Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: "Μπαρούφες" Βαρουφάκη!...

ΟΛΑ τα είχε η Μαριορή, της ηρθαν κι απ΄την Πέργαμο!...
"Πόλεμος" ξέσπασε μεταξύ Γιάννη Βαρουφάκη, οικονομολόγος στο επάγγελμα, "γυρολόγος" τηλεοπτικών σταθμών και της Έλλης Στάη, παρουσιάστρια Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της Δημόσιας Tηλεόρασης...
"εμφύλιος" μέσω... twitter!                                                                                                     
 Στην "κόντρα" και ο Κώστας Βαξεβάνης...
Πώς ξεκίνησε αυτή η ..."κόντρα";
Μα απλά, πολύ απλά...
Είπε ο Βαρουφάκης να θυμηθεί ένα περιστατικό με την Έλλη Στάη και να το εξιστορήσει στην ιστοσελίδα του και μάλιστα στα γαλλικά, αλλά και να το ...δημοσιοποιήσει με ανάρτησή του στο... twitter!
Ότι δηλαδή η δημοσιογράφος του ζήτησε ''σχεδόν σαν χάρη'', να μην πει τις δυο απαγορευμένες λέξεις στον αέρα: ''ανασυγκρότηση χρέους''.

 (απόσπασμα του άρθρου στα γαλλικά...)

"Ανησυχούσε'', γράφει στο άρθρο του ο οικονομολόγος, ''ότι αν συνέχιζα να μιλάω για την ανασυγκρότηση, για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, η πίεση από τη κυβέρνηση να μείνω εκτός της ΕΡΤ θα ήταν αφόρητη...".
Κάνει λόγο και για «Έλληνα Υπουργό προπαγάνδας- υπουργό για τον Τύπο και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο», συμπληρώνει ο ίδιος, ο οποίος έδωσε εντολή να μην τον ξανακαλέσουν στην ΕΡΤ μετά τη συμμετοχή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση χρήστη στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης δεν διστάζει να αποκαλύψει το όνομα του Υπουργού, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον «Γιώργο Πεταλωτή».Και συνεχίζει στο άρθρο του ο Βαρουφάκης: ''Αγαπητέ αναγνώστη, μετά από αυτή την εμπειρία μπορεί να πιστεύεις ότι η είδηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ με άφησε αδιάφορο. Δεν ισχύει καθόλου. Το αντίθετο. Φυσικά τα δημόσια ΜΜΕ μπορεί να είναι ανυπόφορα, όπως και τα δημόσια σχολεία, νοσοκομεία ακόμη και η δικαιοσύνη. Αλλά τα δημόσια μέσα ενημέρωσης μας προσφέρουν μια ευκαιρία εκπολιτισμού της κοινωνίας. Χωρίς αυτά θα ήμασταν στο έλεος του Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης, θα πάρει ιδέες για το πως μπορεί να εξαχθεί και στη Βρετανία το ελληνικό μοντέλο''...

H απάντηση από την πλευρά της Έλλης Στάη, ήρθε σήμερα, με ένα tweet που αναφέρει:


 
Από εκεί και πέρα το twitter πήρε φωτιά...
Στο...παιχνίδι μπήκε τόσο ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος έδωσε τη δική του μαρτυρία, ότι δηλαδή και ο ίδιος είχε δεθχεί πιέσεις να ΜΗΝ καλέσει τον Γιάννη Βαρουφάκη στην εκπομπή του, παραίνεση την οποία και δεν άκουσε...!

 
 
Και κάθεται ο αναγνώστης που διαβάζει όλα αυτά, να αναρωτιέται...

Γιατί τώρα ανοίγουν στόματα που στάζουν "χολη";
Στις δύσκολες ώρες που περνάει η ΕΡΤ, ο "εμφύλιος" κατασπαράζει σάρκες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: