Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μάγεψαν το κοινό Rihanna, Chris Martin και Jay-Z!
  Paralympic Games, London 2012
Του Κώστα Βλουτή
επιμέλεια: Άρης Δήμου
Φωτο: P.G. L.


Κατέπληξαν τους 80.000 θεατές και όχι άδικα


Τα "Clocks", "Viva La Vida" και  "Paradise" μάγεψαν τους θεατές του Ολυμπιακού Σταδίου του Στράτφορντ, που από νωρίς είχαν λάβει τις θέσει τους για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα του Kim Gavin και των συνεργατών του...
 
Ο Chris Martin  ο τραγουδιστής των Coldplay, άρχισε να τραγουδά "Princess of China" και η Rihanna εμφανίστηκε πάνω σε άρμα φορώντας ένα πορτοκαλί σύνολο που έκρυβε το πρόσωπό της.
Παραλήρημα...
Ο Chris Martin τα δίνει όλα στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου και στο κλείσμιμο των πιο πετυχημένων Παραολυμπιακών Αγώνων...

Οι διαφορετικές εκτελέσεις του "We found love" και τα χορευτικά των Flowless, ξεσήκωσαν τους 80.000 θεατές, στο αποχαιρετιστήριο "πάρτι" των 14ων Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. 
Στο τέλος οι Coldplay, η Rihanna, και ο Jay-Z ανέβηκαν και πάλι όλοι μαζί στη σκηνή, με το κοινό να τους αποθεώνει στο κλείσιμο μιας ακόμη Παραολυμπιάδας, της πιο όμορφης αθλητικής ιστορίας του κόσμο! 
Την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, επιστρέφουν οι δικοί μας αθλητές μετά από μια πετυχημένη, από κάθε άποψη, εμφάνιση στους Αγώνες.!


 Η εντυπωσιακή κυρία Rihanna
 Με την παράδοσης της Παραολυπιακής σημαίας και υπό τους ήχους της σάμπα δόθηκε το ραντεβού για τους Παραολυμπιονίκες του 2016 στη Βραζιλία και στο Ρϊο Ντε Τζανέϊρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: