλιότητα. "Αν υπάρχει εκτροπή, μπορεί να προβαίνει σε διαφημιστικό διάλειμμα", σημείωσε και πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα εξετασθεί στο σύνολό της.

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του ΕΣΡ "κατά το άρθρο 3 της υπ' αρ. 11895/2012 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, η ΕΡΤ και οι ενημερωτικοί ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί ελεύθερης λήψης εθνικής περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας έχουν την υποχρέωση να οργανώνουν τρεις τουλάχιστον αυτοτελείς συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 μετά την ανακήρυξή των από τον Άρειο Πάγο. Δεν επιβάλλεται η οργάνωση των συζητήσεων με ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων όλων των πολιτικών κομμάτων".

Προστίθεται πως: "Η υποχρέωση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών εκπληρώνεται δια της οργάνωσης των συζητήσεων και της κλήσης των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, ανεξαρτήτως ανταποκρίσεως ή μη αυτών. Οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν την υποχρέωση να λάβουν μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων".

Η γνωμοδότηση του Συμβουλίου καταλήγει: "Το ΕΣΡ κρίνει σκόπιμο να επισημάνει ότι βιαιοπραγίες και προσβολές της προσωπικότητας σε βάρος πολιτικών προσώπων αναιρούν την αρχή του δημοκρατικού διαλόγου, πολύ περισσότερο όταν πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια εκπομπών από τα ΜΜΕ και δημιουργούν κλίμα που δυσχεραίνει τη νηφάλια και δημοκρατική πορεία προς τις εκλογές"...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
 "Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δε θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα", είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη.

"Μου προκάλεσε θλίψη όλο αυτό που είδα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πώς να τον ονομάσω τώρα αυτόν; Ο ακατονόμαστος θέλει ψυχιατρείο, να μπει μέσα να νοσηλευτεί και να μπει φυλακή γιατί δεν μπορεί να δέρνει γυναίκες. Μην ξεκινήσουμε τώρα πόλεμο εμφύλιο γι' αυτόν τον βλάκα. Να πέσουν οι τόνοι. Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι αυτό. Είναι ψυχοπαθής και να πάει στο ψυχιατρείο και να πάνε και όλοι οι όμοιοί του. Από τον κύριο Μιχαλολιάκο δεν περιμένω τίποτα. Από την Πολιτεία περιμένω να τον συλλάβει και να τον πάει στο ψυχιατρείο", πρόσθεσε ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας.

Από τη newsit αλιεύω τί αναφέρει ο Ξένος Τύπος για το τραγικό συμβάν:

Σάλο και στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης προκαλεί η άνανδρη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου

Στα περισσότερα δημοσιεύματα υπάρχει και το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ και πέταξε ένα ποτήρι με νερό σε εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ.

TIME: Έλληνας εξτρεμιστής επιτίθεται σε πολιτικούς
TIME: Έλληνας εξτρεμιστής επιτίθεται σε πολιτικούς
«Έλληνας ακροδεξιός πολιτικός χαστουκίζει αντίπαλο ζωντανά στην τηλεόραση» είναι ο τίτλος του BBC, ενώ η Telegraph γράφει: «Ο εκπρόσωπος της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής χτυπά γυναίκες βουλευτές σε ελληνικό σόου. Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον εκπρόσωπο Ηλία Κασιδιάρη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, αφού επιτέθηκε σε δυο γυναίκες βουλευτές της αριστεράς ζωντανά στην τηλεόραση, κατά την διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής».
Parisien: Ένας εκλεγμένος νεοναζί επιτίθεται σε δυο βουλευτές στην τηλεόραση
Parisien: Ένας εκλεγμένος νεοναζί επιτίθεται σε δυο βουλευτές στην τηλεόραση
«Ελλάδα, ένας βουλευτής νεοναζί επιτέθηκε σε δυο βουλευτές της αριστεράς, ζωντανά στην τηλεόραση» γράφει η Figaro, που περιγράφει όσα έγιναν στο πλατό και σημειώνει πως « σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή ενδεχομένως να παραμείνει στην βουλή μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου με ποσοστό περίπου 4%».
iTV: Έλληνας ακροδεξιός εκπρόσωπος Τύπου επιτίθεται σε υποψήφιες απευθείας στην τηλεόραση
iTV: Έλληνας ακροδεξιός εκπρόσωπος Τύπου επιτίθεται σε υποψήφιες απευθείας στην τηλεόραση
«Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο διάλογος ήταν έντονος, ο τόνος μνησίκακος, η ατμόσφαιρα εχθρική. Όταν ξαφνικά, ένας εκ των συμμετεχόντων στο πάνελ σηκώνεται για να επιτεθεί στους αντιπάλους του. Ο επιτιθέμενος είναι ένας νεοναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης», γράφει η Monde.
Huffington Post: Ο πολιτικός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτίθεται σε γυναίκα βουλευτή απευθείας στην τηλεόραση
Huffington Post: Ο πολιτικός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτίθεται σε γυναίκα βουλευτή απευθείας στην τηλεόραση
Telegraph: Ακροδεξιός εκπρόσωπος χτυπάει δυο γυναίκες σε εκπομπή
Telegraph: Ακροδεξιός εκπρόσωπος χτυπάει δυο γυναίκες σε εκπομπή
«Ελλάδα, εκπρόσωπος νεοναζιστικού κόμματος, χτυπά δυο βουλευτές ζωντανά στην τηλεόραση» γράφει στην ιστοσελίδα της η Repubblica και προσθέτει: «Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, η έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαΐου, είναι κατηγορούμενος σε υπόθεση ληστείας. Όταν οι βουλευτές της αριστεράς του το θύμισαν, σηκώθηκε και τους άρχισε στις μπουνιές και τα χαστούκια. Η εισαγγελία έχει ζητήσει την σύλληψή του».

ΑΡΕΣΕΙ:

Anastasia Tsapos, Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος and 9 others like this.

Tasos Nathanail likes this.

ΣΧΟΛΙΑ:

Kostas Kokkinopoulos Nα ποιούς πραγματικά δέρνει η Χρυσή Αυγή..........

Lefteris Lefterakis στη φυλακη και γρηγορα!!!!!!!!!...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ!!!!!!!......

* Sofia Kyriakidou ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ???

  • Dionisis Apostolopoulos A ‎...........................

  • Dionisis Apostolopoulos A de borw na balw like otan i xwra xanetai k to ,,,,,,,,xtenizetai k o kathenas koita telika ti thesi tou iparxoun k alloi tropoi dialogou!
    50 minutes ago · · 1

  • Sofia Kyriakidou ΤΟ LIKE ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ...ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡ@@@ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ
    48 minutes ago · · 1

  • Dionisis Apostolopoulos A den katigorisa ta like !!! xerw pws ta prosemetras k kalo einai apla eipa ti proswpiki mou apospi ! !
    George Stavrakis αντέδρασε όπως θα έκανε και ο καθένας που του τη έστησαν για να τον χώσουν μέσα επειδή μιλάει. και όταν βλέπεις τον άλλο που σου τη έστησε έτσι να το παίζει και κινέζος και άνετος, ναι, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι αν έχεις αξιοπρέπεια

     Νικολέττα Παρασκευή Χατζηανδρέου-Τρίγκα Ένα κράτος μπορεί, αν το θέλουν οι πολιτικοί του, να φροντίσει για την ευημερία ΟΛΩΝ των πολιτών του. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος της ύπαρξής του. Κρίμα που σήμερα φτάσαμε στο οριακό σημείο, μόνον η Χρυσή Αυγή να τολμά να δηλώσει ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

     Kostas VloutisΤα like τα προσμετρώ στην αμεσότητά μου να πληροφορήσω τους φίλους μου. ΟΧΙ για το θέαμα, αν ήταν καλό ή κακό... Το "μου αρέσει" είναι για μένα και για κανέναν άλλον. Μετρώ 31 χρόνια στο χώρο και νοιώθω να έχω δώσει καλά δείγματα γραφής. Τώρα, τί πραγματικά είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε αυτόν τον τόπο, θα πάω να αγοράσω ΕΓΩ τα φάρμακα της μητέρας μου και μόλις βρώ χρόνο θα αππαντήσω... Ελπίζω να με καταλάβει κάποιος, τί εννοώ. Το σχόλιο μου δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό συμβάν...30 minutes ago · · 9
     
     Ρίκη Ματαλλιωτάκη δε πάνε καλα...

     Apollonis Avgerinou Μια χαρά πάνε.. τη δουλειά τους κάνουνε αυτοί.Εμείς θα φανεί αν "πάμε καλά" ...... στις 17 Ιουνίου.

     George Stavrakis είμαστε άξιοι της μοίρας μας. η μεγάλη αποχή έδειξε ότι υπάρχει ανευθυνότητα στη ελλάδα σε μεγάλο βαθμό. Οπότε όσο και να χτυπιόμαστε εδώ... υπάρχει ένα ποσοστό ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ (εννοώ αυτούς που έριξαν αποχή)

2 σχόλια:

iLiAs είπε...

απλα ντροπη και ρεζιλι! :(

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

@ iLiAs

Να είσι καλά, Ηλία μου...