Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

EUROVISION 2013: Ήρθε η ώρα των Koza Mostra και του Αγάθωνα!...

/ 
Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ                                                                                                                            
H Ελλάδα θα παλέψει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!...
Λίγες ώρες έμειναν πριν από τη μεγάλη βραδιά για την Ελλάδα, με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη να ετοιμάζονται για τον δεύτερο ημιτελικό. 

Μέχρι και χθες τα προγνωστικά έδειχναν πως η χώρα μας θα πάρει το εισιτήριο για το Σάββατο, αλλά σε έναν τέτοιο διαγωνισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. 
Χθες η μέρα των Ελλήνων ήταν πολύ κουραστική, αφού είχαν δύο πρόβες, τη μία το μεσημέρι και την άλλη το βράδυ, η οποία μάλιστα μαγνητοσκοπήθηκε και είναι αυτή που είδαν οι κριτές και ψήφισαν.

Από τον Α΄ημιτελικό έχουμε τις 10 πρώτες χώρες που πήραν το εισιτήριο, για το Σάββατο το βράδυ, στη σκηνή του Μάλμε... Είναι οι χώρες από την πρώην Σοβιετική ένωση, ενώ μεγάλη έκπληξη ήταν ότι δεν πέρασε καμία χώρα από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Δυστυχώς η Κύπρος δεν θα συμμετάσχει στον τελικό, παρ' ότι η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν αξιοπρεπής, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν η Λιθουανία, την οποία τα στοιχήματα έδιναν αρκετά χαμηλά, αλλά τελικά θα είναι παρούσα τη μεγάλη βραδιά. Ετσι το Σάββατο θα δούμε -εκτός από τις χώρες του big five- τις Μολδαβία, Δανία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρωσία και Βέλγιο.

Μένει σήμερα να δούμε ποιες ακόμα 10 χώρες, από τις 17 που διαγωνίζονται στο 58ο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, θα περάσουν στον τελικό μιας βραδυάς αφιερωμένη στους φανς, κυρίως, του θεσμού... 
Η ελληνική συμμετοχή έχει κληρωθεί να τραγουδήσει στην ένατη θέση ενώ ο δεύτερος ημιτελικός όπως και ο πρώτος θα ξεκινήσει στις 10.00 το βράδυ.

Στον τελικό
της 18ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά – ενώ οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι “Big Five” (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό χωρίς να περάσουν τη δοκιμασία των ημιτελικών.

/

/

/

Οι φωτογραφίες είναι από την τελική πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Ελλάδα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: